Jaguar X-Type 2.5 AWD

Yleinen Jaguar-keskustelu
Ranttall
Viestit: 9
Liittynyt: Ke Huhti 10, 2019 6:35 pm

Jaguar X-Type 2.5 AWD

Viesti Kirjoittaja Ranttall »

Otsikon mukainen auto olisi kiikarissa ja nyt tarvitsisin apuja.

Useamman Alfa Romeon olen omistanut ja Jaggea katsellut aina sillä silmällä. Syksyllä aloitin opiskelut ja vaihdoin Alfan järkiautoon eli S40 Volvoon. No niinhän siinä kävi että Volvo on Alfan jälkeen vähän turhan tylsä auto ja varusteitakin siinä on kuin mummon keinutuolissa niin nyt on Jaguarin X-Type poltellut viime aikoina ja Kamuxin kanssa olisi varausmaksua vaille sovittu auton toimituksesta kotipihaan.

Kyseessä siis '02 vuosimallin X-Type 2.5 litraisella bensakoneella, automaatilla ja nelivedolla. Varusteita löytyy muun muassa xenonit, vaalea nahkasisusta (etupenkit sähköllä), kattoluukku, peruutustutkat, navi ja vakkari. Mittarissa 150tkm.

Sitten ne miinukset. Autossa on kahdet kumit mutta vain yhdet vanteet (tämä nyt sinänsä ei ongelma jos auto minulle jää niin kesävanteet päivitän joka tapauksessa) ja autosta puuttuu huoltokirja kokonaan. Olin yhteydessä auton entiseen omistajaan, jonka mukaan polkimista, sisustasta yms. ei ole mitään syytä epäillä, etteikö kilometrit pitäisi paikkaansa ja autoliikkeen myyjä väitti samaa. Auto siis tuotu myyjän mukaan Irlannista 2017. Jostain syystä kuitenkin siitä huolimatta vasemmanpuoleisella ohjauksella.

Sitten se suurin asia mikä tällä hetkellä arveluttaa. Entisen omistajan mukaan auto sytyttää välillä moottorin vikavalon ja menee limp modeen, joka korjaantuu kun antaa hiukan kumivasaraa kaasuläppäkotelon tms. kylkeen. Antaa kuulemma vikakoodia lambdasta, mutta ei korjaantunut niiden vaihdolla. Autoliikkeen kanssa oli asiasta sähköpostilla puhetta, ja eivät kuulemma tiedä viasta mitään, mutta vaatimuksestani kauppakirjaan voidaan kuulemma merkata, että jos kyseinen vika ilmaantuu, niin menisi sitten liikeen piikkiin.

Lyökää nyt vettä myllyyn tai jäitä hattuun. :lol: Kaikki tieto kyseisestä autosta myös tervetullutta, iskeekö tuon kanssa kätensä ihan siihen itseensä? Automaattilaatikoita ilmeisesti hajonnut vanhemmista S-Typeistä, onko sama loota X-Typessä? Entä moottori, kenen valmistama? Ilmeisesti kuitenkin suht vahva ketjukone ja ketjukin kestää, toisin kuin aiemmassa 159:ssäni. :lol: Myyjän ja entisen omistajan mukaan kuitenkin ruosteeton peli, mikä tuntuu olevan näissä kuitenkin suht poikkeuksellista.

Kehtaako tuolla tällainen 25v AMK-opiskelija edes ajella vai täytyykö vielä odotella toiset 25v? :shock:
Avatar
JoHu
Viestit: 176
Liittynyt: Ke Maalis 19, 2014 10:54 pm
Paikkakunta: Haapavesi

Re: Jaguar X-Type 2.5 AWD

Viesti Kirjoittaja JoHu »

Moro ja tervetuloa foorumille ja toivottavasti kohta myös oikean automerkin omistajaksi. :mrgreen: Eipä sillä, kyllä Alfat miellyttää itseänikin eikä Volvoakaan vastaan sinällään mitään ole, mutta vähän tylsän puoleisia ne Volvot yleisesti ottaen ovat joo..

Kyseisestä havittelemastasi X-Typestä osaan sanoa vain, että automaattilaatikko ei ymmärtääkseni ole sama kuin S-Typessä, mutta ihan luotettava aski. Tyyppivika näissä on, että helmat ruostuu sisältäpäin, varsinkin alkupään malleissa jota tuokin edustaa. Toki jos tuontiauto on niin Irlannissa ei tiesuola tee tuhojaan ainakaan yhtä paljon kuten Suomessa. Helmat kannattaisi kuitenkin tarkistaa, jos mahdollista. Niitä ei oikein näe kuin irrottamalla muoviset koristelistat ym.

Huoltokirjatonta tuontiautoa en itse uskaltaisi välttämättä hankkia, mutta jos auto muuten on hyvässä kunnossa ja hinta sopiva niin mikäs siinä. Jos taas ei niin ennemmin suosisin vaikka enemmän ajettua huoltokirjallista. Limp modeen liittyen en osaa sanoa valitettavasti mitään.

Sen osaan kuitenkin sanoa että itse ostin ekan X-Typen (2,1 v6 bensa manuaali vm 02) vuonna 2014 ja olin 22v. Elämäni paras auto yhdessä nykyisen diesel X-Typeni kanssa. Aina sillä mielellään lähtee ajamaan ja luotettavia pelejä ollut eikä osatkaan kalliita kun briteistä tilaa. Ja erottuu edukseen perus kotteroista. Hinta / laatu suhde ihan lyömätön.

Edit:
viewtopic.php?f=1&t=5771&start=50

Linkistä lisätietoja ym. tarinaa
Jaguar X-Type Estate Business 2,0D vm. -07
Volvo Amazon B20 ”Royal Blue” vm. -69
Yamaha BT 1100 Bulldog vm.-06

Ex:
Jaguar X-Type 2,1 V6 vm.-02
Jaguar S-Type 2,7D V6 vm.-06
Avatar
Aonsaithya
Viestit: 514
Liittynyt: Su Elo 19, 2012 8:06 pm
Paikkakunta: Espoo

Re: Jaguar X-Type 2.5 AWD

Viesti Kirjoittaja Aonsaithya »

Ranttall kirjoitti:Entä moottori, kenen valmistama?
Jaguarin AJ-V6, eli hieman kehitelty versio Fordin Duratecista.
Ranttall kirjoitti:Kehtaako tuolla tällainen 25v AMK-opiskelija edes ajella vai täytyykö vielä odotella toiset 25v? :shock:
Olin 25v ja opiskelija kun X-Typen hankin, no worries :D

JoHun linkittämä ketju kannattanee kahlata läpi, ja googlailla "x-type buying guide".
Ex: 2007 XK 4.2, Liquid Silver & Charcoal
Ex: 2001 X-Type 2.5 SE, Platinum, Dove & Granite
Ranttall
Viestit: 9
Liittynyt: Ke Huhti 10, 2019 6:35 pm

Re: Jaguar X-Type 2.5 AWD

Viesti Kirjoittaja Ranttall »

Noniin, tänään lopetin viikon taistelun itseni kanssa ja auto on nyt varattu minulle. Tuo mainitsemani limp mode johtuu todennäköisesti likaisesta/rikkinäisestä kaasuläppäkotelosta, niin sovittiin nyt, että laittavat tuon Seinäjoella kuntoon ja tuovat auton sitten Lahteen minulle tarkastettavaksi.

Kesän aikana täytyy ainakin vaihtaa automaattiin ja nelivetoon uudet öljyt ja ruostetilanne täytyy tosiaan tsekata tarkkaan.

Osaatteko muuten kertoa auton äänentoistosta tarkemmin? Onko noissa vakiona jotkin hiukan "paremmat" poppivehkeet? Vaikkei aiemman Alfan Bosetkaan nyt mitkään maailman parhaat olleet niin silti ihan eri planeetalta tuon nykyisen Volvon äänentoiston kanssa, joka sisältää huikeat neljä kaiutinta, mitkä nekään eivät paljon hurraahuutoja herätä joten olisi mukava saada tuohonkin osastoon parannusta.
Avatar
Aonsaithya
Viestit: 514
Liittynyt: Su Elo 19, 2012 8:06 pm
Paikkakunta: Espoo

Re: Jaguar X-Type 2.5 AWD

Viesti Kirjoittaja Aonsaithya »

Vakiona taitaa olla juurikin 4 ovikaiutinta, lisävarusteena "premium sound" (Alpine?) joka lisäsi pari kaiutinta (sub?) hattuhyllyyn & ja vahvistimen tavaratilaan. Ehkä muutakin. Joitakin kuvia olen nähnyt X-Typeistä joissa on entisestä autostani poiketen pikkukaiuttimet ovenkahvojen luona, mutta ne ovat mahdollisesti olleet vakiovarusteena jostain mallivuodesta alkaen.
Ex: 2007 XK 4.2, Liquid Silver & Charcoal
Ex: 2001 X-Type 2.5 SE, Platinum, Dove & Granite
TexPat
Viestit: 520
Liittynyt: Ti Elo 19, 2008 5:25 pm

