XF oikea takaovi ei lukitu

Keskustelu teknisistä kysymyksistä.
J-XJR95
Viestit: 4
Liittynyt: Ke Touko 08, 2013 11:55 pm
Paikkakunta: Espoo

XF oikea takaovi ei lukitu

Viesti Kirjoittaja J-XJR95 »

???
Oikea takaovi ei lukitu smartkeyllä. Lukitus "salpa" liikkuu hyvin vähän sekä kiinnilaittaessa että avatessa smartkeyllä.
Onko vika vai ominaisuus ?
Matero
Viestit: 32
Liittynyt: Su Syys 23, 2012 7:18 pm
Paikkakunta: Helsinki

Re: XF oikea takaovi ei lukitu

Viesti Kirjoittaja Matero »

Jossain tästä oli juttua, nyt en muista oliko täällä vai UK palstoilla. Lienee jonkinmoinen ominaisuus. Salpa kerää likaa ja solenoidi(?) ei jaksa avata/sulkea lukkoa. Jotkut ovat voitelemalla saaneet herkistettyä, mutta osan vaihto todennäköisesti edessä.

Itsellä sama haitta päällä, mutta onneksi vasemmalla puolella niin helppo kurottaa auki ja kiinni ja äkkiä oppii muistamaan ko. operaation. :mrgreen:
Jaguar XK8 4.0 V8 '97
Ex-Jaguar XF 3.0 V6 Premium Luxury Azure Blue|Ivory|Dark Oak|Oyster
XFVesku
Viestit: 41
Liittynyt: Su Heinä 10, 2016 4:16 am

Re: XF oikea takaovi ei lukitu

Viesti Kirjoittaja XFVesku »

Minulla oli kesällä pari vikaa ovissa. Ensin takaovi ei mennyt lukkoon kaukosäätimellä eikä sisältä kahvasta, ovea ei myöskään saanut auki sisätä vaan pelkästään ulko kahvasta. Vikana oli rikkoutunut oven avausvipu joka myös esti vaijerin liikkumisen joten siksi ei saanut lukkoon. Kahvaparin vaihtamalla korjaantui.
Toinen vika tuli oikeaan etuoveen, ovi ei mennyt lukkoon kaukosäätimellä, silloin tuli vaihdettua tuo lukkosysteemi tuossa keskustelussa siitä juttua http://jagclub.net/keskustelu/viewtopic.php?f=2&t=7965
Esso
Viestit: 12
Liittynyt: La Tammi 22, 2011 9:11 pm

Re: XF oikea takaovi ei lukitu

Viesti Kirjoittaja Esso »

Mulla on sama ongelma ollut muutaman kuukauden ajan, oikea takaovi siis. Tänään ei sitten aukea enää takaluukkukaan muuten kuin rauta-avaimella. Mistähän tuota vikaa voisi lähteä hakemaan?
Vastaa Viestiin