XF Sportbrake hankinta- ja ylläpitopäiväkirja

Yleinen Jaguar-keskustelu
Avatar
bluri
Viestit: 223
Liittynyt: Ke Tammi 20, 2016 2:04 pm

XF Sportbrake hankinta- ja ylläpitopäiväkirja

ViestiKirjoittaja bluri » Ke Elo 16, 2017 6:39 pm

Kerronpa tässä ketjussa hauskaa tarinaa, kuinka minustakin tulee viimein Kissaihminen..

Olen muutaman vuoden himoinnut XF 3.0Ds:ää, mutta erinäisistä järkevistä ja taloudellisista syistä en ole sellaista päätynyt hankkimaan. Faceliftiä vai ei päästöjen ja laatikon takia, maksaakko siitä kuitenkaan enemmän, äh hitto farkku pitäs periaatteessa olla jne..

Kuitenkin välillä on tullut selailtua mobile.de tarjontaa ja aina välillä olen kääntänyt myös pelkät farkku-vaihtoehdot esiin, kun perheenlisäystä on tulossa. Sunnuntaina ajeltiin kaverin kanssa kotia mökiltä ja näytin erästä ilmoitusta, missä ei ollut kuvia, ja tokasin että tuo olisi varaa käydä hakemassa, mitähän mahtaa nämä kaikki lisäykset saksaksi tarkoittaa, kun auto on mielestäni ryöstöhalpa.

Maanantai-aamuna polte oli niin kova hinnan vuoksi ja muiden tekstien selvittyä, että oli pakko pyytää kuvia ja lisätietoja.
Neljä kuvaa tuli ja asiallista palvelua sähköpostin välityksellä, "Stone marks on front hood and some scratches, thats why price is like this", vaikka välillä oli hieman ongelmaa ymmärtää Saksalaisen automyyjän joitain google translatorilla käännettyjä sanoja ja edelleen joku mietitytti. Myös kummastutti vain trade/export myynti, ja väärinymmärryksen johdosta päästiinkin miettimään hieman myös Y-tunnuksen käyttöä tähän kauppaan.
Lopulta eilen puhuttiin puhelimessa myyjän kanssa, eikä asiassa ollutkaan mitään tarvetta Y-tunnukselle, vaan pystyin yksityishenkilönäkin auton ostamaan. Y-tunnuksen kanssa olisin maksanut autosta 4,2% enemmän kiitos Suomen ALV:n, vaikkei tässä säädössä yritys olisi tehnyt euroakaan voittoa. Yhteisökauppaa jne vaikkei vähennettävää veroakaan ole. Huh mikä viidakko oli tuonkin asian selvittely.

Tuleva autonihan on siis XF Sportbrake 3.0Ds, joka on ensimmäisen kerran kilvet keulallaan nähnyt Huhtikuussa 2014. Varsin mukavat varusteetkin on tämmöiseen tullut, ainoastaan Keyless Entry ja Adaptiivinen Vakkari itse kuvittelemistani tarpeista voisi uupua.. Löytyy Meridian 380W audio, Sporttipenkit 18-suunnan sähkösäädöllä ja muistilla, hillittyä sisustassa eikä vaaleaa nahkaa ja vaaleaa jalopuuta, ulkoa mustaa, mustaa ja mustaa, ei sitä "demec-tuning" kromia kaikkialla.. Ja autohan on Unfallfrei.

Autolla itsellään on ajettu 168tkm, mutta siellä paikallaan olevalla moottorilla vain 16tkm. TVD6-bulletineja löytyi kolme kappaletta Jagarin TOPIx-järjestelmästä (joita ei nyt auki saanut maksuttomilla tunnareilla).. Kampiakselin laakeroinnin pettämisestä niissä oli otsikossa, joita tiedän tapahtuneen myös aiemmassa 2.7d-moottorissa. Oli siellä myös ohjeet kuinka kyseisten moottorien takuuasiat käsitellään ja vastaukset huoliin kyseisen moottorin kestävyydestä.


Lyhyestä virsi kaunis: Eilen allekirjoitin kauppakirjan, ja päälle kysyin vielä, että mitäs sitten tehdään, jos auto onkin aivan hirveä, kun sen näen. Tähän vastauksena myyjä soitti tänään aamupäivällä uudelleen ja kertoi lähettäneensä varmistukseksi kuvat naarmuista. Huh, ne oli muutamia aivan mitättömiä, jotka lähtee ammattilaisen käsissä heti :D

Maksoin auton juuri Saksaan. Oli hienoa käytännössä ilman saksan kielen taitoa katsoa laskusta, että mihis tämä maksetaan ja mitäs laitetaan viitteeksi. Löytyihän ne tilinumerot alareunasta ja hieman kun avasi että asiakasnumero ja laskunumero viestiksi.. Maksoin siis ennakkoon ihan siksi, että lennän sunnuntai-iltana hakemaan sen ja aikataulujen vuoksi haluan ajaa baltian läpi kotiin maanantai-tiistai aikana.
Nykyään kun eivät ketaleet ota käteistäkään vastaan.
Kysyin myös tänään, että mitä tehdään bulletinin H033 osalta (side impact harness bad tms, ei päässyt lukemaan), joka oli auton alla kampanjoissa TOPIxista kattoessa. Myyjä lupasi yrittää saada auton vielä pajalle ennen kotimatkaa. En suurella todennäköisyydellä tule tätä käyttämään edes epävirallisilla ammattilaisilla työpaikan lähistöllä, vaan SDD:n, googlen ja nokkeluuden yhdistelmällä pidetään huoli ihan itse. Tästä kuitenkin on tarkoitus olla autoa itselle ainakin viideksi vuodeksi, jolloin huoltokirjan leimoilla en näe juuri merkitystä.

Latviassa saa sopivasti täytettyä kontin varastoon menevällä makujuomalla, jolloin voi sanoa auton tulleen tänne käytännössä ilmaiseksi. 150€ lentolippu, lähijunalla 5€ hotellille yötä 55€, hotellilta 400m kävely autokauppaan, 2000km löpöt 150€ tienoilla, laiva Tallinnasta 45€, plus ma-ti yö jossain matkan varrella, ellei hae jostain sotkasta peittoa ja tyynyä nukkuakseen kontissa ;)
Hypersuper-kaskot yms on autolle jo matkalle otettu, joten ei tarvitse pelko persiissä ajaa jos jotain sattuukin.

Näemme jatkumoa mitä tässä tapahtuu, olen siis autosta nähnyt 2 kuvaa ulkoa ja kaksi sisältä, saanut VINin plus tänään naarmuista kuvat.
Alla näyttäisi yhden kuvan perusteella olevan Pirellin SottoZero 245/45R18 eurooppakitkatkin, mutta ei noilla tohtine täällä ajella kuin hetken.

Lopuksi sanotaan tähän vielä, että myyvä liike on Jaguar-Diileri, joten tämän uskalsin tehdä. Häkkipihasta ei olisi pystynyt. Autossa on täysi huoltokirja (sähköinen) ja täydet paperit on luvattu mukaan moottorin vaihdosta. Riskejä pitää ottaa, muuten elämä on tylsää.

