Sivu 1/1

Automaattiset toiminnot

Lähetetty: Pe Kesä 28, 2013 12:43 pm
Kirjoittaja ballo
Moi!

Jaggesta juttuja lueskeltuani olen törmännyt esim. automaattisesti säätyvään peileihin kun laittaa pakin päälle tai kuskin jakkara liikkuu kun oven avaa jne. jne. kaikkee pientä kivaa ja jännää. Omassa Xj:ssä pelkästään ratti nousee kun oven avaa, mutta ei mitään muuta kivaa :( Miten näitä ominaisuuksia saa päälle? Onko näin että tarvitsee WDS:n? sattuisko jollakin olemaan???

Re: Automaattiset toiminnot

Lähetetty: La Kesä 29, 2013 5:00 pm
Kirjoittaja kissaeläin
Terve !
Kai sentään ns "Fat man function" eli se että kun auton sammuttaa penkki liukuu taakse ja ratti eteen toimii vai onko sitä erillistä nipukkaa jossa on-off kytkin ratin vasemmalla puolella sivulla alhaalla kuten S typessä.
Oletko varma että juuri tuossa mallissa on noita automaatioita vakiona vai onko ne jotain maa/aluekohtaisia ominaisuuksia ? Manuaalista varmaan löytyy kaikki mitä pitäisi olla jos sinulla on sellainen käytössä:
http://www.jaguar.com/gl/en/owner_support/handbooks/owners_handbooks tai täältä jos ei ensimmäisestä löydy http://www.devicemanuals.com/productsupport/Jaguar_XJ_manual.html

Re: Automaattiset toiminnot

Lähetetty: La Kesä 29, 2013 8:26 pm
Kirjoittaja kissaeläin
Tervehdys !
Tässä olisi keskusteluketju kääntyvästä sivupeilistä kun R- on valittu- vähän alempana kuva manuaalista keskustelukerjussa sivupeilien säädöistä: http://m.jaguarforums.com/forum/showthread.php?t=92982

Re: Automaattiset toiminnot

Lähetetty: Su Kesä 30, 2013 10:27 am
Kirjoittaja ballo
Ratti kyllä liikkuu, mutta jakkara ei. Käsittääkseni x350 pitäisi näitä ominaisuuksia olla, en ole varma. Mites muilla x350 omistajilla?

Kiitoksia linkistä, pitää lukasta läpi.

Re: Automaattiset toiminnot

Lähetetty: Su Kesä 30, 2013 11:49 am
Kirjoittaja Tero
Ei minullakaan jakkara liiku ja tuota peiliä en ole edes tiennyt kokeilla.