Bosh Herttoniemi kokemus

Tänne tietoa palvelujen tuottajista
Avatar
kissaeläin
Viestit: 4862
Liittynyt: Su Tammi 22, 2012 9:06 pm
Paikkakunta: Helsinki

Bosh Herttoniemi kokemus

ViestiKirjoittaja kissaeläin » Ma Tammi 05, 2015 9:41 pm

Morjens !

Palasin lähihuoltamon asiakkaaksi ns helpommissa huolloissa. Nyt auto meni ilmastoinninhuoltoon,ahtimen öljynvaihtoon,peräöljynvaihtoon ja normiöljynvaihtoon. Omat öljyt oli mukana. Homma toimi hyvin ja huoltoon pääsi nopeasti. Ahtimen öljynvaihto oli jo tietäen haasteellinen koska täyttöproppu on piilossa hieman ja tyhjennysimuletkua pitikin huollon taivutella usealle mutkalle, jotta homman saivat suoritettua- 3/4 tilavuudesta tuli ulos 2.25dl:sta.
Pientä miinusta puhelinpalvelun tiedoista kun kysyin automaattilootan öljynvaihtoa. Kertoi, että tullut uusi BG öljynvaihtokone ja hoituisi sillä. Kun kysyin mitä öljylaatua kone kättää ja ei osannut sanoa. Kun kysyin sako laitteeseen laittaa omia öljyjä vastaus oli että ei. Paikanpäällä korjaamopäällikkö kertoi että kyseessä siis BG.n teettämä öljy ja haulla löytyi https://www.bgprod.com/catalog/transmission/bg-universal-synthetic-atf/ ja sopivuus öljyn valmistajan mukaan http://prayertr.ipower.com/swbgaz/media/Bg$20Universal$20Synthetic$20ATF$20Application$20Chart$5B1$5D.pdf ja että kyllä omia öljyjä saa tuoda ja pahoitteli myynnin vääriä tietoja asiasta. Hiukan kyllä arveluttaa tuo BG öljyn laatu ja sopivuudet kun ilmeisesti ei oikeasti ole minkään valmistajan itsensä hyväksymää sopivuutta hankittuna..No, tilasin 10 litraa Redline D6 tavaraa lootaan.

Juttu vähän rönsyili kuten tavallita mutta hommat tuntuu hoituvan normaalisti Bosch/aalon auto liikkeessä ja hintakin oli hyvin maltillinen.
Kuva Kuva
S Type R (2002) -Black Edition-

Palaa sivulle “Palvelut”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa