Sivu 1/1

ruoste-estoa pääkaupunkiseudulla

Lähetetty: Ma Syys 17, 2018 11:25 am
Kirjoittaja eeimmon
Minulla oli suositus tarkan työn paikasta, Keravan Ruosteenesto, nimen mukaisella alueella.
Kun ajattelin viedä auton katsottavaksi, kävi ilmi että omistaja on eläköitynyt ja paikka on lopettanut.

Onko lukijoilla tietoa paikasta, jossa osaaminen ja asenne ovat kohdallaan?

eeimmon

Re: ruoste-estoa pääkaupunkiseudulla

Lähetetty: Ke Syys 19, 2018 5:20 pm
Kirjoittaja ÄksJiiKasi
Samaa mietiskellyt. Keväällä ajatus viedä XKR ruosteenestoon. Jotenkin vaan tuntuu että pitäisi olla paja joka tuntee kissan, näissä on omia omituisuuksiaan mitä ei varmasti perusjamppa osaa suojailla.

Re: ruoste-estoa pääkaupunkiseudulla

Lähetetty: Ke Syys 19, 2018 8:19 pm
Kirjoittaja Aonsaithya
ÄksJiiKasi kirjoitti:Samaa mietiskellyt. Keväällä ajatus viedä XKR ruosteenestoon. Jotenkin vaan tuntuu että pitäisi olla paja joka tuntee kissan, näissä on omia omituisuuksiaan mitä ei varmasti perusjamppa osaa suojailla.

Jag-Finnillä suosittelivat Hollolan Ruosteenestoa, perusteena juurikin aiempi kokemus Jaggeista. Ei ole ihan pk-seudulla, mutta ei nyt ihan mahdottomankaan kaukana. Muistaakseni mainitsivat että jotkut anturit, ehkä varashälyttimeen liittyen, pitää tietää huomioida suojauksessa ja niin edelleen.

Itse olen vielä kahden vaiheilla suojauksen suhteen, kun vaikka X150:ssä kori onkin alumiinia, apurungot ja kenties jotkut muutkin alustan osat ovat käsittääkseni terästä...

Re: ruoste-estoa pääkaupunkiseudulla

Lähetetty: To Loka 24, 2019 11:07 pm
Kirjoittaja DiltWasney
Onko joku teettänyt vanhaan, jo alkavasti ruostuvaan pohjaan jotain tuollaista laadukasta Finikor tmv. suojausta. Mitä maksoi? Itse kurkkasin Finikor sivulta että yleisesti Täysturva-suojaus maksaisi XF:ään 1130€ mutta paljonko noihin on reaalimaailmassa tullut lisähintaa pohjatöistä?

Re: ruoste-estoa pääkaupunkiseudulla

Lähetetty: Pe Loka 25, 2019 3:00 pm
Kirjoittaja Jyuu
Teetin loppukesästä Finikor käsittelyn Lohjan Ruostenesto Oy:ssä 2003 XKR:ääni.
Autossa ei ollut mitään käsittelyä pohjalla, mutta oli silti melko ruosteeton. OIkeastaan vain takakelkka oli enemmän ruosteessa ja se hiekkapuhallettiin ja pohjamaalattiin (saattoi samalla pohjakäsitellä muitakin kohtia, jotka paljastuivat painepesun jälkeen). Samalla teetin keraamisen pinnoituksen.
Koko homma maksoi 1550€ ja olen kaikin puolin tyytyväinen ko firmaan.

Re: ruoste-estoa pääkaupunkiseudulla

Lähetetty: La Marras 02, 2019 7:27 pm
Kirjoittaja ässätyyppi
Keravalla teetätin s-tyyppiini 2002 suojauksen n. 10v sitten, mutta ruostumista se ei estänyt. Hitsautin ja suojautin kunnolla helmat ja pyöränkotelot 2017. Kysymys: mitä tehdä takakelkan kumeille yms, liikkuville paikoille, Ne rispaantuvat. Voiko vaihtaa vai miten toimia?