S type vm1999 dsc ja sisälämpö ongelmia

Keskustelu teknisistä kysymyksistä.
Temeeee
Viestit: 4
Liittynyt: Ke Heinä 10, 2019 9:26 pm

S type vm1999 dsc ja sisälämpö ongelmia

Viesti Kirjoittaja Temeeee »

Moi.. Olen kohta viikon ollut jaguaarin omistaja, ja törmännyt seuraaviin ongelmiin. Toisinaan auto ilmoittaa dsc-järjestelmä häiriö. Kahdella korjaamolla on yritetty lukea vikakoodeja mutta delphin ja boschin testereillä ei pääse käsiksi kuin moottorin ohjaukseen. Voisikohan joku suositella jotakuta joka voisi Mikkelissä tai lähialueilla lukea vikakoodit? Toinen ongelma on että sisällepuhaltaa pelkästään kuumaa ilmaa. Kiitoksia asiallisista vastauksista.
Avatar
kissaeläin
Viestit: 4838
Liittynyt: Su Tammi 22, 2012 9:06 pm
Paikkakunta: Helsinki

Re: S type vm1999 dsc ja sisälämpö ongelmia

Viesti Kirjoittaja kissaeläin »

Moi,
Dsc ongelmaan lienee yleisimmät vastaukset: 1. Akun jännitetaso. Jos laskee alle 12.4 alkaa ilmoitella satunnaisesti kyseisestä ongelmasta varsinkin S-typeissä. OBD lukijassa ilmoitus "low battery charge" 2. Joku abs sensoreista alkaa tulla tiensä päähän ja lukijalla saa tiedon kyseisestä kulmasta. Alkuperäinen abs sensori oli omaan autoon 120£. Ostin tarvikeosan ebaystä hintaan 6€ ja kohta kaksi vuotta toiminut.

Tuohon lämpöongelmaan pääsee käsiksi kum kirjoitat ylä vasemmalla aukeavaan valintakentän "Haku" toimintoon "DCCV" . Sillä ilmastoinnin aiheita lukemaan. Todennäköisesti jumittunut DCCV venttiili kuten aikoinaan omassani. Uusi osa ja homma toimi jälleen normaalisti.
Kuva Kuva
S Type R (2002) -Black Edition-
Temeeee
Viestit: 4
Liittynyt: Ke Heinä 10, 2019 9:26 pm

Re: S type vm1999 dsc ja sisälämpö ongelmia

Viesti Kirjoittaja Temeeee »

Kiitoksia vastauksesta. Tuolla dccv haulla löytyi hyvin tietoa. Mutta dsc viellä herjaa nyt antaa vain vikakoodia u1262. Ja vilkuttaa jatkuvasti luistoneston merkkivaloa. Akku on hyvä ja laataa hyvin. Mistäköhän alkaisi vikaa etsimään seuraavaksi?
Vastaa Viestiin