Sivu 1/1

2007 kevätajot ja seminaari!

Lähetetty: Ti Marras 28, 2006 12:30 am
Kirjoittaja stefanantinaho
2006 kevätajot ja seminaari olivat kuten moni muistaa Naantalissa. 54 autoa taisi olla kaikkien aikojen suurin Jaguar-kokoontuminen, mutta eiköhän se luku siirretä historiaan jo vuonna 2007!

Kevätajot suuntautuvat 26-27 päivä toukokuuta Hämeenlinnan Vanajanlinnaan. Kokoonnumme lauantaina 26 Hämeenlinnan torille, josta siirrymme Vanajanlinnaan. Siellä meitä tulee viihdyttämään Englannista Rob Jenner, jonka muistavat sekä Naantalinkävijät että Coventrynmatkalaiset, sekä Nigel Thorley. Aivan, juuri se mies joka on kirjoittanut nuo lukuisat, kuuluisat Jaguarkirjat. Ja voin taata että ohjelma tulee olemaan rautainen! Tällä kertaa tulen panostamaan myös tulkkaukseen paremmin kuin Naantalissa.

Aiheena tulevat olemaan V6 ja V8-koneiset autot. Käytännössä siis X-type, S-type, X-308, X-350, XK8. XKR ja XK. Sen ohella, jos kiinnostusta riittää mahdollisesti XK-koneen rinnakkaisseminaari - tai jotain muuta - vinkkejä otetaan mieluusti vastaan!

Ohjelmassa seminaarin ohella varsin juhlallinen illallinen, sekä sunnuntaina tekninen workshop. Vanajanlinna tarjoaa mahdollisuuksia golfiin ja lähistöllä on off-roadkokeiluihin tarjolla mahdollisuus.

Tässä siis tällainen 'appetizer', lisää infoa on tulossa piakkoin. Laittakaa toki päivämäärät muistiinne jo nyt! Ja kuten lähes kaikki tilaisuudet - tämä on avoinna kaikille Jaguaristeille, ja on mitä oivallisin tilaisuus myös todella miellyttävien ihmisten tapaamiseen ja tutustumiseen - tulenpahan jopa minä itse olemaan paikalla!! :lol: :wink:

Lähetetty: Ti Marras 28, 2006 12:06 pm
Kirjoittaja sinberg
Terveiset Vanajanlinnasta (juuri tällä hetkellä paikan päällä). Paikka on aiheelle ja ajankohdalle mitä loistavin. Suosittelen! :D

Stefanilla riittää potkua - Hyvä!

Lähetetty: Ti Marras 28, 2006 12:56 pm
Kirjoittaja jjj
Tämä on hieno juttu, ennätykset on luotu rikottaviksi.

Pääseekö ensimmäiseksi ilmoittautuneeksi?

Lähetetty: Ti Marras 28, 2006 1:18 pm
Kirjoittaja sinberg
Paikalla myös.

Lähetetty: Ti Marras 28, 2006 7:07 pm
Kirjoittaja stefanantinaho
JJJ ehti ensimmäiseksi!