Sivu 1/1

Asiallisia katsastuspaikkoja

Lähetetty: Ke Loka 10, 2012 11:20 am
Kirjoittaja kissaeläin
Tervehdys !
Tänne voisi kerätä kokemuksia katsastuspaikoista eri kaupungeista. Tuntuu osassa paikoista olevan ihmeellinen toimintatapamalli, että asiakaspalvelua suorittava henkilö tiuskii tai käyttää sopimatonta kieltä asiakasta kohtaan. Vastakohtana taas sitten kohteliaat asialliset paikat.

Kerro mistä saa asiallista palvelua ja mistä olet saanut taas jostain syystä huonoa palvelua.

Itse kävin tänään katsastamassa herttoniemen "hitsaajankadun katsastus"- asemalla ja palvelu oli asiallista ja jouhevaa. Autokin meni loistavilla merkinnöillä läpi mikä plussaa tietysti vaikka ei palvelun arviointiin vaikuta. Ihmisillä välillä kummallinen suhtautuminen oman auton vikoihin sinällään, itse ajattelen asian siten että jos vika löytyy niin hyvä sillä se pitää korjauttaa että auto olisi turvallinen .

Herttoniemen k1 katsastukseen en vie enää koska sain sieltä ylimielistä ja huonoa palvelua. Jo sihteeri oli ala-arvoinen asenteeltaan ja homma jatkui katsastuksen puolella. Periaate on se että jos asiakkaalle vtuillaan niin sitten on jotain vikaa asenteessa. Itse annan kyllä palaa samalla tavalla takaisin oli kyse kohteliaisuudesta tai vtuilusta. Ei kenenkään tule sietää huonoa palvelua varsinkin kun siitä maksaa. Monasti tuntuu että katsastajat pitävät itseään jonain yli-ihmisinä koska halutessaan voivat kyllä kaivaa jonkun virheen jos asiakas ei miellytä tai vtuilee takaisin. No, yleensäsaa hyvää palvelua.

Re: Asiallisia katsastuspaikkoja

Lähetetty: Ke Loka 10, 2012 11:47 am
Kirjoittaja rebel58
Räyh!
En kerro missä saan asiallista palvelua. Tattarisuo se ei ole eikä tuo kaikkien vanhojen pierujen tiedossa oleva hertsikan konttori missä on hakuninmaan vanhat natsit töissä.

Re: Asiallisia katsastuspaikkoja

Lähetetty: To Loka 11, 2012 11:07 am
Kirjoittaja Igor
Lempäälän Autokatsastus Ideaparkin lähellä ja K1 Linnainmaalla Tampereella, siinä pari varsin asiallista paikkaa.

Re: Asiallisia katsastuspaikkoja

Lähetetty: To Loka 11, 2012 3:55 pm
Kirjoittaja dida
Komppaan Igoria!

Re: Asiallisia katsastuspaikkoja

Lähetetty: Pe Loka 12, 2012 9:13 am
Kirjoittaja markvayr
Moro,

Oulussa suht' uusi asema, entisessä Viescarin talossa.

http://www.katsastuspiste.fi/

Käytin kesällä, palvelu ystävällistä ja muutenkin tosi asiallista toimintaa. Menen uudestaankin.

Ja hintataso edullinen verrattuna moneen muuhun. 39 EUR (netistä varattuna) + 11 EUR päästömittaus, eli 50 EUR koko homma.

Suosittelen lämpimästi...

-marko-

Re: Asiallisia katsastuspaikkoja

Lähetetty: Pe Helmi 22, 2013 3:06 pm
Kirjoittaja Tero
Jyväskylässä Meidän katsastus http://www.meidankatsastus.fi/, erittäin positiivinen kokemus. Ystävällinen palvelu ja harrastajanäkökulmaa mukana.

Re: Asiallisia katsastuspaikkoja

Lähetetty: Pe Helmi 22, 2013 10:48 pm
Kirjoittaja MarcusV
K1 Espoo Suomenoja, todella vaihtelevaa palvelua ollut sillä edellisen kerran kohta jo lähemmäs pari vuotta sitten koin täällä mulkuimman katsastuksen ikinä, auto siis meni kyllä läpi mutta nuoremmat katsurit olivat kyllä ihan väärässä mestassa töissä, siinä vaiheessa kun sauhuja otettiin ex diesel volvosta ja kiekkamittarin piuha lähti koneesta kesken päästöjen irti ja autossa alettiin kiroilemaan kovaäänisesti niin teki mieli heittää äijä pihalle ja ajaa seuraavaan katsastusmestaan :D Kyllä itsekin kiroilen jos kiroiluttaa mutta ylipäänsä tuollaisessa ammatissa ei tatti otsassa kovin miellyttävää asiointikokemusta anna. Nyt tänä vuonna tuntui että olen tullut johonkin ihan toiseen paikkaan, tiskillä odotti suht nättien toimistolikkojen lisäksi todella miellyttävä ja positiivisen oloinen varttuneempi kaveri jonka kanssa heitettiin läppää ja äijä kehuskeli autoa ja väriä, eikä edes ottanut päähän että joutui uusintakäynnille liian kireelle vedetyn jarruvaijerin automaattikiristyksen takia josta en edes joutunut maksamaan täyttä hintaa kun oli niin pikku juttu. Perusteellista duunia kyllä teki ja etsi runkonumerot monesta paikkaa, myös kontista. Hyvin asiakaspalveluhenkinen ja asiantunteva meininki eikä mitenkään hakemalla haettu vikoja tosin auto on siinä kunnossa ulkoisestikin että siitä näkee hyvän pidon.

Re: Asiallisia katsastuspaikkoja

Lähetetty: Pe Helmi 22, 2013 11:04 pm
Kirjoittaja mikki
Buenos tardes!
Hyvät kokemukset Vuosaaren sataman kainalossa oleva asema.
Reilua ja asiallista!

Sitävastoin ikinä en enää mene vanhan tehdaskiinteistön alueelle ihan Tuusulan motarin varrelle lentoaseman kainalossa..
Firebirdissä oli sivuvilkun lasi halki, ei vettä sisällä ja hyvin toimi.
Laittoi merkinnän että 1 kk aikaa vaihtaa.
Sitten etuoranssit maskivalot piti poistaa. Katsuri sanoi: ''laitanpa piruuttain merkinnäin näistäkin''.
Piruili mulle last time!
Se vilkun lasi ois maksanut 100e Usasta tuoden.
Leikkasin itse muovia ja hyvä tuli. Ei tosin ollut Eu- tai CE-merkintää mut sitä ei muistaneet enää.

Laitoin muuten veissipuukkiin just Brysselin Autoworldin Jagge-kuvia. Incl light weight, vanha XK, D-type, S-type ym.
Haku Mikki Lentorotta!
Enkä julkaise tuulilasin lisää rikkonutta ''korjauspaikkaa'' muttei se kaukana Vermosta ole!!

Re: Asiallisia katsastuspaikkoja

Lähetetty: Pe Helmi 22, 2013 11:31 pm
Kirjoittaja kissaeläin
Tervehdys !
Älä nyt Mikki turhan hyvätapainen ole tässä asiassa. Jos jossain möhliivät nin pitäisihän se tuoda julkisuuteen että osaa muut varoa sitä paikkaa. Siellä varmaan poraillaan taas huomenna jonkun kissakulmalaisen tuulilasia railoille kun ei osannut karttaa sitä kun pimitätä nimiä... :wink: vitsi vitsi :lol:

Re: Asiallisia katsastuspaikkoja

Lähetetty: To Heinä 09, 2015 9:06 am
Kirjoittaja JMSC
Käytin tänä vuonna molemmat jagget helppo katsastuksessa Tampereella, oli kyllä nimensä mukainen. 15min maksusta siihen että oli paperit kädessä ja kaikki katsottiin asiallisesti. Tänne myös ensivuonna.

Lempäälän paikallisessa katsastuksessa käytin äiteen rellun jälkitarkastuksessa ja vaikka olen ennen useasti paikassa käynyt niin nyt on tuli sitten käytyä se viimeinen kerta. En voi valitettavasti enää suositella. Eivät ota vastuuta vahingoistaan. :evil:

Re: Asiallisia katsastuspaikkoja

Lähetetty: To Heinä 09, 2015 9:34 am
Kirjoittaja kissaeläin
Moro ¡
Itse olen paikalla aina kun hommaa tehdään juurikin siksi, että eivät riko mitään nostellessa tai muuten touhutessaan.

Re: Asiallisia katsastuspaikkoja

Lähetetty: To Heinä 09, 2015 9:45 am
Kirjoittaja JMSC
Joo minäkin sanoin että haluan mukaan ja "mätisäkki" (en kerro oikeaa nimeä) sanoi että tulee hallin puolelle no pitkä tarina mutta lopputulema oli se että ei koskaan ilmestynyt halliin. Oli käynyt raskaan puolella ja vaurioittanut autoa, kieltää tietenkin tehneensä mitään. Yhtiö ei ota vastuuta kun kaveri kieltää tehneensä mitään ja en pysty asiaa todistamaan. Kun ei tullut valokuvattua autoa juuri ennen katsastusta. Eikä heillä ole kameroita asemalla. Kaskosta laitetaan kuntoon :evil:

Re: Asiallisia katsastuspaikkoja

Lähetetty: To Heinä 09, 2015 8:42 pm
Kirjoittaja TePe
No voi hemmetti, olipa harmi homma!

Itse olen käyttänyt Lempäälän Autokatsastusta vähintään neljä kertaa vuodessa avaamisesta saakka, eli varmaan kolmisenkymmentä kertaa. Palvelu on aina ollut todella hyvää ja asiallista, ja autot on katsottu läpi tosi tarkasti, mikä on omasta mielestäni hyvä asia. Viime kerta oli hauska, kun katsastaja oli ihan innoissaan kun pääsi tutkimaan Jaguaria eikä "aina niitä hemmetin Corolloja". :lol:

Luulisi muuten, että olisi katsastusasemien oma etu asennuttaa kamerat halleihinsa, jottei tällaisia tilanteita tulisi. Maineeseen tulleen lommon korjaaminen on paljon kalliimpaa kuin peltiin tulleen...

Re: Asiallisia katsastuspaikkoja

Lähetetty: To Heinä 09, 2015 9:17 pm
Kirjoittaja JMSC
Juu nimenomaan koska siellä on todella asiallisia katsastajia ja aina ennen on kaikki mennyt mutkattomasti ja hyvin.
Sine on nyt vaan tullut pari tuoretta kaveria ja valitettavasti omistajat kieltäytyivät vahingon korjaamisesta asenne oli ymmärrän mutta et voi todistaa. Käyn jatkossa muualla ja suosittelen Lempäälän autokatsastuksessa käyviä ainakin seuraamaan haukan lailla katsastusta ellei ole tuttu katsastusmies katsastamassa. V*tuttaa melkolailla.

Re: Asiallisia katsastuspaikkoja

Lähetetty: La Heinä 18, 2015 5:36 am
Kirjoittaja kom4
Käytin 3 viikkoa sitten Jaguaaria leimasedällä ja eihän se mennyt läpi. Hieman jäi vain arvelluttamaan, että olikohan syynä kenties oma ikä ja auto joka kävi leimalla. Samanlaisia vikoja ollut noissa parin sadan räpsyissä eikä kertaakaan ole pompannut. Nyt esim kaksi katsuria tutki onko puslassa välystä, kyllähän sieltä se löydettiin pienen vääntelyn, kääntelyn ja mietiskelyn jälkeen. Yllättävän paljon tuli myös mainintaa auton sivuvaloista jotka oli toiminnassa, piti ihan varmistaa viereiseltä katsurilta niiden laillisuus. Sain pitää, jes! Pitkään käytin tuolla konttorilla, mutta en enää. Sierrankin kanssa ollut aina tappelua milloin mistäkin, yleisimmin niistä osista mitkä on muutoskatsastettu ja lukee paperissa selkeästi.

Taidan seuraavan kerran pistää vaimon tai isän viemään leimalle :lol:

Re: Asiallisia katsastuspaikkoja

Lähetetty: La Heinä 18, 2015 9:04 am
Kirjoittaja JMSC
Kerro missä kävit höpönassuille näyttämässä?
Tietää muutkin välttää.

Re: Asiallisia katsastuspaikkoja

Lähetetty: La Heinä 18, 2015 9:10 am
Kirjoittaja kissaeläin
Terve !
On myös huomattu, että ns tasapuolisuus on aikamoinen käsite katsastuspaikoissa. Samassa liikkeessä auto voi saada aivan eri kohtelun eri tarkastajan toimesta ja jos satut olemaan vähänkään jutuissa katsurin kanssa niin yleensä jättää etsimättä sen pakollisen vian sieltä puslista jne. Aivan varmasti tämänkin ikäisestä käyttöautosta löytää jotain huomautettavaa jos sitä alkaa hakemaan.
Itsellä ei tosin ole ollut valittamista kun asiallisesti oikeat viat on tuotu esille jos niitä on löytynyt, tämä siis nykyisessä katsastuspaikassa.

Re: Asiallisia katsastuspaikkoja

Lähetetty: La Heinä 18, 2015 10:55 am
Kirjoittaja henu
Mulla pari ukkoo väänteli välyksen esiin takaa alatukivarsien ulkopäistä xj:ssä, uusinta tarkastuksessa ei nostaneet edes persettä ylös vaan kahtovat vaan altapäin ja kysyvät et missä se vaihettu osa on.

Re: Asiallisia katsastuspaikkoja

Lähetetty: Su Heinä 19, 2015 4:31 am
Kirjoittaja kom4
henu kirjoitti:Mulla pari ukkoo väänteli välyksen esiin takaa alatukivarsien ulkopäistä xj:ssä, uusinta tarkastuksessa ei nostaneet edes persettä ylös vaan kahtovat vaan altapäin ja kysyvät et missä se vaihettu osa on.


Samat puslat itelläni. Katsastus.fi Kuopiossa oli konttori. Ennen on ollut ihan oikea meisinki jossa asioista sanotaan ja annetaan hieman harrastelijan vapautta jos ei ole akuutti vika. Kait se on nää laguardit sitten vanhempien miesten vehkeitä eikä nuorison autoja? :lol:. Eilen nostelin autoa ilmaan ja yritin löytää jonkinlaisen välyksen, mutta en löytänyt.

Ruostevauriot sentään laittoi kehoitukseksi, yleensä samanlaiset on merkattu korjattavaksi.

Re: Asiallisia katsastuspaikkoja

Lähetetty: Su Helmi 12, 2017 6:39 pm
Kirjoittaja tlindi
Jos ei ole tullut aiemmin kehuttua, niin Kehän Katsastus Konala ei turhasta narise.

Saat katsella vierestä kun homma hoituu. Anna miehen tehdä hommansa, pysy pois edestä ja turhat lätinät autosta pysyvät minimissä eli nollassa. Jos tiedät jotain "pikku laitettavaa", ja kerrot aikeistasi korjata tai/ja osaat teknisesti kertoa vian mitättömyydestä, niin saattaapa vielä tunnelma parantua entisestään.

T.
ps. Muualla en käy.

Re: Asiallisia katsastuspaikkoja

Lähetetty: La Helmi 18, 2017 11:21 am
Kirjoittaja hamalainen
Kautta aikojen asiallisin ja ystävällisin palvelu ja nopea toiminta! Paikka: Orivesi.

Terv. hoo

Re: Asiallisia katsastuspaikkoja

Lähetetty: La Helmi 18, 2017 4:33 pm
Kirjoittaja mikki
Hyvä Jaggeille tuossa Juvanmalmilla. Heti Juvan Puistokadun alussa oikealla.
Voivat jopa soittaa ja kysyä neuvoa Juvanmalmin kahdelta Jagge-osaajaliikkeeltä.

Myös Bmw-osaamista kun kovan luokan harrastaja siellä katsastaa.
Eilen löysi X3:sta rikkinäisen etuiskarin. Vaihdoin 2v sitten molemmat mutta nyt vaihdan vain yhden. Oli merkkiä Bilstein. En ole vakuuttunut.
Ja myös oikean takajarrulevyn pinnalla ruostetta. Eivät kuulemma palauta hyvin. Mutta piti jarruttaessa dynossa ihan mallikkaasti.
Hylky tuli ja ensi viikolla uutta osaa, takajarrujen herkistelyä ja eikun leimaamaan!

Miguel

Re: Asiallisia katsastuspaikkoja

Lähetetty: La Helmi 18, 2017 7:28 pm
Kirjoittaja kissaeläin
mikki kirjoitti:Hyvä Jaggeille tuossa Juvanmalmilla. Heti Juvan Puistokadun alussa oikealla.
Voivat jopa soittaa ja kysyä neuvoa Juvanmalmin kahdelta Jagge-osaajaliikkeeltä.

Myös Bmw-osaamista kun kovan luokan harrastaja siellä katsastaa.
Eilen löysi X3:sta rikkinäisen etuiskarin. Vaihdoin 2v sitten molemmat mutta nyt vaihdan vain yhden. Oli merkkiä Bilstein. En ole vakuuttunut.
Ja myös oikean takajarrulevyn pinnalla ruostetta. Eivät kuulemma palauta hyvin. Mutta piti jarruttaessa dynossa ihan mallikkaasti.
Hylky tuli ja ensi viikolla uutta osaa, takajarrujen herkistelyä ja eikun leimaamaan!

Miguel

Bilsteinin iskarit myös S typen CATS systeemissä. 153tkm ja 15 vuotta pääsi. Nyt toinen vaihtoon.

Re: Asiallisia katsastuspaikkoja

Lähetetty: La Huhti 29, 2017 9:49 pm
Kirjoittaja 85XJ6
Olisiko mitään suosituksia varsinais-suomen alueelta?