2013 XF Sportbrake 3.0D Portfolio ilmoittautuu jäsenvahvuuteen :)

Yleinen Jaguar-keskustelu
Avatar
MarkusS
Viestit: 1
Liittynyt: Ma Touko 07, 2018 12:15 pm

2013 XF Sportbrake 3.0D Portfolio ilmoittautuu jäsenvahvuuteen :)

Viesti Kirjoittaja MarkusS »

Tervehdys 8)

Vuoden päivät jo otsikon Jaggella ajellut mutta nyt vasta sain aikaiseksi rekisteröityä tänne. Autona siis Jaguar XF Sportbrake 3.0D Portfolio joka on 40:s autoni ja ehdottomasti paras tähän mennessä. Auto oli ikäänkuin "heräteostos", frendilläni on autokauppa ja soittelee aina kun joku mielenkiintoinen auto ilmestyy riviin ja tietää että mut on helppo ylipuhua (kuten autojeni määrästä voinee päätellä) :lol: Tätä kyseistä yksilöä lähdin siis katsomaan ja se oli sillä selvä. Volvo V60 D5 Awd R - Design vaihtui samantien enkä ole katunut.

Jaggessa on hyvinkin kattava varustus ja kunto oli ostaessa uudenveroinen ja on sitä edelleen. 40.000km olen nyt ajanut vuoden sisällä ja ainoa vika mikä on ollut oli alussa porsinut pääsulakeboksi joka oli ottanut kosteutta. Se vaihtui onneksi takuuseen. Myös takaluukun automaatti avaus / sulkeminen hiljeni ekana talvena mutta alkoi keväällä toimimaan ja on siitä lähtien toiminut hyvin, myös viime talven. Muuten toiminut kuin unelma.

Autosta löytyy oikeastaan kaikki tarpeellinen varustus mitä voin toivoa. Irroitettava koukku asennettiin jotta voin kuljettaa maastofillareita messissä. Sisustan värimaailma teki heti vaikutuksen enkä ole samanlaiseen törmännyt vielä missään. Kuskin penkin istuinosan nahka on valitettavasti hiukan venynyt mutta muuten ei sisustassa ole mitään sanomista. Tuoksuukin vielä ihan uudelle 8) Ja ilmastoidut penkit kesäkuumalla on luxusta enkä voisi enää vaihtaa autoon missä kojelauta ja oviverhoilut ei olisi nahkaa :lol: :lol:

Ainoa mikä "tökki" oli kaiuttimet. Kun autoon oli ruksittu lähes kaikki muut varusteet mutta ovissa oli vakio kaiuttimet niin päätin viedä auton Sk - Autosoundiin parempien hifien asennukseen. Ongelmaksi muodostui se että siellä eikä ilmeisesti oikein missään muuallakaan hifi asentamoissa oltu tehty näihin muutoksia eikä googlellakaan oikein löytänyt maailmalta esimerkkejä. Subbarikotelo haluttiin piiloon mutta varapyöräkoteloon ei mahdu ylimääräistä koteloa siellä olevan varapyörän ja ilmaperän kompressorin takia. Varapyörän alta löytyi kuitenkin orggis subikotelo ilman subia joten se vaimennettiin ja sinne asennettiin Gladenin 8" subi. Ongelma on vaan se että kartio on ihan pohjassa kiinni joten subin on oltava hyvinkin pieni liikeradaltaan joka taas aiheuttaa haasteita sen kunnolliseen kuulumiseen kontista matkustamoon. Etuoviin tuli Gladenin 3 - tie erillissarja ja takaoviin Gladenin 2 - tie erillissarja ja kaikki ovet sekä kontin pohja vaimennettiin Gladenin vaimennusmatolla joten Jagge on nyt entistä hiljaisempi. Vahvistimeksi valittiin Mosconin 6 - kanavainen DSP - pääte joka mahtui piiloon takakontin vasemman takasivukotelon taakse eli kaikki on nyt poissa näkyvistä. Setti soi hyvin mutta subin voisi vaihtaa 10" joka tosin tarkoittaisi sitä että sille pitäisi tehdä näkyvä kotelo takakontin toiseen sivuun. Saa nähdä viitsinkö siihen ryhtyä enää.

Softaa olen myös harkinnut vaan en ole vielä päättänyt minkä laitan. Uudet 20" vanteet houkuttelisi myös vaan tarjonta on aika heikkoa tuohon. Ja nuo oem - vanteet on kyllä ihan hienot nekin.

Tässä kuvia autosta:

https://www.dropbox.com/sh/nuxcups0jofb ... Q09Xa?dl=0
Jaguar XF Sportbrake 3.0D Portfolio -13, Scott Genius LT 720 Plus -17
Avatar
bluri
Viestit: 249
Liittynyt: Ke Tammi 20, 2016 2:04 pm

Re: 2013 XF Sportbrake 3.0D Portfolio ilmoittautuu jäsenvahvuuteen :)

Viesti Kirjoittaja bluri »

Tervetuloa tännekin...!
Buy British!
XF Sportbrake 3.0Ds 04/14 Ultimate Black 'kovan onnen kisu'
Zamppa
Viestit: 59
Liittynyt: To Tammi 25, 2018 10:41 am

Re: 2013 XF Sportbrake 3.0D Portfolio ilmoittautuu jäsenvahvuuteen :)

Viesti Kirjoittaja Zamppa »

Katos, sehän on sisustaltaan melkein sama mikä mulla. Hiilaria parhailla nahkapenkeillä. Väri jako vähän eri mutta sävy taitaa olla sama. Omassa musta alcantara katto ja pilarit. Ei näitä isommin ole liikkeellä. Liike josta auton ostin myi lähinnä Jaguaria ja Porschea ja myyjä sanoi, että ei ole koskaan tullut toista vastaavaa heille vaihtoon. Mulla kans ainoastaan toiseks parhaat hifit ja se on kyllä harmi. Vaan ei voi kaikkea saada, kun joutuu käytettyyn tyytymään. Farkkua etsin silloin itsekin, mutta ei löytynyt sopivalla sisustalla.

Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Vastaa Viestiin