Siellä hän minua odottaa, varmaan löytyy kohtalontovereitakin, jotka ovat vajaan viikon kävelleet ympäri olohuonetta autoa odottamassa :D
Kuva


PS. Mahtihan ei osannut tätä suoraan hinnoitella, koska Sportbrake, mutta epäilen auton jäävän maksamaan noin -30-35%% vastaavan täällä myytävän pyyntihinnasta...

PPS. Jaa onhan ACC:ta ja Keyless Entryä retrofitattu, aletaanpas etsimään osia 8)
Viimeksi muokannut bluri, Ma Tammi 08, 2018 2:10 pm. Yhteensä muokattu 6 kertaa.
Buy British!
XF Sportbrake 3.0Ds 04/14 Ultimate Black 'kovan onnen kisu'

Avatar
kissaeläin
Viestit: 4837
Liittynyt: Su Tammi 22, 2012 9:06 pm
Paikkakunta: Helsinki

Re: Kohta mennään: XF:n hankinta riskejä kaihtamatta

ViestiKirjoittaja kissaeläin » Ke Elo 16, 2017 6:54 pm

Morjens !
Mukava tarina, jatkoa varmaan seuraa kunhan homma etenee?!
Kuva Kuva
S Type R (2002) -Black Edition-

Avatar
bluri
Viestit: 223
Liittynyt: Ke Tammi 20, 2016 2:04 pm

Re: Kohta mennään: XF:n hankinta riskejä kaihtamatta

ViestiKirjoittaja bluri » Ke Elo 16, 2017 7:09 pm

Kuten sanottua, jatkumoa seuraa ja käydään tämä läpi loppuun saakka. Voipi olla että teen tästä vaikka ihan projektiketjunkin. On muuten kammottavan helppoa jälkiasentaa keyless entry ja adaptiivinen vakkari, kiitos britit kun teitä on paljon, teidän kieltä ymmärtää, ja nämä ovat halpoja siellä.
Täytyy kurkkia myös lootaöljyjen osalta, että kävisikö ne vaihdattamassa huuhtelulla. 5v/250tkm kun tällä tulee ainakin tarvottua, on sitten laatikko nähnyt jo 420tkm..

edit: Jaa Keyless Entry on helppo, mutta ACC on mutkikkaampi, ihan vaan ohjelmistojen puolesta. Ompahan aikamoinen Ukrainalainen seppä Jaginfo-foorumilla. Täytyypä jossain vaiheessa tehdä nuo kaksi myös, jos olisi saanut ACC-ohjelmoinnin hoidettua.
Buy British!
XF Sportbrake 3.0Ds 04/14 Ultimate Black 'kovan onnen kisu'

KariTalvio
Viestit: 174
Liittynyt: Ti Helmi 07, 2017 12:41 am

Re: Kohta mennään: XF:n hankinta riskejä kaihtamatta

ViestiKirjoittaja KariTalvio » Ke Elo 16, 2017 10:53 pm

Niin noista matkalla yöllisistä

Itse olen käyttänyt pari kertaa Varsovassa keskustan kohdalla valtatien varrelta muutaman sadan metrin päässä olevaa aidatulla ja pyssymiehen vartioimalla parkkipaikalla varustettua hotellia, jonka nimeä en nyt muista. Siitä tulee Tallinnan satamaan 990km, joka käy kyllä päivämatkaksi, mutta saman päivän laivaan ei kerkiä. Yö Tallinnassa hotellissa ja aamulaivalla pääsee.

Viime kerralla käytin Kaunasissa keskustassa olevaa hotellia ja sieltä kerkiääkin jo hyvin iltalaivaan.

Riippuu tietenkin mistäpäin Saksaa autoa haet nuo järjellisten päivämatkojen etapit.
Puola on oikeasti iso maa ja melkein päivän ajaa sen läpi jo pelkästään ja tuo ma-ti ajo kotiin saattaa olla hieman ylioptimistinen aikataulu. Päivän aikana tulee kuitenkin tarve tankata ja syödäkin ja joillakin tulee tyhjennystarvekin kesken päivän. :D

Tuo liikenne Puolassa ja varsinkin siinä Varsovan alueella ja siitä Liettuaan päin on varsinaista kaaosta. Valtatie kapenee Varsovan jälkeen ja liikenne hidastuu jatkuvien tietöiden takia. Niin ja ainakin Tom Tom opastaa todellakin hidasta reittiä pitkin Liettuan rajan suuntaan ja toisaalta se saattaa opastaa Valko-Venäjän rajalle toisella reitillä. Näinkin kävi kerran ja vasta rajavyöhykkeellä tuli havahtuminen ja pieni viive rajaviranomaisten tutkiessa kaiken.

Aikaa kannattaa varata riittävästi.

Mielenkiinnolla odottelen matkaraporttia. Tsemppiä ja pitkää mieltä reissuun.
XJ LWB X358 2,7D Model 2008

AVRO
Viestit: 107
Liittynyt: Pe Touko 26, 2017 12:36 am
Paikkakunta: Mäntsälä / Ayr, Prestwick

Re: Kohta mennään: XF:n hankinta riskejä kaihtamatta

ViestiKirjoittaja AVRO » To Elo 17, 2017 12:21 am

Täältä kans iso peukku, tykkään just tämmöisestä hallitusta riskibusineksesta. 8) Kiesi näyttää hienolta, olispa siellä ollut joku muhkea haaramoottori löysillä tulpanjohdoilla vielä.

Toinen kannatus vähän väljemmälle aikataululle, en ole tuollapäin ajellut mutta muualla mannermaalla kyllä ja todennut ettei mihinkään Suomi-tyylisiin harppauksiin pysty kun liikennettä on niin paljon enemmän. Eikä ehkä kannata kokeilla paikallisten virkamiesten suhtautumista ylinopeuksiin tms possusteluihin.
Range Rover P38A -97 4,x V8 CNG, Old trusty. RRC 3,9efi SE -90, for sundays.
Rover 2000TC -72,varaosiksi. Rover P6 3500efi -72. Jaguar XJ-S V12 -89

Avatar
Kopi
Viestit: 1829
Liittynyt: Ma Marras 29, 2004 11:25 am
Paikkakunta: Oulu
Viesti:

Re: Kohta mennään: XF:n hankinta riskejä kaihtamatta

ViestiKirjoittaja Kopi » To Elo 17, 2017 7:26 am

Kyllä tuossa paluumatkassa saa autossa istua riittävästi. Ajoin pari vuotta sitten
Berlin-Kaunas, 11h, välillä 1 tankkaustauko ja 1 McDonalds-syönti, eli yli 10h ratissa.
Länsi-Puola noin Varsovaan asti hyvää ja vähäliikenteistä motaria, 140kmh rajoitus,
muutama maksupiste (ota slotyjä mukaan) hidastaa keskinopeutta. Varsovasta
itään kapeammat tiet ja tietöitä, tuskin saa 100kmh keskinopeudeksi.
Kaunas-Tallinna ei motaria ja paljon rekkoja, tuollakaan välillä ei yli 100 keskinop mennä.
Eli kyllä ainakin Berliinistä Tallinnaan kahdessa päivässä ajaa jos on pakko tai muuten
kova halu, mutta ratissa saa istua varsin ahkerasti.
Onnea reissuun ja uudesta autosta!
Köpi
1961 Mk2 3.8L MOD      ex: 2000 XJ8 3.2L Executive
Kuva
http://www.elisanet.fi/kopik/jag/jagmk2.htm

KariTalvio
Viestit: 174
Liittynyt: Ti Helmi 07, 2017 12:41 am

Re: Kohta mennään: XF:n hankinta riskejä kaihtamatta

ViestiKirjoittaja KariTalvio » To Elo 17, 2017 8:07 am

Niin ja toi Liikennekulttuuri poikkeaa varsin reilusti kaikesta turvalliseksi koetusta tuolla Puolassa ja Latviassa. :lol:
Jostain kumman syystä taas muistikuva on että Liettuassa on rauhallisempaa.
XJ LWB X358 2,7D Model 2008

Avatar
bluri
Viestit: 223
Liittynyt: Ke Tammi 20, 2016 2:04 pm

Re: Kohta mennään: XF:n hankinta riskejä kaihtamatta

ViestiKirjoittaja bluri » To Elo 17, 2017 8:21 am

Kiitoksia kommenteista ja huolenpidosta :) odotan kuin kuuta nousevaa ja selvinnee tänään lähteekö velipoika mukaan. Helpottaa kummasti jos on seuraa, vaikkei hän nyt kipsi jalassa ei ajaa pystykään.
Dusseldorfista lähden liikkeelle tavoitteena klo 12. Esim Varsovaan on noin 1000km, eli pessimistisesti laskien siinä kohdalla 12h kulkemisen jälkeen 00:00. Siitä on Talinnaan n. 1000km, ajoaika pessimistisesti 14h.
26h ajoa, 6h unta, klo 12:00 ma - laiva checkin välillä on noin 33h, kun about 22 lähtee viimeinen viking express. Omam rekkamiehen laskelman mukaisesti tehtävissä, olen kerran huikauttanut esim Kolari-Vantaa välin 80km/h neljällä pysähdyksellä: kaksi kertaa kuselle ja kaksi liikennevaloissa.. :)

Toki näiden epävarmuustekijöiden vuoksi ei varata laivaa tai hotellia väliyölle ennakkoon. Kiitos EU:n on puhelimella halpaa katsoa unipaikka ja varata lauttakyytiä. Kiitos Slotyvinkistä, täytynee jossain nurkilla jokunen ottaa valmiiksi. Latviassa testataan ilmajousituksen toimivuus :)

Plus en mitään hullutuksia tee liikenteessä, etenkään vieraan valtion tieverkolla. Liikennevirran mukana pärjää yleensä hyvin.
Buy British!
XF Sportbrake 3.0Ds 04/14 Ultimate Black 'kovan onnen kisu'

rontikainen
Viestit: 66
Liittynyt: To Heinä 20, 2017 6:22 pm

Re: Kohta mennään: XF:n hankinta riskejä kaihtamatta

ViestiKirjoittaja rontikainen » To Elo 17, 2017 4:23 pm

Eeppistä settiä! Iso peukku!
XF 2012 2.2d mustalta se näyttää, mutta Midnight blue se kuitenkin on!

JNi
Viestit: 570
Liittynyt: To Touko 26, 2011 9:03 am
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Kohta mennään: XF:n hankinta riskejä kaihtamatta

ViestiKirjoittaja JNi » Pe Elo 18, 2017 11:21 am

Hieno suunnitelma! Olen itse useamman kerran ajanut paluumatkoja Saksasta yhdellä istumalla päivän ja yön Tukholmaan ja siitä Viking Linella pikkurahalla päivähytissä nukkumalla illaksi vielä kotiin. Yksin, matkalla ehtii jonkin verran torkkumaan välillä, ja E4 Ruotsissa yöllä on erittäin helppo ajettava.

Düsseldorfista ehtii helposti klo 12 lähtevälle aamulaivalle Tukholmaan. Lipun voi ostaa netistä kun on Ruotsin puolella ja perille pääsy alkaa näyttämään varmalta. Ja jos ei ehdi aamulaivaan, niin iltalaivaan sitten. Ajamalla n. 100 km moottoritietä extraa säästää Tanskan salmissa, siltojen ylitykset ovat aika paljon halvempia kuin lauttamatkat Puttgarden - Rödby ja Helsingör - Helsingborg.

Jouko
Jaguar XJ8 -05 (Japani)
--------------------------
Huollettavana: Jaguar XF-DS -10 (Suomi)
Muuttaneet: Jaguar XK8 Convertible -99 (Kalifornia), Jaguar S-Type 3.0 -99 (Saksa)
Varaosia: Jaguar XK8 Cabriolet -99 (Saksa)
Rekka ruhjoi: Jaguar XJ6 D -06 (Saksa)

Avatar
bluri
Viestit: 223
Liittynyt: Ke Tammi 20, 2016 2:04 pm

Re: Kohta mennään: XF:n hankinta riskejä kaihtamatta

ViestiKirjoittaja bluri » Pe Elo 18, 2017 3:19 pm

JNi kirjoitti:Hieno suunnitelma! Olen itse useamman kerran ajanut paluumatkoja Saksasta yhdellä istumalla päivän ja yön Tukholmaan ja siitä Viking Linella pikkurahalla päivähytissä nukkumalla illaksi vielä kotiin. Yksin, matkalla ehtii jonkin verran torkkumaan välillä, ja E4 Ruotsissa yöllä on erittäin helppo ajettava.

Düsseldorfista ehtii helposti klo 12 lähtevälle aamulaivalle Tukholmaan. Lipun voi ostaa netistä kun on Ruotsin puolella ja perille pääsy alkaa näyttämään varmalta. Ja jos ei ehdi aamulaivaan, niin iltalaivaan sitten. Ajamalla n. 100 km moottoritietä extraa säästää Tanskan salmissa, siltojen ylitykset ovat aika paljon halvempia kuin lauttamatkat Puttgarden - Rödby ja Helsingör - Helsingborg.

