Bilt Hamber -tuotteet nyt Suomessa!

Tänne tietoa palvelujen tuottajista
Projectech
Viestit: 1
Liittynyt: Ma Syys 27, 2010 4:32 pm

Bilt Hamber -tuotteet nyt Suomessa!

ViestiKirjoittaja Projectech » Ke Loka 06, 2010 2:42 pm

Tervehdys kaikille Kissakulmalla!

Olemme aloittaneet englantilaisten Bilt Hamber -autonhoitotuotteiden maahantuonnin. Esim. detailingworld.co.uk -foorumilta löytyy paljon positiivisia käyttäjäkokemuksia Bilt Hamber -tuotteista.

Varastoimme Suomessa toistaiseksi seuraavat tuotteet:

* Auto-foam *
Uskomattoman tehokas vaahdottimella levitettävä esipesuaine, joka vaikutusajan päätteeksi painepesurilla huuhdeltuna riittää jopa ainoaksi pesuvaiheeksi, jos maalipinta on hyväkuntoinen ja hyvin hoidettu. Ei poista vahaa autosi pinnalta.

* Auto-wash *
Ympäristöystävällinen, tehokas, hellävarainen ja erittäin riittoisa autoshampoo. Yhdestä 300 ml pullosta jopa 60 pesua. Ei sisällä hajusteita, värejä eikä vahaa. Ei poista olemassaolevaa vahaa maalipinnalta.

* Surfex-HD *
Ympäristöystävällinen korvaaja liuotinpesuaineille. Laimennetaan vedellä käyttötarkoituksen mukaan. 1 % liuos riittää kevyeen puhdistukseen ja laimentamaton aine soveltuu voimakkaasti rasvaisen lian poistoon. Erittäin riittoisaa, koska normaalisti tarvittava käyttöväkevyys on 10% luokkaa. Poistaa vahaa n. 5 % vahvuudesta alkaen, joten soveltuu vahanpoistopesuun, kun halutaan aloittaa uudelleensuojaus vanhasta vahasta puhtaalta maalipinnalta.

* Auto-clay soft*
Maalipintaan voimakkaasti kiinnittyneiden epäpuhtauksien tehokkaaseen ja vaivattomaan poistoon pesun jälkeen. Toisin kuin muiden valmistajien claybar-valmisteille, tälle riittää liukasteeksi pelkkä vesi. Reilu 200g pakkauskoko. Soft-versio toimii erinomaisesti normaalin lian poistossa ja on varmasti turvallinen maalipinnalle. Bilt Hamberilta löytyy myös regular-versio, jota saatetaan tarvita esim. maalisumun poistoon. Toistaiseksi varastoimme Suomessa vain soft-versiota.

* Auto-balm *
Ehdoton ykkösvaihtoehto vahaksi maalipinnalle, jossa on pesunaarmuja, mutta jota ei haluta alkaa myllyttämään. Peittää hiusnaarmuja todella hämmästyttävästi. Erittäin liukaspintainen lopputulos. Sisältää myös korroosiosuoja-ainetta, joten kiveniskemien väliaikainen suojaus hoituu samalla. Soveltuu myös metallipinnoille ja suojaa ne ruosteelta ylivoimaisen hyvin verrattuna muihin vahatuotteisiin. Tämän tuotteen kohdalla on erittäin tärkeää lukea käyttöohjeet, koska perinteisellä Korrek-tyylisellä lähestymistavalla (paljon vahaa levitetään kerralla koko maalipinnalle ja ruvetaan sitten kiillottamaan) hommasta ei yksinkertaisesti tule mitään :)

* Finis-wax *
Carnaubapohjainen kiinteä vaha hyväkuntoisille maalipinnoille. Ei peitä maalipinnan virheitä yhtä hyvin kuin Auto-balm. Kestoltaan, kiilloltaan ja käytön helppoudeltaan huipputuote.

Lisäämme varastovalikoimaamme mahdollisuuksien mukaan, joten kysy muitakin Bilt Hamber -tuotteita meiltä! Koko valikoima löytyy osoitteessta http://www.bilthamber.com


Avaamme verkkokauppamme loppuvuoden aikana. Sitä ennen voitte tehdä tilauksenne sähköpostiosoitteeseen info@projectech.fi tai puhelimitse 044-5854557. Tuotteet löytyvät täältä: http://www.projectech.fi/autodetailing.html

Meiltä on saatavana myös maalipinnan paksuusmittauspalvelu. Kun etsit kauttaaltaan alkuperäisessä maalissa olevaa käytettyä autoyksilöä, voimme tarjota haluamasi lopputuloksen saavuttamiseen merkittävää lisävarmuutta.

Oman tuotekehityksemme tuloksena olemme tuoneet markkinoille Zerospot-vedenkäsittelylaitteen, jonka avulla voit unohtaa ikävät kalkkiläikät autosi pinnalla pesun jälkeen. Katso tarkemmat tiedot: http://www.zerospot.fi

Terveisin Projectech
--
Projectech
http://www.projectech.fi
info@projectech.fi
P. 044-5854557
- Bilt Hamber - Zerospot -

Palaa sivulle “Palvelut”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa