Rengaskauppoja netissä

Tänne tietoa palvelujen tuottajista
JaakkoK
Viestit: 65
Liittynyt: Su Huhti 07, 2013 9:48 pm
Paikkakunta: Kirkkonummi

Rengaskauppoja netissä

Viesti Kirjoittaja JaakkoK »

Tuolla toisella osastolla on ketju rengashankinnoistani. Katselin ja vertailin useampaa nettikauppaa, sekä valikoimia, että hintoja ja etsin myös muiden kokemuksia näistä eri palstoilta. Laitan tähän linkkejä ja oman lyhyen kuvauksen/käsityksen, joka minulle muodostui, jos näistä jollekin joskus olisi apua.

Disclaimer: Minulla ei ole mitään yhteyttä/tekemistä/intressiä minkään kaupallisen toiminnan kanssa, linkit/nettikaupat alla ovat ne, joita itse vertailin. Jos joku hyvä nettikauppa puuttuu, johtuu se vain siitä että en sitä löytänyt. Valikoima- ja hintakommentit perustuvat ainoastaan subjektiiviseen käsitykseeni, joka muodostui kun etsin XK8:iin renkaita 18" vanteille alkuperäiskoossa, muita kokoja en katsonut.

Suomalaisia nettikauppoja:

Rengaskontti: http://www.rengaskontti.fi/halvat-renkaat
- Pirkkalalaisen rengasliikkeen nettikauppa. Hyvä valikoima. Hinnat hyvät ja kilpailukykyiset lähestulkoon Saksan tasoa, renkaat tulevatkin Saksasta eri toimittajilta. Positiivinen asiakaspalaute, asiakaspalvelu suomeksi, mutta eivät rohkaise ottamaan yhteyttä puhelimitse vaan netin kautta. Hinnat sisältävät rahdin.

Tyremate: http://www.tyremate.fi/
- Nettisivut hyvät, voi hakea renkaita auton merkillä/mallilla. Laaja valikoima, Skandinaavinen firma, nettisivut ja asiakaspalvelu suomeksi. Hinnat.... minun hakemissa merkeissä ja koossa ei tullut kauppoja, mutta paremmat kuin seuraavassa. Mutta varmaan jossain toisessa koossa aivan hyvä ja kilpailukykyinen.

Vannetukku: http://www.vannetukku.fi/
- Nettisivut hyvät, voi hakea renkaita auton merkillä/mallilla. Laaja valikoima. Asiakaspalvelu suomeksi. Hinnat.... minun hakemissa merkeissä ja koossa ei tullut kauppoja. Mutta varmaan jossain toisessa koossa aivan hyvä ja kilpailukykyinen.

Saksa:

Rengas-online: http://www.rengas-online.com/
- Nettisivut suomeksi vaikka saksalainen liike. Renkaat tulee Saksasta. Kilpailukykyiset hinnat, hyvä laaja valikoima. Asiakaspalvelulla puhelinnumero Suomessa. Hinnat sisältävät rahdin. Mutta! Firman saksalaisilta sivuilta (http://www.reifendirekt.de/) voi sitten vertailla mihin hintaan saksalaiset saavat samat renkaat - ero lienee toimituskuluissa... Minun tapauksessa ero on n 30€/rengas :o

Tipp Topp Reifen: http://www.tipptopp-reifen.de/index.php
- Nettisivut saksaksi, ei saa vaihdettua englanniksi vaikka lippu oikeassa yläkulmassa tähän viittaakin. Asiakaspalvelu saksaksi. Erittäin kilpailukykyiset hinnat (paremmat kuin yllä olevalla), mutta suhteellisen suppea merkkivalikoima. Toimittaa Suomeen, lähetyskulut hintojen päälle, 25.50€/paketti (1 tai 2 rengasta, neljästä siis 51€), mutta siltu erittäin kilpailukykyiset hinnat. Maksu laskulla pankkiin (jonka jälkeen rahti lähtee) tai PayPal - Suomeen toimitettaessa ei voi maksaa luottokortilla. Jotkut VAG-palstalaiset ovat tilanneet täältä ja raportoitu toimitus on ollut nopea.

ReifenVersand: http://www.reifenversand.com/rfde/
- Kohtuullinen valikoima, nettisivut saksaksi.

Englanti:

Camskill: http://www.camskill.co.uk/
- Perinteinen edullinen nettikauppa Englannissa, sivut luonnollisesti englanniksi. Hinnat paremmat kuin saksalaisissa. Valikoima laaja. Toimituskulut eivät sisälly hintaan vaan ovat maakohtaiset, Suomeen 1-2 rengasta £24 (n 28€), eli 4 rengasta n 56€. Toimituskulujenkin kanssa edullisempi kuin Rengas-online. Muutamilla keskustelupalstoilla valiteltiin toimitusaikojen olleen pitkiä kuriirista (DPD + Itella) johtuen.

Nämä oli niitä, joita itse katsoin - varmasti löytyy muitakin. Ketjua voi jatkaa....

JaakkoK
XK8 1998 (Anthracite Metallic)
Alfa Romeo Spider 3.2 JTS V6 Q4 2007 (Nero Carbonio VR.)
XF V6 3.0 D S 2014 (Ultimate Black Metallic)
Freelander 2 Td4 S 2009 (Galway Green, vaimon)
mikki
Viestit: 980
Liittynyt: Ti Huhti 21, 2009 4:24 pm
Paikkakunta: Helsinki / Espoo
Viesti:

Re: Rengaskauppoja netissä

Viesti Kirjoittaja mikki »

Toi oli hieno!
Mistä saa hyvin 235/55x17 nastarenkaat?
M
dida
Viestit: 524
Liittynyt: Su Maalis 29, 2009 10:58 am
Paikkakunta: Tampere

Re: Rengaskauppoja netissä

Viesti Kirjoittaja dida »

Tosi hyvä yhteenveto, kiitokset!
Matti

XK8 Convertible -98
Alfa Romeo 159 Sportwagon JTDm 2,0 170 hv 2010
Kawasaki EN 500 1998
Avatar
kissaeläin
Viestit: 4838
Liittynyt: Su Tammi 22, 2012 9:06 pm
Paikkakunta: Helsinki

Re: Rengaskauppoja netissä

Viesti Kirjoittaja kissaeläin »

Morjehdus !
Rengasonline runtuu toimivan omien kokemuksieni mukaan hyvin. Viisi arkipäivää meni tilauksesta ja renkaat alla jo nyt. Hinnat mielestäni todella halvat ja kun postikulut ovat jo renkaiden hinnoissa niin lisäkustannuksia ei sinällään renkaiden lisäksi tule. Eivät myy alle kaksi vuotta vanhempia kumeja ja omanikin olivat paistettu 0315 eli aika tuoreet paistot. Hintoihin vielä eli 160€ oli eroa halvimpiin suomen hintoihin mitä löysin. Suosittelen parin ostokokemuksen jälkeen .
Kuva Kuva
S Type R (2002) -Black Edition-
DiltWasney
Viestit: 238
Liittynyt: Su Helmi 01, 2015 10:39 am

Re: Rengaskauppoja netissä

Viesti Kirjoittaja DiltWasney »

Kokeilin useaa nettisivua ja päädyin ostamaan renkaatvaihtoon.fi palvelusta. Olin kaikinpuolin tyytyväinen hintatasoon ja toimintaan. Sivulta haku oli helppoa kun heti etusivulla voi antaa auton rekisterin ja haku näyttää automaattisesti vain sopivat rengaskoot.
X308
Viestit: 35
Liittynyt: Ke Heinä 23, 2014 12:23 pm

Re: Rengaskauppoja netissä

Viesti Kirjoittaja X308 »

Nykyään monet rengasliikkeet ovat alkaneet veloittamaan todella raskaasti, kun asiakas tuo omat kumit mukanaan. Eräs tuttavani oli vienyt itse hankkimansa renkaat ja vanteet liikkeeseen, että laittaisivat kumit päälle ja tasapainottavat setin. Hintaa työlle oli kertynyt huikeat 100€, jota pidän korkeana puolen tunnin työstä. Itse laitoin vaimon tila-autoon uudet Continentalin kitkat kokoa 205/55R16, joiden hinta töineen paikallisessa rengasliikkeessä oli n. 40€ kalliimmat kuin olisi ottanut Rengasonlinestä. Eipä oikein maksa vaivaa enää tuo netistä tilaaminen, kun ainakin täällä pohjoisempana kivijalkakauppojen hinnat ovat erittäinkin kohtuullisia.
DiltWasney
Viestit: 238
Liittynyt: Su Helmi 01, 2015 10:39 am

Re: Rengaskauppoja netissä

Viesti Kirjoittaja DiltWasney »

Monella nettitoimittajalla on sopimus lukuisien nyrkkipajojen kanssa jotka eivät itse ole rengasmyyjiä. Renkaat toimitetaan sinne, noudetaessa hoidetaan työt ja asennus. Itselleni maksoi 65e. Juttelin firman omistajan kanssa ja sanoi ettei renkaiden myynti houkuta kun netti firmat kilpailee kovaa, mutta asennustyöt kannattaa. Itse sain tilatessa valita omasta kunnasta useista firmoista minne haluan työt ja toimituksen.
Avatar
kissaeläin
Viestit: 4838
Liittynyt: Su Tammi 22, 2012 9:06 pm
Paikkakunta: Helsinki

Re: Rengaskauppoja netissä

Viesti Kirjoittaja kissaeläin »

DiltWasney kirjoitti:Monella nettitoimittajalla on sopimus lukuisien nyrkkipajojen kanssa jotka eivät itse ole rengasmyyjiä. Renkaat toimitetaan sinne, noudetaessa hoidetaan työt ja asennus. Itselleni maksoi 65e. Juttelin firman omistajan kanssa ja sanoi ettei renkaiden myynti houkuta kun netti firmat kilpailee kovaa, mutta asennustyöt kannattaa. Itse sain tilatessa valita omasta kunnasta useista firmoista minne haluan työt ja toimituksen.
Juu, samoille vanteille meni itsellekkin kesätassujen tilalle talvikiekot kaikkine töineen isolla kirkolla 70€. Ero nettikaupan ja paikallisten liikkeiden välillä 160€ joten kannatti omassa tapauksessa.
Kuva Kuva
S Type R (2002) -Black Edition-
HEF
Viestit: 555
Liittynyt: Ti Marras 16, 2004 11:59 am
Paikkakunta: Oxelösund

Re: Rengaskauppoja netissä

Viesti Kirjoittaja HEF »

Mä olen kaksi satsia renkaita tilannut Saksasta ruotsalaisen Rengas Onlinen kautta ja homma on toiminut erinomaisesti. Paikallinen rengas asentaja on heittänyt ne vanteille kohtuuhintaan, eikä ole narissut sillä hän ei itse myy renkaita.
Nyt lähtee talvella vielä yhdet kesäkumitilaukset Saksaan.
100 Jaguaaria vitriinissä.

Remember, common sense is not common.
Avatar
matsu
Viestit: 655
Liittynyt: To Joulu 02, 2004 11:11 am
Paikkakunta: Kuopio

Re: Rengaskauppoja netissä

Viesti Kirjoittaja matsu »

Olisiko kellään tiedossa paikkaa tai paikkoja mistä saisi laadukkaat kesäkumit XJ12 S3 Jaguariin. Koko on 215/70x15 ja nopeusluokka alunperin V mutta kyllä H kelpaa myös.