Jouko


Ruotsi on jotenkin niin luotaantyöntävä :D ja pitäisi valita Lonkeron ja Nuuskan väliltä.. Ei ole Riikaa kauempana tullut itäpuolelta mentyä, joten siksi tälle kertaa valitsen sen reitin.
Buy British!
XF Sportbrake 3.0Ds 04/14 Ultimate Black 'kovan onnen kisu'

mikki
Viestit: 973
Liittynyt: Ti Huhti 21, 2009 4:24 pm
Paikkakunta: Helsinki / Espoo
Viesti:

Re: Kohta mennään: XF:n hankinta riskejä kaihtamatta

ViestiKirjoittaja mikki » Pe Elo 18, 2017 8:59 pm

Yksi juttu mitä ei yleensä kerrota/tiedetä että kaskokaan Baltiassa ei korvaa kuin max 75% eli omavastuu voipi olla 25% auton arvosta.
Siksi ei menty uudella autolla sitä kautta....
M
M
nyx XE 2,0d R4
nyx XK8 4,0 V8 Convertible

Avatar
bluri
Viestit: 223
Liittynyt: Ke Tammi 20, 2016 2:04 pm

Re: Kohta mennään: XF:n hankinta riskejä kaihtamatta

ViestiKirjoittaja bluri » La Elo 19, 2017 7:54 am

mikki kirjoitti:Yksi juttu mitä ei yleensä kerrota/tiedetä että kaskokaan Baltiassa ei korvaa kuin max 75% eli omavastuu voipi olla 25% auton arvosta.
Siksi ei menty uudella autolla sitä kautta....
M


Riskinsä on, 10% on Fenniassa tämä. Mutta tässähän mennäänkin riskejä kaihtamatta ;)
Matkakuume yltyy, mutta onneksi tässä on mennyt viime päivät ja tänäänkin niin tiiviisti töissä ja messuillessa, että kohtahan se lähtö on. Vaikuttaa siltä ettei nyt kaveria saa matkaan, noh kantaapahan sitten enemmän lonkeroa..

Jaginfon spesialisteilta on jo tilattu SDD ja VCI, niin kohta on täydet diagnostiikkapalvelutkin ihan kotikäytössä..
Buy British!
XF Sportbrake 3.0Ds 04/14 Ultimate Black 'kovan onnen kisu'

Avatar
bluri
Viestit: 223
Liittynyt: Ke Tammi 20, 2016 2:04 pm

Re: Kohta mennään: XF:n hankinta riskejä kaihtamatta

ViestiKirjoittaja bluri » Su Elo 20, 2017 1:44 pm

Kuume nousee edelleen. Todennäköisesti autokuume on noin 37.2 eikä pysty tulemaan ylälauteelle (© Kouhia)
Lennon lähtöön on 3h ja viimeiset valmistelut käynnissä. Ensimmäiset kunnon yöunetkin nukuin maanantain jälkeen..

Ajokaverikin löytyi eilen, joten tavoitteena olla väliyö lähes Liettuan rajalla Puolan puolella Suwalkissa. Matkaa sinne Düsseldorfista tulee 1350km.

Rupesin miettimään veroja vielä, kun olinkin aiemmin Mahdista katsonut Sedanin verot, mutta tätä se ei suoraan tunne.
Sedanille "yleinen myyntihinta" (=verotusarvo) olisi näillä tiedoilla about 28000€ jolloin veroja allaolevista lasketulla prosentilla 28,3 tulisi 7924€..
Nettiauton tilastoista ei löydy yhtään 3.0D Sportbrakea.

Kaivoinpa 2016-2017 käytettynä tuodut XF Sportbrake 3.0D:t..

Merkki Malli Mallin tarkennin Kunto A=Alennettu Päätöspäivä Käyttöönottopvä Ajokm/1000 Verotusarvo Autovero
JAGUAR XF 3.0 D 5D STW AUT 177KW 20160217 20130926 25 44 751,20 12 664,58
JAGUAR XF 3,0 D 5D STW AUT 177KW A 20160317 20131209 37 37 208,81 10 530,09
JAGUAR XF 3.0 D 5D STW AUT 177KW A 20160608 20140514 87 41 138,58 11 642,22
JAGUAR XF 3.0 D 5D STW AUT 177KW 20160810 20130807 91 36 152,75 10 231,22
JAGUAR XF 3.0 D 5D STW AUT 202KW 20170608 20130715 70 37 040,05 10 482,33

Eli vajaan vuoden vanhempi ja 100tkm vähemmin ajettu vastaava on verotettu kesäkuussa 37040€ pohjalta ja maksettavaa 10482€. No odotetaan mielivaltapäätöstä, ja sitten todennäköisesti hieman kiroillaan.

Heittona 32000€ verotusarvolla vero olisi 9056€. Kohtuullisen hintaiseksi vallitsevaan hintatasoon nähden tulisi tämä vielä silläkin.

No eipähän näitä ainakaan jatkuvasti tule vastaan, kun katselin tilastoista että koko XF Sportbrakea on tähän maahan ensirekisteröitykin alle 100kpl..
Buy British!
XF Sportbrake 3.0Ds 04/14 Ultimate Black 'kovan onnen kisu'

Avatar
bluri
Viestit: 223
Liittynyt: Ke Tammi 20, 2016 2:04 pm

Re: Kohta mennään: XF:n hankinta riskejä kaihtamatta

ViestiKirjoittaja bluri » Ma Elo 21, 2017 12:04 am

Perillä ollaan. Saksalainen junalippuautomaatti ei sitten tahtonut toimia, joten odotusta kertyi asemalla puoli tuntia ylimääräistä. Hotellille löydetty, ruokaa nautittu ja vähän oluttakin siemailtu.

En malttanut olla menemättä katsomaan, että olisiko se kulta pihalla.. Ja sieltähän se löytyi. Kehdattu jättää taivasalle, maukui ihan hiljaa vain.
Sitten joku perkele alko kovaäänisistä solkottamaan Saksaksi niin todettiiin toisillemme, että nähdään aamulla.

Ps. Pimeässä näytti aivan saaatanan hyvältä :roll:
Buy British!
XF Sportbrake 3.0Ds 04/14 Ultimate Black 'kovan onnen kisu'

Avatar
kissaeläin
Viestit: 4837
Liittynyt: Su Tammi 22, 2012 9:06 pm
Paikkakunta: Helsinki

Re: Kohta mennään: XF:n hankinta riskejä kaihtamatta

ViestiKirjoittaja kissaeläin » Ma Elo 21, 2017 7:15 am

bluri kirjoitti:Perillä ollaan. Saksalainen junalippuautomaatti ei sitten tahtonut toimia, joten odotusta kertyi asemalla puoli tuntia ylimääräistä. Hotellille löydetty, ruokaa nautittu ja vähän oluttakin siemailtu.

En malttanut olla menemättä katsomaan, että olisiko se kulta pihalla.. Ja sieltähän se löytyi. Kehdattu jättää taivasalle, maukui ihan hiljaa vain.
Sitten joku perkele alko kovaäänisistä solkottamaan Saksaksi niin todettiiin toisillemme, että nähdään aamulla.

Ps. Pimeässä näytti aivan saaatanan hyvältä :roll:


Toivottavasti ei olut ollut häiriinnyttänyt näköaistia...vitsi vitsi-eiköhän se ole iskussaan päivänvalossakin !
Kuva Kuva
S Type R (2002) -Black Edition-

Avatar
bluri
Viestit: 223
Liittynyt: Ke Tammi 20, 2016 2:04 pm

Re: Kohta mennään: XF:n hankinta riskejä kaihtamatta

ViestiKirjoittaja bluri » Ma Elo 21, 2017 8:58 am

kissaeläin kirjoitti:
bluri kirjoitti:
Ps. Pimeässä näytti aivan saaatanan hyvältä :roll:


Toivottavasti ei olut ollut häiriinnyttänyt näköaistia...vitsi vitsi-eiköhän se ole iskussaan päivänvalossakin !


