Sivu 1/1

Goowood 11-13.9.2015

Lähetetty: Ke Syys 09, 2015 5:52 pm
Kirjoittaja xke-68
Huomenna kohti sumujen saaria, onkohan muita klubilaisia menossa Goodwoodiin tulevana viikonloppuna?
Itse olen tapahtumassa perjantaina ja lauantaina.

Re: Goowood 11-13.9.2015

Lähetetty: Pe Syys 11, 2015 7:35 am
Kirjoittaja tsav
Itse olen kaksi kertaa ollut koko viikonlopun. Tänä vuonna jää väliin. Josko ensi vuonna taas. Tai sitten vaihtoehtoisesti LeMans classic2016.

Re: Goowood 11-13.9.2015

Lähetetty: Pe Syys 11, 2015 8:03 am
Kirjoittaja jakuvaari
Moi,

Koneessa ollaan matkalla Gatwickiin!

Goodwood pe, la, su!!! 8)

Ens vuonna houkuttaisi kyllä se Le Mans Classic joka on vain joka toinen vuosi, mutta ajankohta on perheteknisesti haastava.

Sitävastoin 40-v omien juhla-ajojen lisäksi on vähän ollut puhetta Goodwood-klubireissusta. Kiinnostuneet voi jo laittaa esim. YV:tä tai suoraan mailia FJDC-osoitteeseen.

-Jakuvaari

Re: Goowood 11-13.9.2015

Lähetetty: Pe Syys 11, 2015 3:46 pm
Kirjoittaja kk1
Me kotiinjääneet voimme katsoa tapahtumaa "livenä on time!"
https://grrc.goodwood.com/goodwood-revi ... S4haBBI.97
kari k

Re: Goowood 11-13.9.2015

Lähetetty: Ma Marras 16, 2015 7:45 pm
Kirjoittaja Klasu
Tuo Le Mans Classic ensi heinäkuussa olisi tosi upea kokemus. Voisikohan klubi jossain vaiheessa kevättalvea selvittää löytyisikö sen verran lähtijöitä, että kannattaisi järjestää yhteismatka.

Re: Goowood 11-13.9.2015

Lähetetty: Ke Marras 18, 2015 12:53 am
Kirjoittaja jakuvaari
Terve,

Ei ole mahdollinen enää. Olisi pitänyt aloittaa valmistelut ainakin vuosi sitten. Aikonaan oli tarkoitus toteuttaa esim. 2014 muttemme 2012 päässeet sopuun järjestelyistä. Hommaa hankaloittaa mm. se ettei kukaan meistä ole koskaan käynyt siellä. Yksi ex. klubimestari on käynnyt kerran varsinaisessa kisassa kesäkuussa (joka on joka vuosi, Le Mans Classic on joka toinen vuosi) ja pari muuta suomalaista harrastajaa, jotka eivät ole klubin jäseniä.

Mutta on se kyllä klubin 2016-kalenterissa mukana, omatoimimatkoja voi vielä tehdä, itsekin suunnittelen vielä sinne meneväni, mutten voi olla kovin varma onnistuuko se. Jos onnistuu, olen viisaampi vuoden 2018 ajoja ajatellen. 8)

Suurin ongelma Le Mansissa on majoitus, jota siis ei ole saatavilla. Vaihtoehtoina on vain asunnon vuokraaminen suht kaukaa tai sitten leirintäalue itse tapahtumapaikalla. Englantilaiset matkatoimistot järjestävät VIP-leirintää, johon kuuluu oma vartioitu alue, parkkipaikka, jne omat vessat ja ravintelit, esim. AMOC käyttää niitä myös, mutta nekin on jo aika pitkälle loppuunmyyty.

Goodwood Revivaliin 9-12.9.2016 sitä vastoin on suunnitelma vetämässä, YV:tä tai sähköpostia jos asia kiinnostaa tarkemmin. Liput on jo myyty aika pitkälle (tulevat vuosi vuodelta vaan aikaisemmin myyntiin, mulla on vielä lauantaille kaksi eturivin Startline Grandstand-paikkaa vapaana (ostin viisi) ja sunnuntaille yksi vapaa eturivin paikka samaan kohtaan lähelle lähtöruudukon alkupäätä (starttiviivaa) eturivistä, Grandstand-lätkät on myös siitä käteviä, että sellaisen kantaja saa käyttää sitä vähemmän ruuhkaista tunnelia joka yhdistää radan sisä- ja ulkopuolen siitä suoraan varikkojen takaa. Säästyy aikaa lähtöjen välillä liikkuessa yms.

Kolmen päivän sisäänpääsyjä on vielä saatavilla ja ne eivät maksa kuin pari kymppiä enemmän kuin lauantai ja sunnuntai erikseen ostettuna. Ison porukan on tarkoitus olla Goodwoodissa vain lauantaina ja sunnuntaina käydä jossain muualla, Beualieussa ja Portsmouthissa tms. mutta on mahdollista olla myös Goodwood motor circuitilla kaikkina kolmena päivänä, hotelli on vain 12-13km päässä radalta.

-Jakuvaari

Jk. Rompetorimatkalla eivät useimmat rouvat viihdy, mutta Goodwood Revivalissa kylläkin, kunhan eivät pode pahaa melu- ja pakokaasuallergiaa! ;) ja sinne pukeudutaan sitten ajan henkeen yms. aina on kivaa ollut.