Re: Jaguar X-Type 2.5 AWD

Viesti Kirjoittaja TexPat »

Aonsaithya kirjoitti: Jaguarin AJ-V6, eli hieman kehitelty versio Fordin Duratecista.
Ei "kehitelty" vaan "Cosworthin virittämä"... ;)
TexPat
Viestit: 520
Liittynyt: Ti Elo 19, 2008 5:25 pm

Re: Jaguar X-Type 2.5 AWD

Viesti Kirjoittaja TexPat »

Aonsaithya kirjoitti: pikkukaiuttimet ovenkahvojen luona, mutta ne ovat mahdollisesti olleet vakiovarusteena jostain mallivuodesta alkaen.
Kaiuttimella:
Kuva

Ilman:
Kuva
Ranttall
Viestit: 9
Liittynyt: Ke Huhti 10, 2019 6:35 pm

Re: Jaguar X-Type 2.5 AWD

Viesti Kirjoittaja Ranttall »

Heti tuoreena Jaguarin omistajana täytyy kysellä nyt neuvoja. Auto siis X-Type 2.5 AWD '02.

Ensinnäkin täytyisi saada mittariston kieli vaihdettua. Infonäyttö puhuu englantia, mutta mittaristossa kulutus, range yms. ovat hollanniksi. Olen koittanut painaa km/ml nappia ja kääntää virrat päälle, mutta mitään ei tapahdu.

Sitten toinen asia mikä huolestuttaa enemmän. Eilen huomasin, että erityisesti valoissa seisoessa vaihteenvalitsin "naksahtelee". Keppi siis liikahtaa millin tai kaksi ja naksahtaa, ja tänään kun auto oli parkilla havaitsin, että ääni tulee ainakin silloin, kun painaa jarrua ja kun nostaa jarrun taas ylös. Ajossa en ole osannut sen kummemmin paikallistaa, koska ääni ilmenee, mutta liittynee kuitenkin jarrun painamiseen silloinkin. Joskus naksuu jokaisissa valoissa ja joskus ei ollenkaan koko matkan aikana ja tämän takia en koeajolla tätä havainnut kun silloin oli tietysti hiljaa. Onko koko automaattiloota hajoamassa vai missä vika?

Muuten kuitenkin loistava auto ajaa ja ehkä hienoin auto mitä olen omistanut.
rontikainen
Viestit: 69
Liittynyt: To Heinä 20, 2017 6:22 pm

Re: Jaguar X-Type 2.5 AWD

Viesti Kirjoittaja rontikainen »

Veikkaan, että vaihteenvalitsimen lukkosolenoidi päästää äänen ja jos näin, liittyy ääni normaaliin toimintaan.
Ranttall
Viestit: 9
Liittynyt: Ke Huhti 10, 2019 6:35 pm

Re: Jaguar X-Type 2.5 AWD

Viesti Kirjoittaja Ranttall »

Noniin, nyt on auto ollut kuukauden omistuksessani ja kauhean ruusuisesti ei ole alkanut.

Ensin hajosi tuo kaasuläppäkotelo joka oli toki jo tiedossa, mutta uutta osaa odoteltiin reilu pari viikkoa, minkä ajan auto seisoi pajalla. Noh, viikko sitten perjantaina sain auton alle ja aloin kuulostelemaan että moottorista kuuluu jokin omituinen sivuääni, todennäköisesti jokin laakeri ja samalla pääsin auton alle ja havaitsin öljyvuodon. Otin yhteyttä autoliikkeeseen ja käskivät sieltä viedä auton korjaamolle vikadiagnoosiin että sillä päästään sitten eteenpäin selvittämään, kuka maksaa ja mitä.

Tänään sitten aamulla käytin auton pajalla ja tuomio oli melko masentava. Öljy oli levinnyt sen verran laajalti, että putsasivat ne pois ja sanottin että ajelen ensi viikkoon niin näkee tarkemmin mistä vuotaa. Ääni taas kuulemma on ilmastoinnin kompuran laakeri, joka vetelee viimeisiään. Ja se kaikkein pahin uutinen, automaattilaatikko pitää kuulemma myös ääntä eli remontin loppulaskussa puhutaan sitten varmaan tuhansista euroista.

Itselle tuli kyllä aivan puskista tuo laatikon ääni, koska auton sisälle ei kuulu mitään epämääräisiä ääniä ja vaihteet kytkeytyvät nätisti. Toiveikkaana mietinkin, että voisiko olla, että öljy on vuotanut vaihteistosta ja vuodon tukkimalla ja uudet öljyt laittamalla tuon voisi vielä pelastaa? Ja jos on rikki niin pystyykö tuon laatikon mahdollisesti vielä korjaamaan vai onko ainoa ratkaisu kokonaan uusi vaihteisto? Missä hinnoissa nuo ylipäänsä liikkuvat?

Automyyjä sanoi odottavansa vastausta esimieheltään sen suhteen miten edetään. Itse ehdotin yhtenä vaihtoehtona jo kaupan purkua. Auto ei nimittäin ole minulla ollut ajossa tuo korjaamoaika kun lasketaan pois niin neljä päivää ja noin 300km, eli vika on selkeästi ollut jo kaupantekohetkellä.

Muuten auto on kyllä todella mahtava peli ja mielelläni sillä ajelisin vielä pitkään. :cry:
JNi
Viestit: 586
Liittynyt: To Touko 26, 2011 9:03 am
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Jaguar X-Type 2.5 AWD

Viesti Kirjoittaja JNi »

Hm, ikävää että on tullut noita yllätyksiä. Melko vanhoista autoista tässä kuitenkin puhutaan, niiden kanssa tulee aina jotain - mutta toissaalta osat eivät paljoa välttämättä maksa. Paitsi jos joutuu käyttämään korjaamoita ja niiden varaosapalveluita.

Aika monta asiaa tuossa samaan aikaan on, että jos on mahdollista purkaa kauppa niin se saattaisi olla hyvä vaihtoehto.

Jos tuo auto olisi itselläni, niin laittelisin itse ja jotain seuraavasti:
- joo, öljyt pesemällä pois ja sitten seuraamaan tilannetta
- eBaysta muutamalla kympillä toinen kompressori, muuten yleensä helppo vaihtaa mutta aineet pitää käydä päästämässä pois ja sitten uudet tilalle
- vaihteistoon uudet öljyt ja suodatin, samalla öljyn määrän tarkistaminen eli selvittää että puuttuiko sieltä öljyä

Jos vaihteisto toimii muuten eikä itse kuule sivuääniä, niin ajaisin vain ja palaisin sitten myöhemmin asiaan jos alkaa mennä oikeasti huonoon kuntoon. Silloin voi arvioida, että kannattaako irroittaa ja tutkia/vaihtaa, vai joko vanhan auton kilometrit ja vuodet on täynnä...

Osakuluissa on monessa kohtaa mahdollista selvitä satasilla isommassakin aiheessa, mutta jos työt pitää teettää kaikki korjaamolla, niin sille tulee sitten hintaa.

Jouko
Jaguar XJ8 -05 (Japani)
--------------------------
Huollettavana: Jaguar XF-DS -10 (Suomi)
Muuttaneet: Jaguar XK8 Convertible -99 (Kalifornia), Jaguar S-Type 3.0 -99 (Saksa)
Purettu: Jaguar XK8 Cabriolet -99 (Saksa)
Rekka ruhjoi: Jaguar XJ6 D -06 (Saksa)
Vile123
Viestit: 147
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 8:32 pm

Re: Jaguar X-Type 2.5 AWD

Viesti Kirjoittaja Vile123 »

Moi,

Itsellä ollut x-type 3.0 kohta 8 vuotta. Olin ostaessa 22v. :) Ostin 150tkm ajettuna ja kilsoja on jo muutamaa tuhatta vaille 300tkm. Koneelle ei ole tehty oikeastaan mitään ja edelleen pelaa hienosti. Voimansiirto näissä on heikko kohta eli jakolaatikko on minultakin vaihdettu. Toki sekin kestää, kun vaihtaa öljyt. Itsellä manuaalivaihteet, mutta ilmeisesti automaattilaatikko ja jakolaatikko ovat yhdistelmänä epävarmempi. Näin muistan erään pitkän linjan Jaguar korjaajan sanoneen. Laatikot käyttävät eri öljyjä ja välissä on vain stefa, joka vuotaessaan sekoittaa öljyt ja johtaa molempien rikkoutumiseen. Kannattaa siis varmaan tarkistaa myös jakolaatikon kunto ja jos olen väärässä, joku fiksumpi täällä varmasti osaa korjata. Lisäksi jakolaatikon öljyt kannattaa vaihtaa.

Itsellä vaihdettu kans ilmastoinnin kompura eikä sekään pahanhintainen ole. Ks. viewtopic.php?f=5&t=5680

Tuolla ketjussa on mainittu erikseen laakeri, jonka pitäisi käydä myös x-typen kompuraan. Käsittääkseni x-type ja s-type käyttää samaa kompuraa. Korjatkaa taas viisaammat jos näin ei ole.
Avatar
matsu
Viestit: 657
Liittynyt: To Joulu 02, 2004 11:11 am
Paikkakunta: Kuopio

Re: Jaguar X-Type 2.5 AWD

Viesti Kirjoittaja matsu »

Ettei vaan olisi ongelma "flexplate" tyyppisessä vetolevyssä? Nettiviisauden mukaan taitaa olla kohtalaisen yleinen ongelma automaattilaatikolla varustetussa autossa. Öljyvuotokin (vaihteistosta) voi olla seurausta flexplaten vikaantumisesta. Itse vika kuuluu naputuksena, jonka helposti sekoittaa kiertokangen laakerivikaan.

Kannattaa googlettaa "Jaguar x-type flexplate"
matsu

XJ12 Sovereign Series III, vm.1983
XJR, 1995/1996
XJ40 4.0S 1994
Ranttall
Viestit: 9
Liittynyt: Ke Huhti 10, 2019 6:35 pm

Re: Jaguar X-Type 2.5 AWD

Viesti Kirjoittaja Ranttall »

Auto meni tosiaan autoliikkeen piikkiin heidän yhteistyökorjaamolleen, jonka mukaan vaihdelaatikossa ei ole vikaa, vaan ääni kuuluu ilmastoinnin kompurasta, mikä on sinänsä mielestäni erikoista, koska ääni kuuluu myös silloin, kun ilmastointi on pois päältä ja kovenee kaasua painettaessa.

Öljyvuodotkin selvisi. Vaihdelaatikon tiiviste, öljypohjan tiiviste ja venttiilikoppien tiivisteet vuotavat. Autoliikkeen kanta oli, että maksavat joko kokonaan käytetyn ilmastoinnin kompuran jos löytävät tai puolet uudesta. Öljyvuodot eivät kuulemma heille kuulu, koska korjaamon mukaan tiivisteet vain "hikoilevat", joka on autoliikkeen mukaan normaalia 17v vanhassa autossa. Korjaamon hinta-arvio oli koko hommalle 2450€, josta uusi ilmastoinnin kompura oli töineen 800€, eli minulle jäisi siis maksettavaa 1650€, jos autoliike hommaa tuon kompuran ja maksaa sen. Vielä odottelen kuluttajansuojasta vastausta, mutta tuskin tilanne tästä enää paljoa paremmaksi muuttuu sen myötä.

Torstaina auto menee vielä puolitutulle edulliselle korjaajalle tutkittavaksi, joka antaa oman arvionsa hinnasta. Ensimmäiseksi nyt varmaan laitan ainakin nuo vaihdelaatikon tiivisteet, jottei se enää siitä hajoaisi. Moottorin öljyvuodot ei varmaan ole niin kiireisiä, kunhan öljymäärää seuraa tikusta? Öljyn taso ei kuitenkaan vajoa kovin nopeasti.

Kuuntelin Youtubesta tuota "flexplate"-vikaa, ja pikaisella kuulostelulla kuulostaa kyllä melko samalta. Mikä tuo on suomeksi ja onko tietoa kuinka kallis homma tuo on suunnilleen korjata ja onko tuossa tullut jo pysyvää tuhoa vaihdelaatikolle? Nyt ollut tosiaan laina-auto kun en ole uskaltanut ajella ainakaan ennen kuin tuo vaihdelaatikko saadaan tiiviiksi ja öljyt kuntoon.
pta
Viestit: 119
Liittynyt: Ma Kesä 08, 2015 1:12 pm

Re: Jaguar X-Type 2.5 AWD

Viesti Kirjoittaja pta »