Kävin aamukävelyllä tutkimassa ja kyllä, näköaistini oli hieman häiriintynyt. Näytti vielä paremmalta :?

Tunnin päästä on miittinki, josko jotain aamupalaa ja kahvia keksisi vielä ennen Napue Gin:in ojentamista myyjälle :)

Jatkoa: Olen sanaton. En ole ajanut vielä metriäkään, kun kilpipajalle lähdettiin, aivan huikean mahtavan ihana laite.
Buy British!
XF Sportbrake 3.0Ds 04/14 Ultimate Black 'kovan onnen kisu'

animoona
Viestit: 28
Liittynyt: Ti Loka 22, 2013 10:09 am
Paikkakunta: Savonlinna

Re: Kohta mennään: XF:n hankinta riskejä kaihtamatta

ViestiKirjoittaja animoona » Ma Elo 21, 2017 2:48 pm

Hei
Kaksi XF:ää Saksasta hakeneena tiedän tunteen :P Onnea hienosta hankinnasta.

Kyösti

Avatar
bluri
Viestit: 223
Liittynyt: Ke Tammi 20, 2016 2:04 pm

Re: Kohta mennään: XF:n hankinta riskejä kaihtamatta

ViestiKirjoittaja bluri » Ma Elo 21, 2017 4:17 pm

4h sitten lähdettiin liikkeelle. Ai että.

Ei herraisä tämä on hiljainen. Miten tällä voi lapsia kuskata, ei ne nukahda, kun ei ole ääntä :D

Seisotaan motarilla, 100m edessä on mälli, edelliseen ramppiin 4km. Polakki lähti muuten peruuttamaan pois, ihan hieno veto, saatto poliisisedät antaa ok rapsut.
Viimeksi muokannut bluri, Pe Marras 03, 2017 10:32 am. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Buy British!
XF Sportbrake 3.0Ds 04/14 Ultimate Black 'kovan onnen kisu'

KariTalvio
Viestit: 174
Liittynyt: Ti Helmi 07, 2017 12:41 am

Re: Kohta mennään: XF:n hankinta riskejä kaihtamatta

ViestiKirjoittaja KariTalvio » Ma Elo 21, 2017 4:49 pm

Siä on välillä noita hidasteita.
No ootte sen verta myöhään Varsovan kohdalla, ettei ole niin iso ruuhka.
Nää on niitä plan B mahdollisuuksien kartoittamis hetkiä.
XJ LWB X358 2,7D Model 2008

Avatar
bluri
Viestit: 223
Liittynyt: Ke Tammi 20, 2016 2:04 pm

Re: Kohta mennään: XF:n hankinta riskejä kaihtamatta

ViestiKirjoittaja bluri » Ma Elo 21, 2017 6:29 pm

Mennään niinku tie vetää ja mihin jaksetaan. Jos ei huomenna illalla keritä lautalle ni tulee niitä ke-aamunakin.
Buy British!
XF Sportbrake 3.0Ds 04/14 Ultimate Black 'kovan onnen kisu'

TexPat
Viestit: 518
Liittynyt: Ti Elo 19, 2008 5:25 pm

Re: Kohta mennään: XF:n hankinta riskejä kaihtamatta

ViestiKirjoittaja TexPat » Ma Elo 21, 2017 8:42 pm

Hieno seikkailukertomus! Pidä meidät ajantasalla kuinka keskikokoinen kissa taittaa matkaa!

Avatar
bluri
Viestit: 223
Liittynyt: Ke Tammi 20, 2016 2:04 pm

Re: Kohta mennään: XF:n hankinta riskejä kaihtamatta

ViestiKirjoittaja bluri » Ti Elo 22, 2017 12:30 am

Tätä kirjoittaessa matkaa taitettu 1071km, Tallinnaan jäljellä 1000km.
Keskinopeus 112,4km/h ja kulutus 8l/100km.

Katsotaan mihin asti peli vetää. Molemmat aikamoisia rautaperseitä kun ollaan, niin tiedä mistä itsemme löydetään..

Huvittavin tilanne sattui Saksan puolella motarilla: Vakkarissa 200 vasemmalla kaistalla. Vilkaisu peiliin ja mitä helvettiä sieltä lähestyy joku. Annetaan tilaa ja ohi tulee tuore Vito takaovessaan 115cdi-merkintä :D

Tietulleja saatu Puolassa Varsovaan asti maksaa yhteensä 84,90PLN, tekenee meidän rahassa about 22€.

Kisu on kuljettanut oikeinkin mukavasti, vieläkään en ole löytänyt moitteen sijaa. Apukuljettaja moitti keskikonsolin valaistusta: Audissa punainen valaistus valaisee mukitelineet. Toisaalta voisihan tuossa nappularivin alla CD-raon yläpuolella olla samanlainen vihreä kiilu, kuin ovikatkaisijoissa.
Buy British!
XF Sportbrake 3.0Ds 04/14 Ultimate Black 'kovan onnen kisu'

rontikainen
Viestit: 66
Liittynyt: To Heinä 20, 2017 6:22 pm

Re: Kohta mennään: XF:n hankinta riskejä kaihtamatta

ViestiKirjoittaja rontikainen » Ti Elo 22, 2017 8:50 am

Näyttää siis soppa maistuvan isolohkolle, mutta voimastahan se kai kertonee!
XF 2012 2.2d mustalta se näyttää, mutta Midnight blue se kuitenkin on!

Avatar
bluri
Viestit: 223
Liittynyt: Ke Tammi 20, 2016 2:04 pm

Re: Kohta mennään: XF:n hankinta riskejä kaihtamatta

ViestiKirjoittaja bluri » Ti Elo 22, 2017 10:40 am

Riskit realisoituivat. Puolassa tietyö, kosteaa, tiellä jotain: nokka väliaikaiskaiteeseen ja hinurille. Hinuri paikalle ja sattui olemaan 200m tapahtumapaikasta Hotelli johon pääsi nukkumaan.

Hotellilla ootetaan hinuria ja matka jatkuu kohti Varsovan JLR Centeriä.
Vasen raidetanko poikki, puskurissa naarlua, kyljessä naarmua, vasemmat renkaat tyhjät. No katsotaan miten käy, josko saisivat ajokuntoiseksi ja loppu hoidettaisiin Suomessa.

Tärkeintä ettei ihmisille käynyt kuin henkisiä vahinkoja, tässä kohtaa sitä kiittää ottaneensa kaskon kotimatkalle.

Leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä.
Buy British!
XF Sportbrake 3.0Ds 04/14 Ultimate Black 'kovan onnen kisu'

rontikainen
Viestit: 66
Liittynyt: To Heinä 20, 2017 6:22 pm

Re: Kohta mennään: XF:n hankinta riskejä kaihtamatta

ViestiKirjoittaja rontikainen » Ti Elo 22, 2017 11:01 am

Voi elämä! No ainakin melkoisen draaman kaaren sait tähän stooriin! Toivottavasti tosiaan kasko pelittää...itsellä vaikeuksia saada rahoja ulos pysäköintivauriosta -katselleet vauriokuvia kohta pari viikkoa ja auto maalattu jo. Jaksuhali....eiku tsemiä! :oops:
XF 2012 2.2d mustalta se näyttää, mutta Midnight blue se kuitenkin on!