Tuossa alkuperäiskoossa on tarjolla renkaita lähinnä paketti- ja SUV autoihin. Pakun renkaissa on tarpeettoman suuri kantavuus eli ovat varmasti kovat ajossa, ja tuskin ovat muutenkaan huiput ajettavuudeltaan. SUV renkaat ovat tyypillisesti sivusta vahvistetut. Ei ole kokemusta, mutta sekin saattaa tarkoittaa kovanlaista ajotuntumaa.

En mielellään ottaisi leveämpiä renkaita, ettei tulisi uraherkkyyttä. Nykyisillä nimelliskokoisilla Pirelli P5 renkailla Jagge on täysin tunnoton urille. Jos ei muuta löydy, pitänee laittaa alle 6-pyttyisen Jaggen koko eli 205/70x15. Niillä välitys hieman tihenee.
matsu

XJ12 Sovereign Series III, vm.1983
XJR, 1995/1996
XJ40 4.0S 1994
Avatar
jakuvaari
Viestit: 2042
Liittynyt: Ma Marras 29, 2004 5:00 pm
Paikkakunta: Helsinki

Re: Rengaskauppoja netissä

Viesti Kirjoittaja jakuvaari »

Moi,

Kyllä löytyy, Englannista saan tilattua V-luokassa 215/70VR15 Michelinin XWX £274/kpl tai Vredesteinin Sprint Classic £215/kpl plus rahti ja alv. Sähköpostilla voin tarkistaa tilanteen ja tehdä tarjouksen jos kiinnostaa.

Itselläni on E-typessä alla S3 alkuperäiskoossa XWX 205/70VR15 ja kyllä on hyvät olleet. Sprint Classicceja ei itselläni ole ollut mutta moni jenkki on tuolla Jag-loversissa niitä kehunut. XJ6C:ssä on Michelinin jotkut M+S H-luokan kumit, ihan hyvät nekin ovat, eipä ole juuri yli 170km/h tullut sillä ajettua. 8)

-Jakuvaari
75 XJ6C 4.2L MOD * '72 E-Type 5.3L OTS * '50 MKV 3.5L DHC * '98 XJ8 3.2L Executive (ex) * '66 E-Type 4.2L 2+2 (ex)
____62.000km__________46.000km___________8.200km____________104.000km_______________67.000km_________
Landshark
Viestit: 301
Liittynyt: Pe Loka 23, 2009 8:25 pm
Paikkakunta: lappeen Ranta

Re: Rengaskauppoja netissä

Viesti Kirjoittaja Landshark »

Monta vekotinta - mutta ei yhtään kissaa taloudessa tällä hetkellä

ex - X350 XJ6, XJ8 4.0 Sovereign, S-Type 2.7 TwinTurboDiesel Executive, XJR (X308), XK8

Ducati© - Making Mechanics Out of Riders Since 1946! x 2

Scogo
Avatar
JMSC
Viestit: 1034
Liittynyt: Ke Joulu 05, 2012 11:00 pm
Paikkakunta: Lempäälä

Re: Rengaskauppoja netissä

Viesti Kirjoittaja JMSC »

Tuosta kun raakkaa vielä pakujen renkulat pois niin melko kiinalaista on tarjonta tai sitten "sikahintaista"!

https://www.1001renkaat.com/renkaat-aut ... 5/?s=S&t=T
Vaimolla S-type 3.0V6
XJR-6

Honda CB 1300F Super Four

EX:ät
Ford Sierra -83 1.6GL "museopeli" (luovutettu parempaan kotiin)
X-type 2.0D siirtyi suvussa eteenpäin
Honda CB SevenFifty
Mondeo GT V6 aut. farkku
Mondeo 1.8GLX RIP
Avatar
jakuvaari
Viestit: 2042
Liittynyt: Ma Marras 29, 2004 5:00 pm
Paikkakunta: Helsinki

Re: Rengaskauppoja netissä

Viesti Kirjoittaja jakuvaari »

Terve,

Itse en tykkää, että laatukumista vanhaan klassikkoon jolla saa vetää Saksassakin surutta motarilla, olisi €200-300,-/kpl vielä mikään "sikahinta" niillä kun yleensä mennään ainakin 6-10 vuotta, kun aika harva viitsii ajaa enemmän kuin 10.000km vuodessa jollain V12-koneisella Jaguarilla. Toki muistan vielä, kun E-typeen sai eurooppalaiset laaturenkaat alle jollain 2000,- FIM koko setti, mutta nyt on inflaatio purrut ja ko. kokojen menekit sen verran pienemmät.

Klubitoverin vinkistä saa esim. Keskitalolta kuulemma ne Vredesteinit ihan V-luokassa 215/70VR15 €280,-/kpl sis. Alv.
On ainakin luotettava toimija. Minä voin kyllä välittää varsinkin jos joku haluaa Made in UK Dunloppeja klassikkomalleina (RS.5, SP41, Aquajet jne.)

-Jakuvaari
75 XJ6C 4.2L MOD * '72 E-Type 5.3L OTS * '50 MKV 3.5L DHC * '98 XJ8 3.2L Executive (ex) * '66 E-Type 4.2L 2+2 (ex)
____62.000km__________46.000km___________8.200km____________104.000km_______________67.000km_________
Avatar
JMSC
Viestit: 1034
Liittynyt: Ke Joulu 05, 2012 11:00 pm
Paikkakunta: Lempäälä

Re: Rengaskauppoja netissä

Viesti Kirjoittaja JMSC »

Juu kysyntä taai siis sen puute se suurin syy noihin hintoihin on, mutta ei kysynnän tai käytön vähyys mielestäni tee kalliista renkaasta edes kohtuuhintaista. Halvemmalla kun saa jo melkolailla mitkä tahansa muun koon kumit esim. isot SUV:n kumit. :shock:

Ehkä itse tuossa tilanteessa jos autolla ajetaan vielä vähän ottaisin riskin ja koekilisin jotain "parempimaineista" kinkkikumia.
Vaimolla S-type 3.0V6
XJR-6

Honda CB 1300F Super Four

EX:ät
Ford Sierra -83 1.6GL "museopeli" (luovutettu parempaan kotiin)
X-type 2.0D siirtyi suvussa eteenpäin
Honda CB SevenFifty
Mondeo GT V6 aut. farkku
Mondeo 1.8GLX RIP
Landshark
Viestit: 301
Liittynyt: Pe Loka 23, 2009 8:25 pm
Paikkakunta: lappeen Ranta

Re: Rengaskauppoja netissä

Viesti Kirjoittaja Landshark »

Uusimmatkin Series kolmoset on tehty viimeistään vuonna 1992 ja aivan varmasti rengasteknologia on mennyt eteenpäin vajaassa 25 vuodessa eli uskaltaisin väittää että lähes mikä tahansa 2015 valmistettu rengas on kaikilta ominaisuuksiltaan parempi kuin ne renkaat millä Series kolmonen on tehtaalta lähtenyt.

Olennaisinta lienee on Suomen urahelvetissä se, että renkaan "olkapää" on mahdollisimman pyöreä. Kantikas rengas kun tunnetusti uraisella tiellä on aika kauhea ajettava.

Itse olen vaihtanut monen auton alta hyväkuntoisetkin keskieuroopan laaturenkaat (vaikkapa joku Pirelli Zero tai Continental Sport Contact) pyöreäolkapäisempiin ns. halpisrenkaisiin ja auton käytös on muuttunut aivat uskomattomalla tavalla paremmaksi. Jaguarin alla parhaiten ovat toimineet perinteisesti Federalit ...
Monta vekotinta - mutta ei yhtään kissaa taloudessa tällä hetkellä

ex - X350 XJ6, XJ8 4.0 Sovereign, S-Type 2.7 TwinTurboDiesel Executive, XJR (X308), XK8

Ducati© - Making Mechanics Out of Riders Since 1946! x 2

Scogo
HEF
Viestit: 555
Liittynyt: Ti Marras 16, 2004 11:59 am
Paikkakunta: Oxelösund

Re: Rengaskauppoja netissä

Viesti Kirjoittaja HEF »

Minun mielestäni saa ylipäätään olla tyytyväinen että saa korkealuokkaisia renkaita harrasteautoihin. Valmistusmäärät eivät ole läheskään sitä luokkaa kuin tavallisissa nykyrenkaissa. Harrasteautoilla ajetaan suhteellisen vähän, joten noita renkaita ei joudu uusimaan kovin usein. Nykyjään on ns. Classic renkaissa sentään aika mukavasti valinnan varaa. Mm. XJ 6/12 ykkösarjalaiset suunniteltiin yhteistyössä Dunlopin kanssa ja näitäkin kumeja on nykyjään uustuotantona. Monet klassikko renkaat näyttävät alkuperäisiltä 60-lukulaisilta, mutta ovat valmistetut modernilla tekniikalla.
Esim. Michelin valmisti XAS-renkaita niin pitkään kun Mersun eräs ambulanssityypi niitä tarvitsi, ja sittemmin samaa rengasta valmistetaan vieläkin mutta ns. Classic teeman alla, jolloin hintakin luonnollisesti pompsahti.
Muistan hyvin ajat noin 30 vuotta takaisinpäin kuin esim Jaguarin 16-tuumaisiin oli valinnan vara melko olematon. Tärkeintä on kuitenkin asentaa autoonsa sellaiset renkaat jotka täyttävät auton nopeusnormit. Tiedän tapauksia joissa autoon on asennettu nopeusarvoiltaan alamittaiset renkaat, ja sitten se myydään eteenpäin ja uusi omistaja päättää kokeilla auton huippunopeuksia, jolloin riskit onnettomuuksille ovat ilmeiset.
Viimeksi muokannut HEF, Su Tammi 17, 2016 3:24 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
100 Jaguaaria vitriinissä.

Remember, common sense is not common.
Avatar
JMSC
Viestit: 1034
Liittynyt: Ke Joulu 05, 2012 11:00 pm
Paikkakunta: Lempäälä

Re: Rengaskauppoja netissä

Viesti Kirjoittaja JMSC »

Kyllähän se näin on eikä tuo nopeusindeksi vaikuta vain huippunopeuksissa vaan myös pienemmissä nopeuksissa.
Esimerkiksi äkillisessä väistötilanteessa alemman luokan rengas lähtee helpommin "taittumaan" alle
ts. korkeamman nopeusluokan renkaan runko on yleensä jäykempi.
Vaimolla S-type 3.0V6
XJR-6

Honda CB 1300F Super Four

EX:ät
Ford Sierra -83 1.6GL "museopeli" (luovutettu parempaan kotiin)
X-type 2.0D siirtyi suvussa eteenpäin
Honda CB SevenFifty
Mondeo GT V6 aut. farkku
Mondeo 1.8GLX RIP
Avatar
tsav
Viestit: 49
Liittynyt: Su Heinä 27, 2014 8:54 am
Paikkakunta: Vantaa

Re: Rengaskauppoja netissä

Viesti Kirjoittaja tsav »

Minä ostin Vintage tyresiltä omaan Jaggeen Dunlopin 6.00x16 rättirenkaat. Pinnavanteiden tasapainotusta varten jouduin tekemään adapterin tasapainokoetta varten, kun Oulussa yhdelläkään rengas firmalla ei saatu pinnavanteita kiinni tasapainokoneeseen. Tasaisesti pyörivät, eikä vetele edes pahasti, toisin kuin voisi olettaa ristikudosrenkaan käyttäytyvän meidä uraisilla teillämme. :lol: :roll:
'53 Jaguar XK120SE FHC (MR)
'58 Hermes
Avatar
kissaeläin
Viestit: 4838
Liittynyt: Su Tammi 22, 2012 9:06 pm
Paikkakunta: Helsinki

Re: Rengaskauppoja netissä

Viesti Kirjoittaja kissaeläin »

Zervoska haidis !

