Kysymysketju, XJ12 1974, S2

Keskustelu teknisistä kysymyksistä.
Jaageri
Viestit: 1
Liittynyt: Su Touko 15, 2022 10:08 pm

Kysymysketju, XJ12 1974, S2

Viesti Kirjoittaja Jaageri »

Tervehdys,

Tuli hommattua kesäautoksi Daimler Double Six S2 vm. 1974 Zenith-Strombergeilla ja oikean puolen ohjauksella. Mahtava peli, mutta monimutkainen ja pieniä juttuja siellä täällä. Perustaltaan kunnossa, leimattu 2/2022.

Teen tähän autolle ketjun johon laitan kysymyksiä niin ei sitten tarvi avata uutta ketjua joka kysymykselle jos ei haulla löydä vastausta.

Kysymys 1:
Tällä hetkellä arvuuttelen miten saisin konepellin vasemman (apukuskin) puolen vaijerin pelaamaan. On kiinni konepellin päässä, mutta ilmeisesti irti kahvasta. Olisiko kenelläkään tietoa miten pääsee kohtuudella katsomaan ja korjaamaan homman kahvan päästä..?

Kysymys 2:
Toinen vika koskee bensamittaria. Molempien puolien tankeista lähtee bensa ja napista painamalla vaihtaa tankkien välillä mistä otta bensan. Mittari sen sijaan ei paljon reagoi kummallakaan puolella. Nousee pohjalta vähän yli E:n, ei sen yli. Mietin voisiko olla vika jossain muualla kuin kohon päässä kun kerran molemmilla puolilla sama juttu. Miten tätä ongelmaa kannattaisi lähteä purkamaan.?

Vielä toistan. Mahtava peli ja 20L sataselle.