Sivu 1/1

Tuorein XJ8 Navin softa

Lähetetty: La Touko 04, 2019 5:08 pm
Kirjoittaja Juha66
Moi,

Mikälaisia päivityksiä olette onnistuneet saamaan XJ8 Naviin. Itselläni on Englannista tuotu 2003 mallin auto, jossa softa vuodelta 2004. Mikä on tuorein softa jonka olette löytäneet ja mistä sellaisen voi hankkia?

T. Juha

ps. omasta kartasta ei Suomea edes löydy :roll:

Re: Tuorein XJ8 Navin softa

Lähetetty: Su Touko 05, 2019 8:25 am
Kirjoittaja Landshark

Re: Tuorein XJ8 Navin softa

Lähetetty: Su Touko 05, 2019 8:31 am
Kirjoittaja Vauxi
Pitää muistaa että mitä ilmeisimmin nämä vanhrmmat dvd pyörittimet eivä lue DL dvd levyjä joita tuoreimmat kartastot vissiinkin ovat. Interwebsin tietotoimiston mukaan siinä menee se raja mihin esim x308 korin navin tuki loppuu. Selvittelin hieman asiaa että voisiko itse muokkaa levyjä uusimmista kartoista. Mutta se on vielä täysin auki.

Re: Tuorein XJ8 Navin softa

Lähetetty: Ma Touko 06, 2019 11:05 pm
Kirjoittaja Juha66
Jostain siis pitäisi löytää bittinero joka osaisi koodata uuden kartan vanhaan moodiin. Tähän ketjuun voisi moinen guru ilmottautua :D

Re: Tuorein XJ8 Navin softa

Lähetetty: Ma Touko 06, 2019 11:19 pm
Kirjoittaja kissaeläin
Juha66 kirjoitti:Jostain siis pitäisi löytää bittinero joka osaisi koodata uuden kartan vanhaan moodiin. Tähän ketjuun voisi moinen guru ilmottautua :D

Helpompi varmaan unohtaa ja käyttää ulkoista navia vaikka se kömpelöä olisikin :mrgreen:

Re: Tuorein XJ8 Navin softa

Lähetetty: Ti Touko 07, 2019 1:58 pm
Kirjoittaja Vauxi
kissaeläin kirjoitti:Helpompi varmaan unohtaa ja käyttää ulkoista navia vaikka se kömpelöä olisikin :mrgreen:

Mut aina eio kyse helppoudesta.. :lol:

Re: Tuorein XJ8 Navin softa

Lähetetty: Ke Touko 08, 2019 7:49 am
Kirjoittaja DiltWasney
Itse joskus pohdin tuota, on toki oma "hienoutensa" siinä että käyttää auton omaa navia, mutta käytännössä olen huomannut että itselleni tärkeintä on puhelimen helppo liitettävyys autoon. Kun puhelimen navissa on kaikki omat vakioreitit, kohteet yms sekä liikkumishistoria aina mukana, on auton järjestelmillä - parhaillakin niistä joskus tuskallisempaa näpytellä niitä kohteita sinne. Puhumattakaan sitten tietojen ajantasaisuudesta. Nykyisin käytän autossani puhtaasti aux-liitäntää luurille (sen verran vanha XF ettei siinä ole kuin tuo hands free bt-protokolla. Audio-bt olisi kyllä kova sana, ehkä seuraavassa autossa).