KariTalvio
Viestit: 174
Liittynyt: Ti Helmi 07, 2017 12:41 am

Re: Kohta mennään: XF:n hankinta riskejä kaihtamatta

ViestiKirjoittaja KariTalvio » Ti Elo 22, 2017 11:24 am

No voi peijakas.
Tua Puolassa saa vielä kiilailukin omat mittasuhteensa ja siellä voi joutua väisteleenkin ja sen takia ulos. Vauhtia siellä Varsovan suunnalla ei pysty juurikin pitämään.

Toivottavasti löytävät osat ja saavat ajokuntoon, ettei tarvi sinne jättää.
XJ LWB X358 2,7D Model 2008

Avatar
bluri
Viestit: 223
Liittynyt: Ke Tammi 20, 2016 2:04 pm

Re: Kohta mennään: XF:n hankinta riskejä kaihtamatta

ViestiKirjoittaja bluri » Ti Elo 22, 2017 11:30 am

Kiitos kannustuksesta. Elämässä sattuu ja tapahtuu. Jos ei tekis mitään ei kävis mitään.
Oli muuten ensimmäinen kaskovahinko 10v ajourallani, sattui ehkä paskimpaan paikkaan..
Hinuri tulee kohta ja vie Varsovaan JLR Centeriin n. 70km, missä saadaan tehtyä pelisuunnitelma eli ilmassa vai pyörillä kotiin. No kummin vain, auto tulee kyllä kotiin, siitäkin vakuutusyhtiön kanssa jo keskusteltiin. Ei tässä kummempia ongelmia pitäisi mielestäni olla, Fennian kanssa aina homma toiminut.
Buy British!
XF Sportbrake 3.0Ds 04/14 Ultimate Black 'kovan onnen kisu'

Avatar
kissaeläin
Viestit: 4837
Liittynyt: Su Tammi 22, 2012 9:06 pm
Paikkakunta: Helsinki

Re: Kohta mennään: XF:n hankinta riskejä kaihtamatta

ViestiKirjoittaja kissaeläin » Ti Elo 22, 2017 5:15 pm

Moi,
Pahus, sattuuhan sitä kun tapahtuu. Laita kuvia jos hatutukselta pystyt.
Kuva Kuva
S Type R (2002) -Black Edition-

Avatar
bluri
Viestit: 223
Liittynyt: Ke Tammi 20, 2016 2:04 pm

Re: Kohta mennään: XF:n hankinta riskejä kaihtamatta

ViestiKirjoittaja bluri » Ti Elo 22, 2017 7:20 pm

Varsovassa kentällä odotellaan lennon lähtöä kotiin.
Sinne jäi British Automotiven hoivaan, varmaan loppuviikosta selviää missä, miten ja kuka korjaa.

Kuvia:
https://www.dropbox.com/sh/5suyvm0pgz09fun/AACu2Nc3x2uzzD5Lvum3Hlcza?dl=0
Buy British!
XF Sportbrake 3.0Ds 04/14 Ultimate Black 'kovan onnen kisu'

Avatar
bluri
Viestit: 223
Liittynyt: Ke Tammi 20, 2016 2:04 pm

Re: Kohta mennään: XF:n hankinta riskejä kaihtamatta

ViestiKirjoittaja bluri » Ke Elo 23, 2017 9:32 am

Vakuutusyhtiön käsittelijän kanssa juuri puhuttiin ja korjataan Puolassa. Eli kotoa haettu vähän vauhtia ja uus yritys myöhemmin. Kyllä vielä kisulla pääsee ajelemaan..
Buy British!
XF Sportbrake 3.0Ds 04/14 Ultimate Black 'kovan onnen kisu'

Avatar
bluri
Viestit: 223
Liittynyt: Ke Tammi 20, 2016 2:04 pm

Re: Kohta mennään: XF:n hankinta riskejä kaihtamatta

ViestiKirjoittaja bluri » Pe Elo 25, 2017 3:02 pm

Pari päivää mennyt, mutta mitään ei ole tapahtunut. Lähinnä itse olen tuuppinut kaikkia osapuolia, jotta lähtisi tapahtumaan. Huomautuksena ettei kannata ottaa yli 300€ lentoa tällaisessa tilanteessa samalle päivälle, vaan reilusti vaan hotelliin yöksi, jos seuraavalle päivälle on alle 300€ lentoja tarjolla.. Kasko korvasi 300€ / naama lentolipusta, vielä jäi maksettavaa kun Embraer kiidätti Helsinki-Vantaalle tiistai-iltana. Hotelliyön olisi 200€ asti kustantanut..

Yhteys on suoraan Puolaan British Automotive Centrumiin, ja tuli välitettyä nämä yhteystiedot kaikille vakuutusyhtiön kanssa työskenteliville, kun Puolan päästä valitteli ettei kukaan ole häneen ollut yhteydessä.

Ei auta kuin ootella, vielä on kesää jäljellä laulaisi Mamba :) Ompahan aikaa suunnitella kesävanteita, Eberiä, mahdollista ohjelmointia ja retrofittejä... :lol:
Buy British!
XF Sportbrake 3.0Ds 04/14 Ultimate Black 'kovan onnen kisu'

Avatar
bluri
Viestit: 223
Liittynyt: Ke Tammi 20, 2016 2:04 pm

Re: Kohta mennään: XF:n hankinta riskejä kaihtamatta

ViestiKirjoittaja bluri » Ma Elo 28, 2017 5:27 pm

Noniin, nyt on mennyt pyyntö Puolaan, että teettekö korjausarvion. Tuonkin pyynnön tekemiseen meni vain viisi työpäivää..

Odotellaan tietoja, olis kiva hakee kisu pikasesti kotiin, ei nimittäin taida olla lisenssiä lähteä syyskuun lopussa kisua kotiin hakemaan, kun on karvattomampaa jälkikasvua putkahtamassa.
Buy British!
XF Sportbrake 3.0Ds 04/14 Ultimate Black 'kovan onnen kisu'

Avatar
bluri
Viestit: 223
Liittynyt: Ke Tammi 20, 2016 2:04 pm

Re: Kohta mennään: XF:n hankinta riskejä kaihtamatta

ViestiKirjoittaja bluri » To Elo 31, 2017 5:02 pm

Hiljasta on ku huopatossutehtaalla. No olkoot.. Omavastuu alkaa olla maksettu.
Sain tänään vastauksen korjaamolta, että arviota tekevät, jännästi kestää neljättä työpäivää pelkkä arvion teko.
Buy British!
XF Sportbrake 3.0Ds 04/14 Ultimate Black 'kovan onnen kisu'

KariTalvio
Viestit: 174
Liittynyt: Ti Helmi 07, 2017 12:41 am

Re: Menty on: Kisu Puolassa pajalla (XF:n hankinnan seuranta)

ViestiKirjoittaja KariTalvio » La Syys 02, 2017 10:08 am

Saattaa olla etteivät itse maalaa ja odottavat maalausliikkeeltäkin tarkempaa arviota
XJ LWB X358 2,7D Model 2008

Avatar
kissaeläin
Viestit: 4837
Liittynyt: Su Tammi 22, 2012 9:06 pm
Paikkakunta: Helsinki

Re: Kohta mennään: XF:n hankinta riskejä kaihtamatta

ViestiKirjoittaja kissaeläin » La Syys 02, 2017 12:09 pm

bluri kirjoitti:Sain tänään vastauksen korjaamolta, että arviota tekevät, jännästi kestää neljättä työpäivää pelkkä arvion teko.

