Petri's Day (9th annual) Good(M)ood Driving Experience at Ahvenisto 2016

Tulevia harrastetapahtumia.
PetriSeppo
Viestit: 13
Liittynyt: Ke Marras 20, 2013 11:49 am
Paikkakunta: Hagalund|Drumsö|Tavastehus

Petri's Day (9th annual) Good(M)ood Driving Experience at Ahvenisto 2016

ViestiKirjoittaja PetriSeppo » To Touko 19, 2016 9:48 pm

Tervehdys,

Kuva

Ohessa kutsu DPI-U2.com :n perjantaina 27.5. isännöimäään ”Petrin Päivään” Ahvenistolla järjestetään yhdeksättä kertaa. Rentoa autoilua ja laadukasta illanviettoa hyvässä seurassa. Osallistujilla on ollut kulkupelejä merkistä ja auton iästä riippumatta vanhoista klassikoista normaalien perheautojen ohessa myös uusimpiin erikoisuuksiin. Odotamme tänä vuonna n. 150 autokuntaa tapahtumaan.

Tapahtuma on ensikertalaisille helppo. Ilmoittautuminen ja nimellinen osallistumismaksu radalla, radalla ajaminen ei edellytä mitään erityistä kalustoa tai kilpa-asennetta. Tarkoituksena on oppia oman auton hallintaa ja nauttia laillisista vauhtielämyksistä suljetulla radalla. Eri tasoisille kuljettajille on omat vuorot koko päivän ajan. Toki jos tallissa sattuu olemaan jotain eksoottisempaa, sen ulkoiluttamiselle tässä on hyvä tilaisuus. Klassikkoautoille järjestämme omia ajovuoroja. Vauhtikyytejä elämykseksi saa myös pitkin päivää: allekirjoittanut tarjoaa niitä mm. Cabriolet V12 XJSC:llä sekä hieman vihertävällä Porschella.
Viihteestä huolehtii omilla harjoitusvuoroillaan Finnish Touring Car Championship (FTCC) sarjan autot Porsche GT3 Cup Challenge, Porsche Sports Cup Finland ja V1600 kilpa-autot Suomesta ja Ruotsista perjantaina. Lauantaina Porsche Racing Club Finland Oy:n järjestää FTCC osakilpailun Suomen osakilpailussa, jota voi tulla myös seuraamaan .

Toivotamme sinut tervetulleeksi perheinesi ja nauttimaan Grand Tourismo -henkisestä hetkestä, päivästä tai vaikka koko viikonlopusta sunnuntain Suomi-Ruotsi Porsche Sports Cup Scandinavia maaotteluineen.

Hinnoittelu ajopäivälle radalla:
Aloittelijat ja kokeneet katuautoilijat 30e
Kilpa-autot kilpa-autoryhmissä 60e

Ilmoitathan tulostasi perjantaina Ahvenistolle email petri.ilmarinen@dpi-u2.com tai sms 0505267707 mieluiten ti 24.5. mennessä.

Tervetuloterveisin Petri ja Risto

puh. 050 5267707

DPI-U2.com
partners in architecture

DPI-U2 Arkkitehdit
Veneentekijäntie 14
00210 Helsinki

Mikäli ajankohta ei sovi, mutta radalla ajamisen opettelu kiinnostaa, voit toki ottaa meihin yhteyttä muutoinkin. Koulutus-, viihde- ja elämystoimintaa Grand Tourismo hengessä osaltamme: http://www.gtracer.fi.
Kuva

Zuffenhausen x5 | Ingolstadt x3 | Coventry x2 | Maranello x2 | Bologna x1 | Böblingen x1 | Wolfsburg x1

PCF-170|PRCF-14|FJDC-486
http://www.dpi-u2.com | http://www.gtracer.fi

Palaa sivulle “Tulevia tapahtumia”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa