Sivu 1/1

Merkkihuoltoa edullisemmin Etelä-Suomessa

Lähetetty: Ma Loka 07, 2019 10:29 am
Kirjoittaja DiltWasney
En tiedä huomasiko moni, vaivihkaa Turun ja Helsingin päihin ilmestyi vuoden alussa pari uutta merkkihuoltoliikettä, eli Länsiauton toimipisteet. Aiemmin olen kironnut esimerkiksi SCC:n hinnoittelua. Olen kysynyt SCC:ltä muutamassa yhteydessä tarjousta ja niiden hinnat ovat olleet aivan poskettomia. Polttoainepumpun hihnan vaihto tuhat euroa (muualla puhuttiin alle neljän sadan hinnoista), vaihdelaatikon öljynvaihto 1500-1800 riippuen vaihdetaanko suodatin samalla. Erään 250 euron osan vaihto muualla 300-360e, SCC:llä 490e.

Mutta tänä vuonna olen ottanut tarjouspyyntöihin mukaan Länsiauton ja hinnat ovat olleet hyvinkin kilpailukykyisiä. A-huolto jakopäähoidolla 1250 euroa. Laatikon öljynvaihto 790 euroa jne. Ihan tuntuu olevan ns. tavallisten korjaamojen hintataso ja silti merkkihuolto etuineen (esim. vuoden tiepalveluhan kuuluu etuihin jos teettää määräaikaishuollot virallisessa firmassa, myös Jaguar Care-takuuajan jälkeen, nimellä Assistance by Service).

Re: Merkkihuoltoa edullisemmin Etelä-Suomessa

Lähetetty: Ma Loka 07, 2019 10:51 am
Kirjoittaja DiltWasney
Jos jotain negatiivista, niin Länsiautolla kestää vastata meileihin joskus viikkokin. Tosin itse pahoittelevat vastauksen viivästymistä, eli ehkä on kyse vain alkuvaiheen lapsentaudeista. Onhan heillä kuitenkin ihan toimiva merkkihuolto esim. Opelille.

Re: Merkkihuoltoa edullisemmin Etelä-Suomessa

Lähetetty: To Huhti 02, 2020 10:25 pm
Kirjoittaja Lord Keystroke
Helsingin Konalassa Autorep lupasi tehdä laatikon öljynvaihdon 737 eurolla. Siihen kuuluu öljypohja ja suodin, johdotuksen läpimenon tiiviste ja ZF:n orkkisöljyt. Osat löytyy hyllystä. Ensi viikolla meinaan teettää.

Re: Merkkihuoltoa edullisemmin Etelä-Suomessa

Lähetetty: Pe Kesä 26, 2020 7:47 pm
Kirjoittaja DiltWasney
SCC on vihdoin tuonut tarjolle vanhempiin Jaguareihin edullisemmat määräaikaishuollot. Linkin sivulta löytyvät huoltohinnat ja vuosimallit joita ne koskevat:

https://www.scc.fi/huolto/standard-huolto/