Ei yllätä kesto, kun kyseisestä maasta on kyse.
Kuva Kuva
S Type R (2002) -Black Edition-

Avatar
bluri
Viestit: 223
Liittynyt: Ke Tammi 20, 2016 2:04 pm

Re: Menty on: Kisu Puolassa pajalla (XF:n hankinnan seuranta)

ViestiKirjoittaja bluri » La Syys 02, 2017 6:35 pm

Eipä joo yllätä, ja tähän voidaan heittää legendaarinen "Mehän tienataan tällä" :mrgreen: koska omavastuu on nyt maksettu.
Onneks oli pihassa vielä autoja tarpeellinen määrä. Ja kyllähän taasen tästä kestämisestä puolet on vakuutusyhtiön/vahinkotarkastajan vetkuilua ja puolet on Puolan päässä Jaggekorjaamon.

Ja teroitin sekä Puolaan että Vahinkotarkastajalle, että pelkkä ajokunto olis nyt kaikkien kannalta paras ja auto Suomeen. Luulis että sen ajokunto-arvion olis saanu tehtyä tunnissa, teen itse työkseni kimurantimpiakin arviointeja..

Tavailin eilen vielä vakuutusehtoja ja mietin tuota kotiin saamista.. "Nouto halvimman kulkuneuvon mukaan", puhelimessa kyllä sanoi että minun pitää se hakea ja kulut kotiovi-korjaamo väliltä maksavat. Mutta josko saisi kyydin halvemmalla autonkuljetusautossa niin mikseivät maksaisi sitä.. Ihan vaan sekin mieityttää että Saksan vientikilvessä loppuu päivämäärä maanantaina, että kuinka sen ajamisen kanssa.
Puuh, ompa savotta :lol:
Buy British!
XF Sportbrake 3.0Ds 04/14 Ultimate Black 'kovan onnen kisu'

Avatar
kissaeläin
Viestit: 4837
Liittynyt: Su Tammi 22, 2012 9:06 pm
Paikkakunta: Helsinki

Re: Menty on: Kisu Puolassa pajalla (XF:n hankinnan seuranta)

ViestiKirjoittaja kissaeläin » La Syys 02, 2017 6:54 pm

bluri kirjoitti:Puuh, ompa savotta :lol:


Pyroslavian pykäläviidakossa ei Mustanaamiokaan pärjää ilman hikikarpaloa...
Kuva Kuva
S Type R (2002) -Black Edition-

Avatar
bluri
Viestit: 223
Liittynyt: Ke Tammi 20, 2016 2:04 pm

Re: Menty on: Kisu Puolassa pajalla (XF:n hankinnan seuranta)

ViestiKirjoittaja bluri » Pe Syys 08, 2017 7:19 pm

Edelleen odotellaan. 2vk työpäivinä on nyt ollu aikaa tehdä korjausarvio Puolassa Jaguar-liikkeessä, eikä sitä ole tullut.

Pistinpä ihan vittuillessani viestin Twitterissä @Jaguar, josko hieman Coventrystä pantaisiin painetta..
Kolari tapahtui kuitenkin yli 2,5vk sitten ja korjausarviopyyntö laitettikn korjaamolle 1,5vk sitten. Ajokuntoon-arvioon ei jumalauta mene tuntia enempää.

No huomenna illalla on omat kulut katettu, eli omavastuu+lennoista jäänyt tappio. Ok onhan päälle tuota vakuutusta maksettu (ekan laskun eräpäivä ei kyllä ole mennyt) vajaa 5€/pv.
Buy British!
XF Sportbrake 3.0Ds 04/14 Ultimate Black 'kovan onnen kisu'

KariTalvio
Viestit: 174
Liittynyt: Ti Helmi 07, 2017 12:41 am

Re: Menty on: Kisu Puolassa pajalla (XF:n hankinnan seuranta)

ViestiKirjoittaja KariTalvio » La Syys 09, 2017 7:20 pm

Aika rauhallinen on korjaamon tahti näköjään.

Sä kun olet ottanut tuon lyhyen ajan rekisterin, joka ilmeisesti jo loppuikin, niin ilmeisesti joudut sen laittamaan rahdilla Suomeen, vai saako uuden siirtokilven otettua siihen Puolasta?

Suomesta otettu siirtokilpihän ei kuitenkaan oikeuta ajelemaan ulkomailla ja tuo Saksan kilpihän on lyöty päiväyksellä jolloin päättyy voimassaolo.

Ihan mielenkiinnosta kyselen, kun ei ole tullut vastaan tuollaista tapausta vielä.

Itse olen noihin tuontivehkeisiin ottanut yleensä 3kk kilven lähtömaasta, että on voinut ajella Suomessakin rekisteröintiin asti vaihtamatta siirtokilpiä.
Kuorma-auton kanssahan onkin melkein pakko aina ottaa, kun niihin ei Suomesta saa siirtokilpiä ollenkaan. Muuten loppuu ajelut rekisterin päättymispäivään ja byroslavian paperien pyöritys kuitenkin kestää yleensä jostain syystä melkein 2kk, vaikka edes veropäätöstä ei tarvitse laisinkaan raskaalla kalustolla.
XJ LWB X358 2,7D Model 2008

Avatar
bluri
Viestit: 223
Liittynyt: Ke Tammi 20, 2016 2:04 pm

Re: Menty on: Kisu Puolassa pajalla (XF:n hankinnan seuranta)

ViestiKirjoittaja bluri » Su Syys 10, 2017 6:30 pm

KariTalvio kirjoitti:Aika rauhallinen on korjaamon tahti näköjään.

Sä kun olet ottanut tuon lyhyen ajan rekisterin, joka ilmeisesti jo loppuikin, niin ilmeisesti joudut sen laittamaan rahdilla Suomeen, vai saako uuden siirtokilven otettua siihen Puolasta?

Suomesta otettu siirtokilpihän ei kuitenkaan oikeuta ajelemaan ulkomailla ja tuo Saksan kilpihän on lyöty päiväyksellä jolloin päättyy voimassaolo.

Ihan mielenkiinnosta kyselen, kun ei ole tullut vastaan tuollaista tapausta vielä.


Katsotaan nyt. Saataisiin nyt joku selvyys, ja jututetaan hieman vakuutusyhtiötäkin. Päivämäärä kilvistä on joo loppu.
Olen kysellyt rahtihintoja (yhden sain: 1800€ SE Mäkinen Varsova-Helsinki....)
Autoliittoon laitoin piruuttain kyselyn, josko tietäsivät miten tommosessa tapauksessa voisi helpoiten toimia, ajamisen suhteen.. Seuraavaksi kysynen Trafista, koska kyllä joku ratkaisu pitää asiaan löytyä.
Suomen siirtokilvellä saisi itseasiassa ajaa Pohjoismaissa.
Buy British!
XF Sportbrake 3.0Ds 04/14 Ultimate Black 'kovan onnen kisu'

HEF
Viestit: 555
Liittynyt: Ti Marras 16, 2004 11:59 am
Paikkakunta: Oxelösund

Re: Menty on: Kisu Puolassa pajalla (XF:n hankinnan seuranta)

ViestiKirjoittaja HEF » Ma Syys 11, 2017 5:46 pm

Lainaat jostain trailerin ja vetoauton ja haet itse pois. Tosin on noita kuljetusfirmoja halvempiakin, kuin tuo Mäkinen.
100 Jaguaaria vitriinissä.

Remember, common sense is not common.

Avatar
bluri
Viestit: 223
Liittynyt: Ke Tammi 20, 2016 2:04 pm

Re: Menty on: Kisu Puolassa pajalla (XF:n hankinnan seuranta)

ViestiKirjoittaja bluri » Ma Syys 11, 2017 8:33 pm

HEF kirjoitti:Lainaat jostain trailerin ja vetoauton ja haet itse pois. Tosin on noita kuljetusfirmoja halvempiakin, kuin tuo Mäkinen.

Juu kyllä noutovälineet löytyy tarvittaessa. Täytyy vaan saada vakuutusyhtiön kanssa kustannuspolitiikka selväksi, koska hehän maksaisivat kokonaan matkan kotiovelta korjaamolle. Mutta kun se korjaamo ei saa mitään aikaiseksi... Korjausarviota on nyt tehty yli kaksi viikkoa.
Buy British!
XF Sportbrake 3.0Ds 04/14 Ultimate Black 'kovan onnen kisu'

Avatar
bluri
Viestit: 223
Liittynyt: Ke Tammi 20, 2016 2:04 pm

Re: Menty on: Kisu Puolassa pajalla (XF:n hankinnan seuranta)

ViestiKirjoittaja bluri » Pe Syys 15, 2017 7:35 am

Ooh, meillä on korjausarvio! Sen tekemiseen menikin vain 2vk3pv.
Siellä varmaankin nyt korjataan tämän odotuksen jälkeen ja kisu entistä ehompana kotiin.
Buy British!
XF Sportbrake 3.0Ds 04/14 Ultimate Black 'kovan onnen kisu'

Avatar
kissaeläin
Viestit: 4837
Liittynyt: Su Tammi 22, 2012 9:06 pm
Paikkakunta: Helsinki

Re: Menty on: Kisu Puolassa pajalla (XF:n hankinnan seuranta)

ViestiKirjoittaja kissaeläin » Pe Syys 15, 2017 8:36 am

bluri kirjoitti:Ooh, meillä on korjausarvio! Sen tekemiseen menikin vain 2vk3pv.
Siellä varmaankin nyt korjataan tämän odotuksen jälkeen ja kisu entistä ehompana kotiin.

Paljonko se arvio nyt sitten oli ?
Vtuillessaan korjaavat vielä vähän huonosti kun kyselit ja hoputit... :roll:
Kuva Kuva
S Type R (2002) -Black Edition-

Avatar
bluri
Viestit: 223
Liittynyt: Ke Tammi 20, 2016 2:04 pm

Re: Menty on: Kisu Puolassa pajalla (XF:n hankinnan seuranta)

ViestiKirjoittaja bluri » Pe Syys 15, 2017 9:31 am

6585€, luulisi tulevan kuntoon...
Buy British!
XF Sportbrake 3.0Ds 04/14 Ultimate Black 'kovan onnen kisu'

Avatar
bluri
Viestit: 223
Liittynyt: Ke Tammi 20, 2016 2:04 pm

Re: Menty on: Kisu Puolassa pajalla (XF:n hankinnan seuranta)

ViestiKirjoittaja bluri » Ke Loka 25, 2017 2:15 pm

Nonniin, katsotaan milloin homma on viimein paketissa. Todellakin nyt on mennyt yli kaksi kuukautta.
Perjantaina tiedetään valmistumispäivä. Ehkä. Jos Saksa on Paska maa niin Puola on vielä Paskempi.

Rauhassa toki tulee hyvää jälkeä.
Buy British!
XF Sportbrake 3.0Ds 04/14 Ultimate Black 'kovan onnen kisu'

Avatar
kissaeläin
Viestit: 4837
Liittynyt: Su Tammi 22, 2012 9:06 pm
Paikkakunta: Helsinki

Re: Menty on: Kisu Puolassa pajalla (XF:n hankinnan seuranta)

ViestiKirjoittaja kissaeläin » Ke Loka 25, 2017 7:49 pm

bluri kirjoitti:Rauhassa toki tulee hyvää jälkeä.


Voiphan tuo tulla, voip olla tulematikin... Puolasa... :lol:
Kuva Kuva
S Type R (2002) -Black Edition-

Avatar
bluri
Viestit: 223
Liittynyt: Ke Tammi 20, 2016 2:04 pm

Re: Menty on: Kisu Puolassa pajalla (XF:n hankinnan seuranta)

ViestiKirjoittaja bluri » To Loka 26, 2017 9:41 am

kissaeläin kirjoitti:
bluri kirjoitti:Rauhassa toki tulee hyvää jälkeä.


Voiphan tuo tulla, voip olla tulematikin... Puolasa... :lol:


Puolasa Vorsasa.
Toisaalta kyllä voisin jopa luottaa enemmän Puolalaiseen käsityötaitoon, kuin Suomalaiseen. Täältä kun maailma on sen käsityötaidon pitkälti vienyt pois. Eniten vituttaa tuo asioiden hoito, käsittämätöntä turaamista.
Buy British!
XF Sportbrake 3.0Ds 04/14 Ultimate Black 'kovan onnen kisu'

Avatar
bluri
Viestit: 223
Liittynyt: Ke Tammi 20, 2016 2:04 pm

Re: Menty on: Kisu Puolassa pajalla (XF:n hankinnan seuranta)

ViestiKirjoittaja bluri » Ti Loka 31, 2017 10:05 am

Nyt en enää kyllä jaksa. Eilen tuli uusi kustannusarvio, se onkin nyt vain 2,5x mitä alunperin.. Siellä haetaan selkeästi hilloa leivän päälle.
Tämä summa kun olis ollut heti alussa..
Buy British!
XF Sportbrake 3.0Ds 04/14 Ultimate Black 'kovan onnen kisu'


Palaa sivulle “Yleinen”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 12 vierailijaa