Jagcorner???

Tänne tietoa palvelujen tuottajista
Avatar
ballo
Viestit: 147
Liittynyt: Su Maalis 08, 2009 4:29 pm
Paikkakunta: Helsinki

Jagcorner???

Viesti Kirjoittaja ballo »

Terve!

Eilen tuli postitse mainos Jagcornerista. Mainoksesta ei käy ilmi mikä kyseinen pulju on, onko jollai tarkempaa tietoa. En löytänyt netistä mitää.
T:Niko
--------------------------------------
Jaguar XJ6 2003 (x350)
ex: X-type 2.1 V6
Onbutt
Viestit: 27
Liittynyt: Ti Marras 16, 2010 1:43 pm
Paikkakunta: Helsinki

Re: Jagcorner???

Viesti Kirjoittaja Onbutt »

Morjens,
pienellä googlettelulla ja surffailulla löytyi ihan tän Kissakulman sivuilta tällainen maininta HEF:in kirjoittamana: (Vakoniemi nimi oli myös siinä mainoskortissa)


Oxlösund on Nyköpingin "satamakaupunki". Siis 115 km Tukholmasta E4:ta pitkin. Ei edes kaikille svenssoneille ole niin selvä asia että em. paikka on Ruotsissa. Sijainti on paras mahdollinen ajatellen kesän kaikkia tapahtumia, sillä 100:km:n säteellä on todella paljon nähtävää. Ja joka viikonloppu. Ja kuinka ollakaan, paikallinen "Jaguar-specialisti" - Jagcorner pitää täällä pajaansa. Asia jota en tiennyt tänne muuttaessani.
Omistaja on suomalainen Kari Vakoniemi, joka on Jaguar-hengen puraisema ja yrittää autella em. merkin omistajia heidän pulmissaan, mikä nyt ei aina ole niin helppo tehtävä ottaen huomioon nykymallien monet metkut. Autoja on kuitenkin purettu huomattava määrä, joten kakkos-osien hankinnoissavoi olla paikallaan tiedustella täkäläistä tarjontaa. Tämä nyt ei ole mikään mainosmaili, enkä ole hänellä hommissa,mutta tuleehan siellä kissojen seassa luonnollisesti aikaa vietettyä kahvikupposen kera ja mahdollisia neuvoja antaen.
Tästäpä syystä tulee joskus viitattua ko. firmaan, kun täällä kysellään käytettyä osaa.
Oxelösundissa on mm. suurehko terästehdas SSAB, jossa on huomattava määrä suomalaisia hommissa. Kaupungin asukasluku n.11500, joista arviolta on noin 10% suomalaissyntyisiä.
XJ6 X350
EX - XJ6 4.0 X300
Felton
Viestit: 64
Liittynyt: To Heinä 01, 2010 6:15 pm
Paikkakunta: Helsinki

Re: Jagcorner???

Viesti Kirjoittaja Felton »

Jagcornerin Kari asui ennen Ruotsissa ja piti siellä omaa jagcorner.se korjaamoa . Sieltä tänne muutti ja meni Arille Espooseen töihin. Ja nyt sitten laittoi oman korjaamon taas pystyyn.
Ville S.

You'll get the idea
Jonttuxj6
Viestit: 13
Liittynyt: Ke Syys 26, 2007 2:49 pm
Paikkakunta: Liimattala

Re: Jagcorner???

Viesti Kirjoittaja Jonttuxj6 »

Tässä rakenteilla olevat kotisivut kyseiseen firmaan. http://www.jagcorner.fi/
XJ12 Ser-3 1986
Vastaa Viestiin