Sivu 1/1

XF ja ulkopeilien lämmitys

Lähetetty: Ma Elo 14, 2017 7:44 am
Kirjoittaja rontikainen
Olikos näissä ulkopeilien lämmityksen suhteen jokin automatiikka/ulkolämpötilaraja, kun näillä lämpötiloilla poista peilin huurua, kun takalasia lämmittelee? Ehkä kuskin puolelta hieman avasi...vai lähtikö vain ilmavirran vaikutuksesta....? Auto siis 2012 XF 2.2 ja peilit eivät ole kääntyvää mallia.

Re: XF ja ulkopeilien lämmitys

Lähetetty: Ti Elo 15, 2017 11:09 pm
Kirjoittaja Alibaba
Hyvin hitaasti tuntui minunkin autossani huurre poistuvan peileistä, kun ma-aamuna lähdin liikkeelle ja lämpötila oli + 9. Ehkäpä ajoviima vaikuttaa haitallisesti peilien lämmityksen voimakkuuteen kesäaamujenkin korkeissa lämpötiloissa.

Ohjekirja ei mainitse muuta kuin, että takalasin lämmitys kytkeytyy automaattisesti pois päältä tietyn ajan jälkeen ja automaattisesti päälle, jos ulkona on riittävän kylmä.

Re: XF ja ulkopeilien lämmitys

Lähetetty: Ma Marras 27, 2017 10:22 pm
Kirjoittaja rontikainen
Kyllästyin tuohon tehottomaan apukuskin puoleiseen peilin lämmitykseen ja tilasin tänään ebaysta englannista uuden peililasin lämmityksellä. Maksoi huimat 20 € rahteineen. Saapi nähdä onko toimiva. :lol:

Re: XF ja ulkopeilien lämmitys

Lähetetty: Pe Joulu 01, 2017 12:44 pm
Kirjoittaja XFVesku
Pistätkö rontikainen linkin ebayn sivulle, minunkin pitäisi hommata XF:n apukuskin peilinlasi kun lämmitysvastus on poikki peilistä.
Itse olen löytänyt vain parinsadan € hintaisia laseja.

Re: XF ja ulkopeilien lämmitys

Lähetetty: Pe Joulu 01, 2017 1:00 pm
Kirjoittaja rontikainen
https://www.ebay.com/itm/Right-side-for ... SwJmVZyiJI

Siinä yksi. Useampia löytyy ja hinta vaihtelee reilusti. Tämä tulee UK:sta, joten rahti on miellyttävän pieni. Lisää voit hakea ebaystä haulla "jaguar xf door mirror"....

En ole vielä omaani saanut ja tuntuu edelleen hieman liian halvalta ollakseen totta..... :shock:

Re: XF ja ulkopeilien lämmitys

Lähetetty: To Joulu 07, 2017 11:06 am
Kirjoittaja rontikainen
Posti toi kirjepakettina uuden peilin ajoissa ja asennukseen meni 10 min. Ihan identtinen ei ollut, sillä uudessa ei ole kahta liukulärpykkää, joiden funktio ei ole selvinnyt. Sähköliittimiä täytyi hieman puristella, mutta muuten olivat oikeaa kokoa. Peililasi asettui hyvin paikalleen ja ihme kyllä, myös vastuksissa on tehoa kiitettävästi. Näin lyhyellä kokemuksella voin suositella. Ja taas säästyi pitkä penni stoutteihin ja red aleihin! :mrgreen:

Re: XF ja ulkopeilien lämmitys

Lähetetty: To Joulu 07, 2017 5:18 pm
Kirjoittaja Aonsaithya
Huom! Elektrokromaattiset eli tummentuvat sivupeililasit ovat parisen kertaa tavallisia kalliimpia. Jos siis omasta autosta ei ko. ominaisuutta löydy tai siitä ei jostain syystä tykkää, kannattaa varmistaa ettei maksa turhaan elektrokromaattisesta versiosta.

Kannattanee asennella JEPC ja kaivaa osanumeroita sieltä.