Kuvasatoa

Home
Toimintaa
Kuvasatoa
Jaguarmallit
Jaguartauluja
Pienoismallit
Jaguar Kissat
Kissataidetta
Kumppanit
Kirjallisuus
Linkit
Tori
Vinkit
Foorumi

 

 This HJK - Jaguar CC's Recent Meetings Photo Gallery homepage was last updated on 02/19/15.

Vihje: Klikkaa kuvaa niin resoluutio kasvaa!

horizontal rule

Fitness-Expo Lahdessa HJK järjesti yhdessä AutoDuon kanssa Jaguar esittelyn Fitness-Expon yhteydessä Lahdessa 3-5 Lokakuuta 2008. Kyseessä oli uusi konsepti, jossa kunnostaan hyvin huolehtiville ihmisille esiteltiin hyväkuntoisia mirrejä - sekä uusia että vanhoja. Väkeä autoja ihmettelemässä oli noin 14.000 ja kissat loistivat jännittävässä ympäristössä; matto allaan ja tumma verho taustanaan, valonheittäjien loisteessa. Tämä Eetu oli näyttelyn tähti ja juuri palannut Amerikan reissultaan.

horizontal rule

HJK:n kesäkauden avaus AutoDuossa HJK:n jäseniä osallistui luonnollisesti myös 2007 Lepaan Brittiautotapaamiseen. Tällä kertaa kesän kuumin päivä osui edelliseen päivään joten laiskimmat kissat jäivät sadepäivänä kotinurkkiin. Joitakin kaunottaria oli paikalla kuten tämä XK150 - todellinen kaunotar.

 
HJK:n kesäkauden avaus AutoDuossa HJK:n kesäkauden avaus AutoDuon:n edustalla oli kiva. Liikkeellä oli paljon uusia Jaguareista kiinnostuneita ja paikalla myös tärkeimmät klassikot. Myös kauppa kävi hyvin ja AutoDuosta onkin kasvanut hyvällä palvelullaan Suomen suurin Jaguar kauppias

 

horizontal rule

 
HJK:n uusi jasen XK140 Toinen uusi 50-lukulainen on XK140, tässä syyskuun kokouksesta.
Lepaaan uljasta Mk7 rivistöä HJK:n jäsenistö on kivasti täydentynyt 50-luvun klassikoilla. Tässä hieman modifioitu kilpuri Lepaan kokouksessa.
Uhkeat mk7 leidit ojennuksessa Klubimestari ymmärsi asettaa uhkeat Mk7 kaunottaret uljaaseen rintakuvaan.
Lepalle lähtöä Lokista Kesän kohokohta oli tietenkin Lepaan ajot. Tällä kertaa vieläpä FJDC:n järjestämänä. Kuvassa tehdään lähtöä Lokin rannassa.
HJK:n lemmikki Keväällä 2006 oli myös uuden XK:n esittely. Avajaisissa oli kaikkea kaunista.
HJK:n ajokauden avajaiset Kevään 2006 ajokausi avattiin Toukokuun 11 päivänä ravintola Lokin parkkipaikalla Teivaan rannassa. Autoja tuli paikalle yhteensä 16 - mikä oli uusi ennätys.
Teivaan rannassa Jaguaareja HJK:n jäseniä saapui Keski-Suomesta, Kouvolasta, Riihimäeltä ja  tietenkin Lahden talousalueelta. 

 

horizontal rule

 

 
Britit kohtaavat Lepaalla 2005 Syyskuun kokous oli merkkipäivä; HJK:n perustamisesta tuli vuosi täyteen. Sääkin suosi ja saimme muutamia mukavia kuvia. Merkkipäivän kunniaksi oli Yhdistysrekisterikin hyväksynyt kerhon säännöt.

 

horizontal rule

 
Britit kohtaavat Lepaalla 2005 Lepaan hieno Britit kohtaavat kokoontumisajo vesittyi vain hieman sateisesta säästä johtuen. Iltapäivällä jo päivä paistoi! HJK oli paikalla usean jäsenen voimin. Hienoja kissoja oli Eestiä ja Englantia myöten. Tapahtumia riitti - mm työnäytös kuinka Rangella vedetään vinssiä käyttäen XJ6 vetisen savisesta kukkapenkistä! Jaguareja oli kaikkaan paikalla kolmattakymmentä, mm Turusta monta autoa. XK8 malleja kaksi ja yksi ultraharvinainen X300 mallinen Daimler Double Six.
Britit kohtaavat Lepaalla 2005 XJS on kookas urheiluautoksi, mutta sitä on mukava ajaa ja sisustus ei jätä ketään kylmäksi. Nätti profiili.
Britit kohtaavat Lepaalla 2005 Kerrassaan upea DD6, jonka olemuksesta näki että ne vähätkin kilometrit ovat juustonmaistajan kuljettajan huolella ajamia.
Britit kohtaavat Lepaalla 2005 Kuvasta näkyy kivasti autojen sukulaisuus. Mk2 oli perheellisen urheiluauto!