Toi öljypohjan tiiviste vuotaa melkein kaikissa V6 malleissa. Nelivetoisissa homman tekee hankalaksi se että yksi pultti on vaihteiston korvakkeen yläpuolella ja sitä ei saa auki oikeastaan kuin laatikon irroittamalla. Josta seuraa että paljon muutakin saattaa rikkoontua toimenpidettä suorittaessa . Tuohon korvakkeeseen voi kuitennkin porata reiän jota kautta pystyy pultin kiertämään auki. Pieni vaiva verrattuna moottorin irroittamiseen. Ohje poraukseen on ollut tälläkin foorumilla. Vaihdelaatikontiivisteen vaihto ei oo paha rasti. Harmi että alkanut noin Jaggen kanssa puuhastelu. Jos ei omat taidot piisaa kannattaa viedä kisu näistä ymmärtävien kavereiden hoitoon. Jää kaikki ylimääräiset arvailuillut viat vähemmälle . Suosittelen käyntiä vaikka Jagfinnissä tai Karaasissa . Saatat saada kuntoon edullisemmin. Meidän 2004 3.0 heilahtaa ens viikolla 400000 poikki ilman mitään vikoja , et ei nää nyt mitään hirmu vikaisia vehkeitä ole . Tarkoitus ajaa niin kauan nun menee kivutta . Tosin öljypohja kyllä tiputtaa joskus jonkun tipan mut ei hätää sen puolesta. Toivottavasti hommat helpottuu sinulla . Huono akku saattaa tosin näissä tehdä kaikenlaista vikakoodia , suuntavakavuushäiriö , takalasi saattaa avautua itsestään ..
Kuitenkin akun vaihdolla 90e. Kaikki häiriöt poistu kerralla .
XJ-8 4.0 Sovereign 2000
X-Type 3.0 Estate 2004
X-Type 3.0 Sedan 2003
Ranttall
Viestit: 9
Liittynyt: Ke Huhti 10, 2019 6:35 pm

Re: Jaguar X-Type 2.5 AWD

Viesti Kirjoittaja Ranttall »

Unohtunut vähän päivitellä tilanteen etenemistä.

Torstaina sain tosiaan autoliikkeeltä luvan viedä auto korjaamolle ja laitetaan liikkeen piikkiin kokonaan uusi ilmastoinnin kompressori. Tämän jälkeen sitten näkee, että häviääkö tuo ääni tuolla toimenpiteellä vai ruvetaanko etsimään syyllistä vaihdelaatikosta. Autoliikkelle pisteet tästä.

Vaihdelaatikon tiivisteet ajattelin tosiaan vaihdattaa nyt lähiaikoina, mutta noiden öljyvuotojen kanssa tuskin pidän kiirettä kun öljyn taso ei paljon tikusta katsomalla tunnu laskevan eikä merkkaa reviiriäänkään, joten sen suhteen en huolestuisi. Vaihdelaatikko lienee oleellisempi, kun sen öljymäärää ei pääse tarkistamaan.

Aiemmin kyselin tuosta mittariston kielen vaihtamisesta ja muutama päivä sitten tajusin, että en saa trippiä yms. nollattua ja oikeastaan mikään noista kolmesta napista ei toimi (reset, ml/km yms.) Viiksen päästä pystyn kuitenkin selailemaan kulutusta, rangea yms. Onko noiden nappuloiden hajoaminen yleinenkin vika?
baronisti
Viestit: 49
Liittynyt: Su Syys 08, 2019 9:42 pm

Re: Jaguar X-Type 2.5 AWD

Viesti Kirjoittaja baronisti »

Ihan mielenkiinnosta utelen että mitä tälle projektille kuuluu?
Ranttall
Viestit: 9
Liittynyt: Ke Huhti 10, 2019 6:35 pm

Re: Jaguar X-Type 2.5 AWD

Viesti Kirjoittaja Ranttall »

Pahoittelut baronisti, unohtunut tämä ketju aikalailla kokonaan ja jäänyt viestisi huomaamatta. Auto tosiaan pelittää tällä hetkellä ihan mukavasti. Noille öljyvuodoille en tehnyt mitään, kun 5000km pystyi ajamaan ennen kuin tikku oli noin minimin ja maksimin puolivälissä, eli jos oikeasti vuotaa, niin on todella minimaalista öljyvuotoa. Noita nappejakaan en ole ainakaan vielä korjannut kun oppinut jo jollain tasolla, että mitä nuo hollanninkieliset termit tarkoittavat ja Googlen kääntäjä auttaa tarvittaessa. :lol:

Neliveto on kyllä todella mahtava näin talvella. Miinuksena tietysti tuo edelleen lisääntynyt bensankulutus, kun takapainotteisuuden takia sitä tuppaa vähän turhan usein polkaisemaan kaasua mutkissa. :oops: :lol:
Vastaa Viestiin