Sivu 1/1

Älä osta uinutta Kissaa...

Lähetetty: Ma Elo 28, 2017 3:57 pm
Kirjoittaja TexPat
Oli aikanaan kämppä tuolla West U alueella. Nyt aika märkää ja paljon autoja ui. Onneksi ihmishenget näyttäisivät olevan suunnilleen turvassa.

http://www.chron.com/news/houston-weath ... o-13986358

Sivuvaikutuksena taas saattaapi tulla paljon pienillä maileilla olevia Jaggeja, Possuja, Maserateja yms. Puolaan, Latviaan ja muualle Itä-Eurooppaan josta sitten kaupitellaan "halvalla" eteenpäin. Alunperin rekisteriotteessa saattaa olla "Fresh Water Damage"-merkintä mutta ne todistettavasti voivat peseytyä pois kun uudelleen rekisteröidään Itä-Euroopassa.

En suosittele ostamaan uinutta autoa edes varaosiksi puhumattakaan että ottaisi ajoon. Sen verran sähköisiä ovat nämä nykyautot.

Re: Älä osta uinutta Kissaa...

Lähetetty: Ma Elo 28, 2017 4:02 pm
Kirjoittaja TexPat
Texasissa ei ole autoilla "property tax" kuten monissa muissa osavaltioissa ja siellä on suurten välimatkojen takia autoilu muutenkin osa elämäntapaa joten paikallisilla usein varsin komeaa kalustoa.

Meillä oli West U:ssa parhaimmillaan molemmilla puolilla naapureilla uudehko Maserati ja paikan yleisin automerkki non-SUV kalustossa oli joko BMW tai MB. Mommy Mobilet (=SUVit) sitten taas olivat pääosin Range Rovereita tai Cayennejä.

Re: Älä osta uinutta Kissaa...

Lähetetty: Ma Elo 28, 2017 8:32 pm
Kirjoittaja AVRO
Näitä sukellusveneitä tulee jo ihan juuroopan sisältäkin, Saksan ja UK:n tulvaherkiltä alueilta ainakin. Kiusallisinta näissä on se ettei aina ole selviä merkkejä uimasillaan olosta. :cry:
Eikä tarvi olla edes kokonaan uppeluksissa ollut auto, riittää kun on esim. akseleiden tasolla ollut vedessä niin hyvin helposti vesi löytää tiensä vääriin paikkoihin.

Re: Älä osta uinutta Kissaa...

Lähetetty: Ma Elo 28, 2017 8:45 pm
Kirjoittaja kissaeläin
Hyviä pelejä tänne härmään jos pesut kestää... :lol:

Re: Älä osta uinutta Kissaa...

Lähetetty: To Elo 31, 2017 8:23 am
Kirjoittaja TexPat
Syväpestyjä Texasilaisia...

https://secure.brightcove.com/services/ ... ecure=true

(Linkki Houstonin KHOU TV aseman videoon aiheesta. En saanut kauniimminkaan linkattua.)