 

Britit kohtaavat Lepaalla 2005 Klassinen E-hymy. Vastikään E-Type äänestettiin parhaimmaksi Jaguariksi
Britit kohtaavat Lepaalla 2005 Lepaan viehätys on paljolti tarjonnan monipuolisuudessa. Tässä näkee rekisterikilven, josta kaikki suomalaiset DB9 omistajat taistelivat. Tiettyä sukulaisuutta näkee XK8 autoon verrattuna. Astonin Martinin kiistattomana etuna on taivaallinen äänirekisteri.
Britit kohtaavat Lepaalla 2005 Hienoja vanhoja herroja oli liikkeellä runsaasti.

horizontal rule

HJK:n  kevätajot

Lähdön odotusta Ravintola Lokin edustalla 14.5.2005. Kuvassa HJK:n varapuheenjohtaja Marko vaimonsa Ninan (vasemmalla) kanssa. Oikealla kerhon Eestin jäsen XJS ja matkaseuransa Katja.

 
HJK:n  kevätajot

HJK:n kevätretki suuntautui Jyväskylän pohjoispuolelle, Keiteleen rannalle. Tästä ruokavarastosta oli aamulla pyydetty uskomattoman herkulliset neulamuikut jotka yhdessä voisen perunasoseen kanssa muodostavat legendaarisen HJK - leikkeen.  Kuvassa jäsenemme, XJ-kuutoset,  sekä Sumiaisten moottori, Jori - kokoontumisen vieraanvarainen isäntä.

 

horizontal rule

 

Kissakulman  kevätajot

Toistakymmentä autokuntaa saapui  Kissakulman ensimmäisiin kevätajoihin Vehoniemeen 9.4.2005. Kissat viihtyivät tyypillisessä kotimaan säässä. Sateelta vältyttiin  ja ihmeteltävää riitti. Voi JuKu, tuollainenko peto mieheksi Mursu onkin?. Punainen XJR-S vai Blue Cat - siinä vasta kysymys! 

Janne - FJDC:n Tampereen aluetoiminnan vastaava - esitteli tulevaa toimintaa ja lupaavalta tuntui. Kerho sainei pari uutta jäsentä! 

Kissakulman kevätajot

Opastetun museokierroksen päätteeksi tutkimme myös Mobilian annin. 

Ryhdikkäässä perhepotretissa HJK:n jäsenet ovat 4 oikean puoleista kaunotarta.  

 

 

horizontal rule

Syysajot pidettiin 3.10 2004 Teivaan satamassa

 
Hollolan Jaguar Klubin syysajot  

Kymmenkunta jäsentä saapui  HJK:n ensimmäisiin syysajoihin Vesijärven rantaan. Sää ei lupauksista huolimatta ollut yhtä upea kuin perustavassa kokouksessa, mutta sateelta vältyttiin  ja seura oli ensiluokkaista. 

 

Hollolan Jaguar Klubin syysajot Teivaan satamasta ajettiin vanhaan satamaan katsomaan höyrylaivoja. Satama on siirtymässä talvilepoon. Kesäisestä vilkkaasta meiningistä ei ole tietoakaan.

 

Jaguar MkX ja  Mukkulan Kartano Lopuksi tutustuttiin kartanomiljööseen Mukkulassa. Mk 10 on kuin tehty tähän maisemaan! Suuruus on kuitenkin paitsi katoavaa niin myös suhteellista - MkX näyttää tässä pieneltä.

 

 

horizontal rule

 

Perustava kokous 29.8.2004 pidettiin Hollolan Lahlessa!

 

Matkalla Hollolan Jaguar Klubin perustavaan kokoukseen HJK:n perustavan kokouksen osanottajia matkalla Vesijärven rantaan. Autoja riitti jonoksi asti.

 

Jaguar Coupe kehrää Päivä on kaunis ja auto on ihana - syytä hymyyn.
Jaguar Mk7 odottaa esittelyvuoroaan Mk7 odottamassa debyytti vuoroaan.
Jaguar Mk1 saapui Mk1 saapuu kattoluukku auki - oli kuuma päivä!
Jaguar Saloon autot rivissä HJK:n perustavan kokouksen osanottajia Vesijärven rantamaisemassa. Teivaan satama sopii autojenkin kuvaukseen mainiosti.

Kissoja kauneimmillaan!

Jaguarit Lahden satamassa Näkymä satamaan. Lahtelaisten veneet ovat vielä vesillä.
Jaguar mirrit Tivolissa Parkissa vierailevan Tivolin edessä
Jaguar kotimatkalla katttoluukku auki Coupe lähdössä. Ensimmäinen kokoontumisajo oli lyhyt, mutta sitäkin korkeatasoisempi.

Tervetuloa mukaan suuremmalla joukolla. Tapaamisiin!

horizontal rule

Yhteystiedot kotisivulla!

Home
Toimintaa
Kuvasatoa
Jaguarmallit
Jaguartauluja
Pienoismallit
Jaguar Kissat
Kissataidetta
Kumppanit
Kirjallisuus
Linkit
Tori
Vinkit
Foorumi

 

Copyright © 2015 HJK - Hollolan Jaguar Klubi