Delta Auton korikorjaamo, Ala-Tikkurila

Tänne tietoa palvelujen tuottajista
Pacer
Viestit: 105
Liittynyt: Su Huhti 20, 2014 8:09 pm
Paikkakunta: Nummela

Delta Auton korikorjaamo, Ala-Tikkurila

Viesti Kirjoittaja Pacer »

Kokemuksia Delta auton korikorjaamosta. Potilaana oli XF ja tehtaan piikkiin korjattu alkava karies takaluukun koristelistan alla. Tämä tyyppivika on peritty jo edeltävistä malleista, joten tuotekehittelyä tällä saralla ei ole tehty. Ongelmahan on, kun lista hieman elää kontissa ja reuna hieroo veden sekä pölyn kanssa maalipintaa listan alla. Omassa tuo alkoi näkymään sieltä alapuolelta tuossa kolmen ja puolen vuoden iässä eli reilusti korroosiotakuun puitteissa. Maalinpaksuudet ja valokuvat lähtivät tehtaalle ja sieltä tuli 100%:n korjauspäätös. Olin tosin jo varautunut henkisesti myös taistelemaan kielteistä tai osittaista päätöstä vastaan kuluttujasuojan avulla. Nyt sitä ei tarvittu.

Auto meni pajalle ja viipyi neljä päivää. Päättelin, että vain tuo takaosa luukusta oli maalattu uudelleen, ei koko luukkua. Eli osat, merkit jne. purettu, hiottu/puhallettu takapelti ja maalattu. Hain auton juuri ennen sulkemisaikaa, joten en pihalla kerennyt syynätä tulosta kummemmin ja tein sen kotona rauhassa. Perus maalaustulos oli ihan hyvä (ei aplaria tai muuta), mutta huolimatonta työtä muuten, Aivan pellin reuna, siis joka kääntyy julkisivulta kontin sisäpuolelle oli ilman lakkaa tai sitä oli puutteellisesti. Eli hienosti maalattu pinnasta, muttei viitsitty kääntää ruiskua sen vertaa, että myös reuna olis saanut lakkaa. Toiseksi, takapuskurissa oli maali- tai lakkasumua monessa kohdassa, pelleistä en löytänyt. Kolmanneksi luukussa oleva heijastin (valon jatko koristelistan yläpuolella) toisella puolella oli menettänyt pienen palan takaa/päältä aivan, kuin olis meisselillä kammettu ja naps.

No, auto takaisin ja reklamaatiota yllä mainituista asioista. Nyt tuli laina-autokin käyttöön mukisematta. Seuraavana päivänä sitten sai hakea taas pois. Puskuria oli varmaan pyyhitty tinnerillä ja luulen että myllyäkin oli pitänyt näyttää, mutta aivan maaliin ei vieläkään oltu päästy. Muutamassa kohdassa oli edelleen sumua. Heijastin oli vaihdettu uuteen ja kontin reuna oli saanut lakkaa. Katsoin, että olivat yrittäneet jo tarpeeksi tätä hommaa ja otin auton kotiin. Itse täytyy vähän puleerata tuota puskuria kuntoon, mutta ei paha.

Mitä opimme? Emme mitään! Ainakaan itselleni tässä touhussa ei ollut mitään ihmeellistä. Joko maalarilla on työnjohdollisista syistä liian kiire tai sitten maalaria vaan ei kiinnosta tehdä huolellista työtä. Voisin veikata molempia. Kun ei tehdä itselle, niin fuck it! Tälläinen skeida vaan on niin yleistä lähes kaikilla aloilla ja varsinkin autopuolella. Tehdään sinne päin ja toivotaan, että se riittäisi, peitellään mokia jne. No, toivottavasti ei tarvitsisi merkkiliikkeiden kanssa asioida enää..
XJ 3.0D Supersport -12
EX: XF 3.0D S Pace -11
Avatar
JMSC
Viestit: 1034
Liittynyt: Ke Joulu 05, 2012 11:00 pm
Paikkakunta: Lempäälä

Re: Delta Auton korikorjaamo, Ala-Tikkurila

Viesti Kirjoittaja JMSC »

Juu tällaista se on vähän kaikkialla suorastaan närästää että tuttu korjaamo vaihtoi omistajaa ei voi enää mihinkään viedä autoa ns. huoletta. :|
Vaimolla S-type 3.0V6
XJR-6

Honda CB 1300F Super Four

EX:ät
Ford Sierra -83 1.6GL "museopeli" (luovutettu parempaan kotiin)
X-type 2.0D siirtyi suvussa eteenpäin
Honda CB SevenFifty
Mondeo GT V6 aut. farkku
Mondeo 1.8GLX RIP
XFVesku
Viestit: 41
Liittynyt: Su Heinä 10, 2016 4:16 am

Re: Delta Auton korikorjaamo, Ala-Tikkurila

Viesti Kirjoittaja XFVesku »

Kuinkas pitkä tuo koritakuu on, itsellä vastaavaa vaivaa kontin listan reunassa. Auto -11 mallia
Vastaa Viestiin