Jos joku tosiaan haluaa niitä "classic/vintage" kumeja autenttisuuden vuoksi tai myyn syyn niin miksipäs ei niistä maksaisi sitten noita kuvattuja summia jos valuuttaa on niihin laittaa. Ei kai se muilta ole pois tuokaan kaiketi.
Kuva Kuva
S Type R (2002) -Black Edition-
Avatar
TePe
Viestit: 224
Liittynyt: Ma Tammi 03, 2011 11:23 am
Paikkakunta: Pirkanmaa

Re: Rengaskauppoja netissä

Viesti Kirjoittaja TePe »

Damn. Kävi ensimmäistä kertaa heikosti nettirengaskaupan kanssa. Tilasin nastarenkaat kerrankin ajoissa talvea varten, ja tilasin ne suoraan asennusliikkeeseen. Heitin vanhat renkaat vanteineen asennusliikkeeseen, mutta en hoksannut käydä erikseen katsomassa uusia renkaita ennen kuin ne laitettiin vanteille. No, kävin tänään hakemassa uuden asennetun setin, ja äsken varastoon nostellessa huomasin että "uudet" renkaat oli tehty alkuvuodesta 2012...

Nettikauppa oli unohtanut ilmoittaa tämän tuotteen kuvauksessa. Normaalisti ilmoittavat, jos yli 2v valmistuspäivästä. Eli renkaat olisi saanut toki palauttaa kuluitta, jos asian olisi huomannut ennen asennusta. Lähetin sinne äsken kyselyä että mitäs nyt tehdään, kun he ovat lähettäneet vanhat renkaat, mutta toisaalta minä eikä asennusliike olla tätä huomattu ennen asennusta. Plääh.

Tarkoituksenani ei ole mustamaalata myyjää eikä asennusliikettä, koska inhimillisiä virheitä sattuu kaikille, vaan muistuttaa että tarkistakaa tai tarkistuttakaa netistä tilattujen renkaiden valmistuspäivä aina ENNEN asennusta!
Jaguar XK 4.2 V8 Convertible '07 Midnight Black Pearl (X150)
Jaguar XJ8 3.5 V8 Sport '04 Ebony Black (X350)
EX: Jaguar S-type 4.2 V8 Sport '03 Midnight Black Pearl (X202)
Avatar
JMSC
Viestit: 1034
Liittynyt: Ke Joulu 05, 2012 11:00 pm
Paikkakunta: Lempäälä

Re: Rengaskauppoja netissä

Viesti Kirjoittaja JMSC »

Asennusliikehhän ei varmasti ota tuohon kantaa kun ei tavallaan heille kuulu, mutta myyjää kannattaa vähän "mustamaalata" tällaisessa tilanteessa. Ihan vaan sen takia että osaa olla varovaisempi em. liikkeen kanssa. Nythän kyseessä on jo 4vuotiaat gummit.

Kiitos varoituksesta.
Vaimolla S-type 3.0V6
XJR-6

Honda CB 1300F Super Four

EX:ät
Ford Sierra -83 1.6GL "museopeli" (luovutettu parempaan kotiin)
X-type 2.0D siirtyi suvussa eteenpäin
Honda CB SevenFifty
Mondeo GT V6 aut. farkku
Mondeo 1.8GLX RIP
Landshark
Viestit: 301
Liittynyt: Pe Loka 23, 2009 8:25 pm
Paikkakunta: lappeen Ranta

Re: Rengaskauppoja netissä

Viesti Kirjoittaja Landshark »

Damn. Kävi ensimmäistä kertaa heikosti nettirengaskaupan kanssa. Tilasin nastarenkaat kerrankin ajoissa talvea varten, ja tilasin ne suoraan asennusliikkeeseen. Heitin vanhat renkaat vanteineen asennusliikkeeseen, mutta en hoksannut käydä erikseen katsomassa uusia renkaita ennen kuin ne laitettiin vanteille. No, kävin tänään hakemassa uuden asennetun setin, ja äsken varastoon nostellessa huomasin että "uudet" renkaat oli tehty alkuvuodesta 2012...
OSTIT talvirenkaat nettirengaskaupasta.

OSTIT asennuksen rengasliikkeestä. Rengasliike vieläpä otti tilaamasi renkaat vastaan ja säilytti niitä asennukseen saakka ILMAISEKSI. Sitten tekivät mitä olit ostanut.

Mikä velvollisuus asennuksen suorittaneella rengasliikkeellä on informoida "vanhoista" renkaista ??? Eli mitä h*lv*ttiä se asennusliikkeelle kuuluu mitä asiakas pyytää tuoduille vanteille asennettavan ????????

Olisit tilannut renkaat kotiosoitteeseen ja reklamoinut renkaiden myyjäliikettä ennen mahdollista asennusta ...

Ei millään pahalla!
Monta vekotinta - mutta ei yhtään kissaa taloudessa tällä hetkellä

ex - X350 XJ6, XJ8 4.0 Sovereign, S-Type 2.7 TwinTurboDiesel Executive, XJR (X308), XK8

Ducati© - Making Mechanics Out of Riders Since 1946! x 2

Scogo
Avatar
TePe
Viestit: 224
Liittynyt: Ma Tammi 03, 2011 11:23 am
Paikkakunta: Pirkanmaa

Re: Rengaskauppoja netissä

Viesti Kirjoittaja TePe »

Landshark kirjoitti:
Mikä velvollisuus asennuksen suorittaneella rengasliikkeellä on informoida "vanhoista" renkaista ??? Eli mitä h*lv*ttiä se asennusliikkeelle kuuluu mitä asiakas pyytää tuoduille vanteille asennettavan ????????

Olisit tilannut renkaat kotiosoitteeseen ja reklamoinut renkaiden myyjäliikettä ennen mahdollista asennusta ...

Ei millään pahalla!
Kirjoitin ehkä hieman epäselvästi. Asennusliike toki asentaa sen mitä sinne ilmestyy, eikä heillä ole mitään velvollisuutta informoida "vanhoista" renkaista. Myyjäliike mokasi kun lähetti vanhat renkaat, ja minä mokasin kun en lähtenyt erikseen tarkistamaan renkaita ennen asennusta. Olisi toki ollut hyvää palvelua rengasliikkeeltä varmistaa, että olenhan tilannut tietoisesti vanhat renkaat, mutta en kyllä ainakaan tietoisesti syyttänyt asennusliikettä mistään. Pahoitteluni, jos tämän pystyi kirjoituksesi sävystä ja kysymysmerkkien määrästä päätellen ymmärtämään jotenkin väärin.
Jaguar XK 4.2 V8 Convertible '07 Midnight Black Pearl (X150)
Jaguar XJ8 3.5 V8 Sport '04 Ebony Black (X350)
EX: Jaguar S-type 4.2 V8 Sport '03 Midnight Black Pearl (X202)
Landshark
Viestit: 301
Liittynyt: Pe Loka 23, 2009 8:25 pm
Paikkakunta: lappeen Ranta

Re: Rengaskauppoja netissä

Viesti Kirjoittaja Landshark »

Olisi toki ollut hyvää palvelua rengasliikkeeltä varmistaa, että olenhan tilannut tietoisesti vanhat renkaat, mutta en kyllä ainakaan tietoisesti syyttänyt asennusliikettä mistään.
Tilaat netistä renkaat => toimitus nollakatteella rengasliikkeeseen. Rengasliike ottaa lähetyksen vastaan ja varastoi renkaat ilmaiseksi.

Rengasliikkeen pitäisi vielä sitten varmistaa että sait "priimaa ..."

Ei helwattu soikoon ...

ja

Aivot käyttöön :)
Monta vekotinta - mutta ei yhtään kissaa taloudessa tällä hetkellä

ex - X350 XJ6, XJ8 4.0 Sovereign, S-Type 2.7 TwinTurboDiesel Executive, XJR (X308), XK8

Ducati© - Making Mechanics Out of Riders Since 1946! x 2

Scogo
Avatar
TePe
Viestit: 224
Liittynyt: Ma Tammi 03, 2011 11:23 am
Paikkakunta: Pirkanmaa

Re: Rengaskauppoja netissä

Viesti Kirjoittaja TePe »

Ööö.... Onkohan tässä nyt joku väärinkäsitys? Kyseessä on tämän asennusliikkeen tarjoama palvelu. Renkaat voi tilata heille asennettavaksi, eli maksan heille renkaiden vastanotosta, varastoinnista ja asennuksesta. Jos he eivät ota tästä myymästään palvelusta katetta, niin siinä tapauksessa heidän kyllä tosiaan tarvitsisi ottaa aivot käyttöön. : )

No, tämä ajautui nyt vähän sivuraiteille. Summa summarum: olin idiootti, älkää te olko. : )
Jaguar XK 4.2 V8 Convertible '07 Midnight Black Pearl (X150)
Jaguar XJ8 3.5 V8 Sport '04 Ebony Black (X350)
EX: Jaguar S-type 4.2 V8 Sport '03 Midnight Black Pearl (X202)
Landshark
Viestit: 301
Liittynyt: Pe Loka 23, 2009 8:25 pm
Paikkakunta: lappeen Ranta

Re: Rengaskauppoja netissä

Viesti Kirjoittaja Landshark »

Paikalliset palveluntarjoajat voivat ilmoittaa yhteystietonsa nettirengasmyyjille. Mitään muuta suhdetta näillä ei ole ...

Ei millään pahalla edelleenkään - mutta se paikallinen tekee vaan mitä pyydetään.
Monta vekotinta - mutta ei yhtään kissaa taloudessa tällä hetkellä

ex - X350 XJ6, XJ8 4.0 Sovereign, S-Type 2.7 TwinTurboDiesel Executive, XJR (X308), XK8

Ducati© - Making Mechanics Out of Riders Since 1946! x 2

Scogo
Avatar
JMSC
Viestit: 1034
Liittynyt: Ke Joulu 05, 2012 11:00 pm
Paikkakunta: Lempäälä

Re: Rengaskauppoja netissä

Viesti Kirjoittaja JMSC »

Tokihan kun se rengasliike ne ottaa vastaan niin rengasliike tosiaan tarjoaa palvelua jossa ottaa renkaat vastaan ja asentaa ne.
Se ottaako palvelusta katetta vai pitääkö sitä vain "kilpailuvalttina" on tietenkin liikkeen oma asia/ongelma.
Eikä tuo asentaja ota tosiaan kantaa siihen minkälaiset kumit sieltä tulee (eikä TePe väittänytkään että pitäisi) nämä liikkeethän myyvät myös tietoisesti vanhoja kumeja eikä asentaja voi tietää onko tavara sitä mitä on tilattu. Asentaja tekee vain mitä pyydetään.

Mutta edelleen olen kiinnostunut renkuloiden myyjästä ja siitä selviääkö asia ts. saatko hyvitystä vai et?
Oliko kyseessä kotimainen liike?
Vaimolla S-type 3.0V6
XJR-6

Honda CB 1300F Super Four

EX:ät
Ford Sierra -83 1.6GL "museopeli" (luovutettu parempaan kotiin)
X-type 2.0D siirtyi suvussa eteenpäin
Honda CB SevenFifty
Mondeo GT V6 aut. farkku
Mondeo 1.8GLX RIP
Landshark
Viestit: 301
Liittynyt: Pe Loka 23, 2009 8:25 pm
Paikkakunta: lappeen Ranta

Re: Rengaskauppoja netissä

Viesti Kirjoittaja Landshark »

Mutta edelleen olen kiinnostunut renkuloiden myyjästä ja siitä selviääkö asia ts. saatko hyvitystä vai et?
Oliko kyseessä kotimainen liike?
Minä myös kuten muutkin haluaisivat tuon nimen ...

rengasonline
1001-renkaat

OVAT TOIMINEET HYVIN
Monta vekotinta - mutta ei yhtään kissaa taloudessa tällä hetkellä

ex - X350 XJ6, XJ8 4.0 Sovereign, S-Type 2.7 TwinTurboDiesel Executive, XJR (X308), XK8

Ducati© - Making Mechanics Out of Riders Since 1946! x 2

Scogo
Matero
Viestit: 32
Liittynyt: Su Syys 23, 2012 7:18 pm
Paikkakunta: Helsinki

Re: Rengaskauppoja netissä

Viesti Kirjoittaja Matero »

Landshark kirjoitti:
Mutta edelleen olen kiinnostunut renkuloiden myyjästä ja siitä selviääkö asia ts. saatko hyvitystä vai et?
Oliko kyseessä kotimainen liike?
Minä myös kuten muutkin haluaisivat tuon nimen ...

rengasonline
1001-renkaat

OVAT TOIMINEET HYVIN

1001renkaat on toimineet täälläkin hyvin, useammat olen tilannut. Aina ollut tavara priimaa ja tuoretta. Mutta enää en valitettavasti tilaa. Kuriiri on ihan luokaton joka toimittaa pääkaupunkiseudulle heidän renkaansa. Neljän renkaan setit tulee miten sattuu, kaksi kerrallaan, kerran tuli kolme ja joskus myöhemmin yksi. Meni todella veivaamiseksi asennusliikkeen kanssa vanteille laitto ja allepano kun kaikki neljä rengasta ei vaan meinanneet kuljetuksesta löytyä. Hyvä kauppa ei saa minun rahoja huonon viimeisen mailin vuoksi. Mutta toisaalta, taitaa jäädä kaikki rahat ensi kerralla kotimaahan.
Jaguar XK8 4.0 V8 '97
Ex-Jaguar XF 3.0 V6 Premium Luxury Azure Blue|Ivory|Dark Oak|Oyster
Avatar
TePe
Viestit: 224
Liittynyt: Ma Tammi 03, 2011 11:23 am
Paikkakunta: Pirkanmaa

Re: Rengaskauppoja netissä

Viesti Kirjoittaja TePe »

No, kauppa oli renkaatvaihtoon.fi, jota olen käyttänyt jo vuosia ja käytän varmasti jatkossakin. Nimi nyt ei ollut se pointti, koska kyse on varmasti vain inhimillisestä erehdyksestä. Tämä setti oli harvinaista kokoa, joten helpostihan ne hautautuu varastoon. Lupasivat lähettää tuoreet tilalle. Ei siis mitään pahaa sanottavaa heidän toiminnastaan, virheitä sattuu kaikille ja tämä paikattiin hyvin.

Alkuperäisen postaukseni pointti oli siis se, että jos täällä on muitakin jotka on tilanneet renkaansa netistä jo kymmennen vuotta ilman ongelmia, niin kannattaa silti muistaa tsekata renkaat eikä pyytää niitä laiskasti suoraan vanteille.

Olen käyttänyt myös 1001-renkaita, Rengasonlinea ja Nettivannetta, eikä koskaan ole ollut mitään ongelmia. Netistä tilaan valikoiman takia. Omistan yhden auton, jossa on yleinen rengaskoko, ja sillä koitan ruokkia myös paikallista rengaskauppaa vähän enemmän kuin sen asennuksen verran. : )
Jaguar XK 4.2 V8 Convertible '07 Midnight Black Pearl (X150)
Jaguar XJ8 3.5 V8 Sport '04 Ebony Black (X350)
EX: Jaguar S-type 4.2 V8 Sport '03 Midnight Black Pearl (X202)
Avatar
JMSC
Viestit: 1034
Liittynyt: Ke Joulu 05, 2012 11:00 pm
Paikkakunta: Lempäälä

Re: Rengaskauppoja netissä

Viesti Kirjoittaja JMSC »

Tärkeintä tässä nimenomaan on se, että hoitivat asian kuten pitää.
Eli liikkeeseen voi luottaa.

Kiitos.
Vaimolla S-type 3.0V6
XJR-6

Honda CB 1300F Super Four

EX:ät
Ford Sierra -83 1.6GL "museopeli" (luovutettu parempaan kotiin)
X-type 2.0D siirtyi suvussa eteenpäin
Honda CB SevenFifty
Mondeo GT V6 aut. farkku
Mondeo 1.8GLX RIP
Matero
Viestit: 32
Liittynyt: Su Syys 23, 2012 7:18 pm
Paikkakunta: Helsinki

Re: Rengaskauppoja netissä

Viesti Kirjoittaja Matero »

JMSC kirjoitti:Tärkeintä tässä nimenomaan on se, että hoitivat asian kuten pitää.
Eli liikkeeseen voi luottaa.

Kiitos.
Samaa mieltä, virheitä sattuu. Oleellista miten kannetaan vastuu. Toistuvat virheet on sitten toimintatapa, jota ei kannata tukea.
Jaguar XK8 4.0 V8 '97
Ex-Jaguar XF 3.0 V6 Premium Luxury Azure Blue|Ivory|Dark Oak|Oyster
Landshark
Viestit: 301
Liittynyt: Pe Loka 23, 2009 8:25 pm
Paikkakunta: lappeen Ranta

Re: Rengaskauppoja netissä

Viesti Kirjoittaja Landshark »

Kaikki lopulta hyvin !

Turhaa vääntämistähän tähänkin taas liittyi, mutta kun vaan kaikki käyttäytyisivät samalla laillla.

Pahoittelut eriävistä mielipiteistä ...
Monta vekotinta - mutta ei yhtään kissaa taloudessa tällä hetkellä

ex - X350 XJ6, XJ8 4.0 Sovereign, S-Type 2.7 TwinTurboDiesel Executive, XJR (X308), XK8

Ducati© - Making Mechanics Out of Riders Since 1946! x 2

Scogo
skuupi
Viestit: 10
Liittynyt: Ma Loka 03, 2016 3:31 pm

Re: Rengaskauppoja netissä

Viesti Kirjoittaja skuupi »

Kiinnostuneille tiedoksi, laitoin tilaukseen XF:n alle Hankookin WINTER i*PIKE RS W419 100T 245/45R18 nastarenkaat.
Nää sai TM:n testissä 8,2 ja voittaja 8,6 joten ei parhaat, ei paskimmat.

Hinta 630€ toimitettuna. Myyjä Vannetimantti Ylöjärveltä. Ilmon löysin tori piste fiistä. Halvimmat lyhyen guugletuksen perusteella, mut eiköhän tämäkin tilaa jostain tuhatjayksi-nettikaupan kautta, eikä paistoleimasta ole tietoa... Ans kattoo kuin äijän käy.
Kirppu
Viestit: 81
Liittynyt: Pe Helmi 12, 2016 2:16 am

Re: Rengaskauppoja netissä

Viesti Kirjoittaja Kirppu »

skuupi kirjoitti:Kiinnostuneille tiedoksi, laitoin tilaukseen XF:n alle Hankookin WINTER i*PIKE RS W419 100T 245/45R18 nastarenkaat.
Nää sai TM:n testissä 8,2 ja voittaja 8,6 joten ei parhaat, ei paskimmat.

Hinta 630€ toimitettuna. Myyjä Vannetimantti Ylöjärveltä. Ilmon löysin tori piste fiistä. Halvimmat lyhyen guugletuksen perusteella, mut eiköhän tämäkin tilaa jostain tuhatjayksi-nettikaupan kautta, eikä paistoleimasta ole tietoa... Ans kattoo kuin äijän käy.

Mulla on noi samat renkaat, mutta 245/50r18 koossa. Ihan tyytyväinen olen ollut,ei valittamista,renkaat oli Helsingissä 1000e,joten hyvään hintaan oot saanut. Viikonloppuna pistin niihin uudet talvivanteet tilaukseen saksanmaalta.
Jaguar XF 2.7D 255hv/550nm.
Avatar
bluri
Viestit: 245
Liittynyt: Ke Tammi 20, 2016 2:04 pm

Re: Rengaskauppoja netissä

Viesti Kirjoittaja bluri »

skuupi kirjoitti:Kiinnostuneille tiedoksi, laitoin tilaukseen XF:n alle Hankookin WINTER i*PIKE RS W419 100T 245/45R18 nastarenkaat.
Nää sai TM:n testissä 8,2 ja voittaja 8,6 joten ei parhaat, ei paskimmat.

Hinta 630€ toimitettuna. Myyjä Vannetimantti Ylöjärveltä. Ilmon löysin tori piste fiistä. Halvimmat lyhyen guugletuksen perusteella, mut eiköhän tämäkin tilaa jostain tuhatjayksi-nettikaupan kautta, eikä paistoleimasta ole tietoa... Ans kattoo kuin äijän käy.
Tämä W419 oli viimevuonna jo jaetulla kakkossijalla. Nyt taisi testissä olla W419D-malli, jossa 190 nastaa 130 sijaan. Hyvä rengas taitaa olla, etenkin hinta-laatusuhde. Kaverille suosittelin, omaankin voisi laittaa jos ei olisi niin kitka-ihminen.
Buy British!
XF Sportbrake 3.0Ds 04/14 Ultimate Black 'kovan onnen kisu'
skuupi
Viestit: 10
Liittynyt: Ma Loka 03, 2016 3:31 pm

Re: Rengaskauppoja netissä

Viesti Kirjoittaja skuupi »

Ja edelleen kiinnostuneille tiedoksi, että on kyllä hyvät kumit. Hiljaiset ja johdonmukaiset, suorastaan mukavat alla :lol:
Turvallisia talviajokilometrejä kaikille!
2.7 XF 2009
Territorial_
Viestit: 4
Liittynyt: Ma Joulu 05, 2016 12:27 pm

Re: Rengaskauppoja netissä

Viesti Kirjoittaja Territorial_ »

Täällä kokemusta 1001renkaista ja cämskilssistä. Molemmat toimivat hyvin.
Viimeeksi otin paketin 1001renkailta koska löytyi sopivat vanteet samasta paikasta.
Toimitus oli nopeaa kumien valmistusvuosi 2015. Vanteiden kanssa oli hieman ongelmaa. Oletin RH Aluradin vanteiden olevan kelvollista laatua. Minulle toimitetut olivat kuitenkin selkeästi koneistettu vinoiksi. Luitte oikein.. 4mm heitto kuvion koneistuksessa, rengaskone oli hieman ihmeissään :| .
Tein reklamaation, uudet vanteet tulivat viikossa. Vanhat lähetin takaisin vasta kun rupesivat kyselemään perään.

Hyvä maku jäi suuhun kyseisestä mestasta. Yleisesti ottaen 1001renkaista sekä camskilssiltä tulee tuoretta tavaraa nopeasti ja luotettavasti.
tlindi
Viestit: 322
Liittynyt: Su Touko 15, 2011 4:56 pm
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Re: Rengaskauppoja netissä

Viesti Kirjoittaja tlindi »

www.minurehvid.ee

Ja kasutatud rehvid - Menee kahvit väärään kurkkuun !

Kertokaa terkut Soome Jaguaari mehelt!

T
parts@jagports.fi
yyyy-XK
2013-XKR 100 Convertible 2002 32kMiles
-http://www.youtube.com/watch?v=5tDoerlXavk
2011-XK8 Coupe 1997 Super Sports - Aquamarine 285kKM
ex: X100 RHD Coupe 98 & X100 LHD Conv 98
Vastaa Viestiin